HTC Sensation

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz za beležke uporaljam Color Notes, imajo tudi sync na njihov strežnik tako, da so beležke na varnem
smile-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Za utišati... Tišči gumb za glasnost (kot da bi manjšal glasnost) in gre v tiho, al pa v vibriranje. ....Ali pa si daš en widget na namizje...

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Tako, nekaj informacij o ICS =)

HTC knows how excited our fans are to get their hands on Google's latest version of Android, Ice Cream Sandwich, so we're thrilled today to announce the first wave of HTC phones that will receive upgrades: We can confirm the brand new HTC Vivid, on sale beginning today, is upgradeable to Ice Cream Sandwich. In addition, Ice Cream Sandwich is coming in early 2012 to a variety of devices including the HTC Sensation, HTC Sensation XL and HTC Sensation XE, as well as the HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G and HTC Amaze 4G through close integration with our carrier partners. We're continuing to assess our product portfolio, so stay tuned for more updates on device upgrades, timing and other details about HTC and Ice Cream Sandwich.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Iščem navigacijo za Sensation, iGO ne pokriva te resolucije, Sygic se mi sesuva. Katere uporabljate( seveda offline)?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Igo pokriva to resolucijo, samo taprav skin moraš poiskat. Drugače pa uporabljam sygic, ki se mi ne sesuva, pa tudi drugače pokaže igotu kje mu je mesto (ne v letu 2011).

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Igo pokriva to resolucijo, samo taprav skin moraš poiskat. Drugače pa uporabljam sygic, ki se mi ne sesuva, pa tudi drugače pokaže igotu kje mu je mesto (ne v letu 2011).
hmm, bom še enkrati inštaliral sygic.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
ksz..

Kako izklopit zvok "vremena"?

Če grem v nastavitve in tam umaknem kljukico pri zvočnik učinkih mi telefon še vedno ropota, vsakič ko ga odklenem, glede na vremenske razmere :/
sem še vedno na 2.3.3. (ker nazadnje ko sem galaxya nadgradil na 2.3.4 al kaj je ze naslednja verzija, BT v avtu ni več delal, pa ne bi rad, da se to ponovi).

m4st3r

Zelenc'
4. apr 2009
3
0
1
pri meni nc ne pomaga, se kar je isto! Sm ga vceraj kr na servis odnesu, nej se oni s temu ukvarjajo
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
A pa je fajn bit brez telefona? Servis sigurno nebo odpravo napake, ker je le ta softverska.Sam bi naložil ponovno uradn rom ali pa en custom pa nebi rabil nikamor dajat telefona.Servis ti bo čez 1 ali 2 tedna javil, da je s telefonom vse vredu, da so ponovno naložli softver in da so ti ob tem pobrisali vse podatke.

m4st3r

Zelenc'
4. apr 2009
3
0
1
Ja ni fajn bit brez telefona
smile-1.gif
jest sm klicou prej na servis pa so mi rekl nej najprej hard reset nardim, pa ce ne bo pomagal da je potem vrjetno tipka zanic!!!

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
15.12. si napisal, da si ga prejšnji dan (14.12) nesel na servis... Danes pa praviš, da si klical na servis, kjer so ti rekli, da naredi hard reset? Zdej ne vem, imaš 2 telefona z enakim problemom (enega na servisu, enega pa doma), ali pa samo nabijaš v prazno tukaj...

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Kupujem ta telefon, pa me zanimajo trgovine v katerih ga prodajajo.... Trenutno se spomnim samo na mobi svet.... Imamo se kaj?

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Kupujem ta telefon, pa me zanimajo trgovine v katerih ga prodajajo.... Trenutno se spomnim samo na mobi svet.... Imamo se kaj?

raje najdi katero drugo trgovino kot to kaj si omenil, ker ce kaj nebo OK, bo ti zal da si sploh pomislo na to trgovino kaj sele, da si dejansko kupo kaj tam