HTC HD2

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz sem svojga rezerviral do jutri zjutraj v LJ. Če bo kak ugoden na bolhi ga mogoče kupim že prej :D

Škoda da nisem teme prej videl
frown-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz moram povedat da komaj čakam zjutraj :D Se javim ko "malo k sebi pridem" .. upam da bo kdo že kaj napisal do takrat

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Telefon sem danes dopoldan kupil na vilharjevi..

Po vseh reviewjih sem mislil da je zadeva res gromozanska.. Kolega je dal zraven iPhona in je (HD2) par mm višji in par mm širši.. meni se je zdela velikost super (ker sem pričakoval veliko večjo zdevo). Prvi prijem je bil zakon, zadeva je solidno narejena in metalna ploščica zadaj da super občutek. Nobenega pokanja in cviljenja, dobra izdelava..

Zadeva se zboota super hitro (napram ostalim WM napravam ki sem jih imel do sedaj..) Ko pa vidiš enkrat za zaslon je pa game over. Velikost, ostrina, barve..... GAME OVER! (zame je to znaka za super zadevo).

Na žalost nisem imel prilike kaj dosti probavat in nalgat na njega ker sem imel neke opravke. Sedajle se ga lotim in do večera še kaj napišem!

Edit: evo prva zadeva,.. zjutraj sem ob prvem zagonu imel vse nastavljeno za 3G.. sedaj ko sem doma imam edge in browser deluje, ne deluje pa pošta in IM programi (na wifi delujejo). Ali je kaj z AP narobe ali pa je ne pusti če je edge (preslaba povezava). Tole mi ni ravno všeč, morda bo treba probat v mestu če je res jakost signala, drugače upam da kaka posodobitev pomaga
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.113
10.962
113
kod Džej-Zija
Povsem možno je, da je težava v nastavitvah prenosa podatkov. Ta teden sem imel težave s pošto, ker mi nikakor ni hotel delati odhodni strežnik Mobitela. Šel sem po nastavitvah Mobitela, ki vključujejo tudi proxy server. Takoj, ko sem nastavil proxy, mi je nehala delati pošta. Če sem proxy za http izklopil, je pošta začela delovati. Poskusi, morda bo ta "trik" tudi tebi pomagal.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
mosseero: poljubim te na čelo! :D točno v tem je bila težava in ko je proxy izkopljen vse čudežno deluje.. HVALA LEPA!

@Sali: čudi me da ni več zanimanja za omenjeni aparat.. Sam te oblike aparata nisem imel odkar je prišel 3GS (ni zame..). Všeč so mi BlackBerry aparati (Bold 9000..), vsake toliko pa probam "kaj svežega".. in to HD2 vsekakor je.

Moram priznati da tipkati tako hitro kot na Bold 9000 ne morem,.. niti ne morem tipkati tako hitro kot na 3Gs.. Gotovo tipkovnice še nisem navajen, moti pa me tudi to da ko pritisnem dolčeno tipko in če prsta ne dvignjem točno z nje (do micrometra natančno) bo sprejel sosednjo tipko (namesto željene). Ne razumite me napak, tipkovnica je dovolj velika (za slona) ampak morda nekoliko preobčutljiva. Morda bi moral najti kako kalibracijo ali pa z lepotno operacijo zmanjšati prste.

Aparat sem danes na žalost uspel porabljati kaki 2 uri, tako da ga nisem še nisem uspel dobro stestirati.

Ko je bil aparat najavljen sem si skonvertal The Matrix v 800x480 z kar "močnimi nastavitvemi".. output je cca 1.8GB in zadeva dela gladko in slika je ADIJO :D

Moram malo raziskat WinMo sceno in najti par programov pa se še kaj javim :D

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja xda-dev poznam in sem danes popravil skoraj vse kar me je motilo. Je veliko takih ki so jih motile podobne zadeve kot mene..

Za enkrat sem z aparatom zadovoljen upam da tako ostane.

@Sali: srečno v sredo :D

Sali

SecretAgent
Osebje foruma
14. sep 2007
290
0
16
Na obrobju Goričkega
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Ja xda-dev poznam in sem danes popravil skoraj vse kar me je motilo. Je veliko takih ki so jih motile podobne zadeve kot mene..

Za enkrat sem z aparatom zadovoljen upam da tako ostane.

@Sali: srečno v sredo :D

A imaš kakšne težave s pošiljanjem SMS. Na XDA berem o tem. Kako drži baterija??

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ena težava je z smsi pri kontaktih s katerimi imaš veliko izmenjanih sporočil. Kljub vsej "moči" ki jo ima HD2 potrebuje par sekund da naloži celotni dialog.. Recimo cca 30smsov dolg dialog rabi nekje 3,4 sekunde da lahko začneš pisati. Ta problem imam.

Sem sedajle pogledal to temo, katero opisuješ... Včeraj sem poslal cca 100sms sporočil / mailov v celem dnevu.. in mislim da sem na vse dobil odgovor. Res pa je da imam z sogovorniki dokaj nepovezane dialoge in morda se je kak "zgubil" pa niti nisem opazil. Bom probal bolj pozorno preveriti.

Baterija je bila včeraj polnjena dvakrat. Res pa da sem bil na telefonu praktično dlje kot 10 ur neprestano z vsem možnim vklopljenim. Bom javil ko bo bolj normalna uporaba.

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz te napake nimam,.. si me kar malo ustrašil :D iPhone časi so zame mimo..

Kupil bom novi BlackBerry Bold 9700.. Preveč sem navajen na fizično tipkovnico.. Nekako sem predvideval da ne bom dolgo zdržal z HD2, pač nisem tak tip uporabnika. Z veseljem pa se poigram :D

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
HD2 imam nekaj dni, zaenkrat me moti, da nikakor ne uspe dol sneti priponk na mailih. Ko kliknem nanjo, mi napiše, da jo bo dol potegnil naslednjič ko se povežem, vendar se ne zgodi nič. Uporabljam sicer exchange.

Moj model ima tudi znano napako roza fotografije, za katero se pričakuje softwerski popravek. Ostalo zaenkrat zelo ok.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Moj nima "roza" napake. Imel probleme pri pošiljanju sms-jev. Rešitev: bedna fora - vzel sim ven, jo dal v drug telefon, tam zbrisal sms center (vnešeno številko) ter jo še enkrat vnesel (v bistvu isto številko). Sim vrnil v Htc in .. dela.

Ne najdem pa samodejno obračanje zaslona (razen pri default programih). Kje bi to bilo? Ali pa te funkcije ni in je potrebno kaj naložiti?

Pa še to: odzivnost ekrana ni nek biser. Z palčko (od Nokie) me ni je@al pet posto.

lp

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18