HTC Sensation

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Vkolikor si bil na zadnji verziji androida za tvoj model, pol se bojim, da bo isto naprej.Težava je v softwaru ne v hardweru.

keak

Zelenc'
20. feb 2012
4
0
1
Verjetno res. Vsekakor pa je to problem proizvajalca telefona (ali pač ne?). Telefon za katerega se da 400 eurov mora pač delati brezhibno!!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Delno oz. v celoti je proizvajalec kriv, ker le ta dobi okrnjeno verzijo androida od googla, jo predela/doda svoj GUI na namizje in naloži to na svoje telefone.In ta proizvajalec bi moral poskrbet za zoptimiziranje androida, da bo ta deloval kot mora na njihvem modelu/telefonu/hardweru.Pri tebi bodo naložili zadnji uradni softver in napake se lahko ponovijo, vkolikor ni blo kaj dejansko okvarjenega.

400 eur ni več nobeno merilo za "kvaliteto". Na desetine novih pametnih telefonov/modelov pride vsako leto na trg, OS je vedno bolj kompliciran, zajema vedno več komponent in zato se pojavlja vedno več programskih napak, predvsem pri androidu...apple lepo fura en model na leto, in je softver prirejen prav za ta hardware in stvar lepo teče.Apple, kot najbolj bogara firma na svetu! bi komot lahko mel v ponudbi še 2,3 modele, pa jih nima, pa raje uporabi 1 leto star odel in ga dalje prodaja z majn GB notranjega spomina.Zakaj je tak?!
smile-1.gif

Glede na to, da je apple eden glavnih plejerjev na trgu mobilne elektronike, bi blo zelo pametno od drugih proizvajalcev, da bi se kaj naučili od appla in ga poskušali prehiteti s še boljšimi rešitvami, ne pa da ga kopirajo, pa še to napol.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik keak pravi:
Verjetno res. Vsekakor pa je to problem proizvajalca telefona (ali pač ne?). Telefon za katerega se da 400 eurov mora pač delati brezhibno!!

Saj lahko kupiš telefon kakega drugega proizvajalca, recimo samsunga, pa boš klel še nad čim hujšim, recimo nad slabim delovanjem wifija na določenih routerjih. Tako pač je.

V konkretnem primeru je stiskanje screenshota tvoja nerodnost, prižiganje ekrana po zakelpu pa je kozmetična napaka. Tega ti na servisu ne bojo odpravili, razen mogoče z novo verzijo softvera, ki pride na začetku marca.

Jaz bi na tvojem mestu čimprej sprejel, da imajo vse high end naprave, ne samo telefoni, preprosto več napak.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Res je, se nisem imel telefona brez napake, niti slisal za njega nisem (razen od iphone lastnikov). Ce je zadeva sw narave, pokni gor drugi rom in bo mir, bos pa zato imel druge tezavice. Ker tudi.custom roma brez napak se nisem videl

keak

Zelenc'
20. feb 2012
4
0
1
Vse to kar ste zgoraj napisali drži, brez dvoma. Dejstvo pa je tudi, da ima teh težav telefon ogromno in ko se ti že 3x na dan pojavi screenshot ti mal živci popustijo. Neobičajna težava se mi je pojavila tudi z signalom: telefom v silikonskem ovitku je zaradi slabega signala baterijo pojedel v 1/2 dneva, skoraj brez uporabe.
Brez teh težav pa bi bil telefon perfekten....

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Očitno imam jaz srečo....
Screenshot mi je ratalo narediti le kakšen teden nazaj, prvič in edinkrat do sedaj. Sem pa naredil kar 3 zaporedoma, ampak ok, se mi ni nič mudilo.
Baterija pa mi tudi zdrži dva dni, če se ravno preveč ne igram.
Kar pa se tiče signala, ja,tudi sam ugotavljam, da mi včasih ne lovi tako kot bi mogel. In pa še nekaj me moti, ko izgubi signal, traja kar nekaj časa, da ga nazaj najde.

Ampak meni ni žal, da sem ga kupil =)

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik keak pravi:
Vse to kar ste zgoraj napisali drži, brez dvoma. Dejstvo pa je tudi, da ima teh težav telefon ogromno in ko se ti že 3x na dan pojavi screenshot ti mal živci popustijo. Neobičajna težava se mi je pojavila tudi z signalom: telefom v silikonskem ovitku je zaradi slabega signala baterijo pojedel v 1/2 dneva, skoraj brez uporabe.
Brez teh težav pa bi bil telefon perfekten....

Kako naj ti razložim, da to niso težave s telefonom ampak s tabo. Screenshot pritiskaš ti, ne pritiska ga telefon sam. Pravtako je res, da s poceni silikonskim ovitkom sensation slabo dela, pa ne samo signal, tudi proximity sensor recimo ne dela. Ampak to je spet tvoja napaka. Zapravi več denarja za pošten ovitek ali pa ga sploh ne uporabljaj.

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
A se tale HTC polni tudi z USB, ko je priklopljen na računalnik, ali samo s polnilcem?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Mislim da ni telefona, ki bi se preko USBja polnil samo, če je priklopljen v vtičnico, če pa je v PC pa ne.

Je pa res da določeni telefoni imajo v originalnem polnilcu en čip, ki omogoča večji tok polnjenja od 500mA, kolikor da od sebe USB.
In tak polnilec potem hitreje napolni telefon, kot pa bi ga preko usbja.

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Mislim da ni telefona, ki bi se preko USBja polnil samo, če je priklopljen v vtičnico, če pa je v PC pa ne.

Je pa res da določeni telefoni imajo v originalnem polnilcu en čip, ki omogoča večji tok polnjenja od 500mA, kolikor da od sebe USB.
In tak polnilec potem hitreje napolni telefon, kot pa bi ga preko usbja.

Hvala za tole.
zmaga.gif

Pomeni, da za polnjenje zadostuje podatkovni kabel in ni nujen polnilec/adapter.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Jaz sem posodobil že 30.3. (na moj 18. rojstni dan :D, kot da bi se HTC spomnil name) :D :D

Pa se mi zdi kar vredu ta ICS, čeprav je nekaj stvari drugačnih... in pa ta Sense 3.6 je tudi zelo lep!
No, pa fanj uporabo!