HTC HD2

Sali

SecretAgent
Osebje foruma
14. sep 2007
290
0
16
Na obrobju Goričkega
Ne priporočam folije in tudi ni potrebe, ker je steklo, ki se težko spraska.
Telefon je OK ampak za enkrat "samo" OK. Več bo pokazal čas. Škoda, da je toliko bugov. Najbolj me moti zvočnik in hreščanje v njem.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kje na telefonu (če sploh obstaja na hd2) imaš možnost preveriti za posodobitve? Ali je varianta samo prek htc www?

lp

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Edino windows update, če je v nastavitvah. Pa še ta 99% ne deluje (skozi javlja da ni updajtov ali pa da se ne more povezat).

Raje poglej vsake toliko časa na xda devs, če bo kje objavljeno, bo tam.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Nič ne piše kaj naj bi "popravil" ?

Pa "original", ni pa na Htc-jevi strani?

lp

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ali je kdo prej imel HDja in ima sedaj HD2, kakšna se mu zdi razlika?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ne dela mi (v settings, screen) spreminjanje velikosti pisave, kakor koli nastavim. Imam rom 143.... Ali lahko kdo sproba da vidim če je to samo pri meni?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Pozdravljeni,

a se je kdo od vas osebno spravil primerjati tole in iphone 3G ali 3GS?

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz sem imel oba aparata (vse iPhone dosedaj) in tudi HTC (oba HDja). Vsak aparat ima svoje prednosti.. a na koncu mislim da (kljub slabšim specifikacijam..) iPhone 3Gs pride malo boljši ven..

WinMo fani ne bodo iPhona niti povohali saj so z WinMo zadovoljni in HD2 je trenutno najmočnejše kar lahko kupijo.. Apple fanatiki pa so tudi razred zase..
wink-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Jaz sem imel oba aparata (vse iPhone dosedaj) in tudi HTC (oba HDja). Vsak aparat ima svoje prednosti.. a na koncu mislim da (kljub slabšim specifikacijam..) iPhone 3Gs pride malo boljši ven..

WinMo fani ne bodo iPhona niti povohali saj so z WinMo zadovoljni in HD2 je trenutno najmočnejše kar lahko kupijo.. Apple fanatiki pa so tudi razred zase..
wink-1.gif

Zanima me predvsem odzivnost zaslona, če pri HD2 kaj blokira ali vse poteka gladko, kako se na splošno odziva, torej ali vmes kdaj malce počaka, kako se obnaša pri klicanju - ali takoj uboga klic in prekinitev ali si vsake toliko časa vzame čas za premislek. iPhone 3G sem imel dobre pol leta in sem bil kar zadovoljen z njim, sedaj sem na E71 in spet gledam malce v zaslon na dotik.

Jernej

patrik03

Zelenc'
5. jan 2010
6
0
1
jaz ga imam sedaj slaab teden.odzivnost je zelo zelo dobra,nič ne šteka,blokira.vse poteka gladko brez zatikanja.tudi sprejm ali prekinitev klicev,nobenega časa za razmislek.proti moje "staremu" Tytn II, kot dan in noč. skratka, zelo zelo zadovoljen (zaenkrat).tudi odppiranje SMS,pošte, interneta "leti"...
lp

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik patrik03 pravi:
jaz ga imam sedaj slaab teden.odzivnost je zelo zelo dobra,nič ne šteka,blokira.vse poteka gladko brez zatikanja.tudi sprejm ali prekinitev klicev,nobenega časa za razmislek.proti moje "staremu" Tytn II, kot dan in noč. skratka, zelo zelo zadovoljen (zaenkrat).tudi odppiranje SMS,pošte, interneta "leti"...
lp

Hvala za odgovor. Sedaj pa čakam na Mobitel, ker so mi obljubili enega za test
smile-1.gif
.

Jernej

Te_Master

Zelenc'
14. jan 2010
6
0
1
Elo!

Sam si lastim Htc HD2 in imam kot ze vedoc problem z SMS-i. Nisem ga se odpravil. Probal sem tako rekoč skoraj vse. Instaliral sem stari in novi updejt od SMS-sov toda zadeva se vedno ne deluje.Tudi Hardreset sem probal in samo novi updejt gor dal toda ni delovalo(ko sem sel pod remove program bi moral biti updejt noter toda ga ni,in ko sem hotel se 1x instalirati mi je napisalo this fix is not compatible with your device). Pogledal sem pod nastavitvah kot so recimo SMS service center (stevilka) in pa prek cesa naj posilja SMS-e (GSM). Ko hocem poslati SMS mi dobesedno cez kake 2-3 min javi da sporocila ni bilo mogoce poslati ( Unable to send this message) neki podobnega. In zraven trikotnik in klicaj v njem. Probal sem vaše in druge moznosti toda mi ni uspelo. Ce ve kateri se za kako resitev prosim da sporoci.

LP!
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Tvoj problem ni v telefonu. Evo rešitve:

Vzemi SIM kartico ven, jo daj v DRUG telefon, pojdi pod nastavitve sms-jev, zbriši sms center, vpiši sms center (v bistvu enakega kot je bil), shrani spremembo, ugasni telefon, sim vrni v HTC HD2, prižgi telefon in veselo pošiljaj sms-je.

Še kak problem?

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Poskusi še enkrat. Deluje. Preverjeno.

--------- shrani spremembo (potrdi sms center), obvezno----------

lp