Citat:
aja..se mi je zdelo da je tole..se pa sprašujem če je funkcionalno...mogoče tu pa tam...
kaj xperia X2 bo spet od HTC in kopija HTC HD2, tako kot je bil X1 kopija HTC HD?
X2 ne bo več delal HTC, saj sta se z SE razšla zaradi slabe kvalitete izdelave X1 pa tudi zaradi tega, ker sta si prevelika konkurenta na WinMo trgu. X2 bo izdeloval Foxconn (dela iPhone), samo jaz ne vidim nobenega razloga, da bi menjal X1 za X2, saj ima X2 samo dodan accelerometer in 8MP fotoaparat, ostalo je vse enako (zame nepomembno). Ohišje je pri X2 plastično in me ni prepričalo.
HD2 je huda zverina, sprobal sem iGO 8 in na 1ghz dobesedno leti, vse se zgodi v trenutku. Osebno pa se mi zdi prevelik. Nima videofonije, zaradi kapacitivnega zalona ne rabi več staylusa, kar pa zna bit problem pri kakih starejših WinMo programih, ko ne bo šlo s prsti tako lepo delat z njimi, ker so prilagojeni delo s palčko. Kvaliteta izdelave ni glih neka vrhunska, saj je bil tale, ki sem ga sprobal kar fejst oguljen po robovih (sicer prototip, a se je z njim delalo zelo lepo).