mosseero: poljubim te na čelo!
točno v tem je bila težava in ko je proxy izkopljen vse čudežno deluje.. HVALA LEPA!
@Sali: čudi me da ni več zanimanja za omenjeni aparat.. Sam te oblike aparata nisem imel odkar je prišel 3GS (ni zame..). Všeč so mi BlackBerry aparati (Bold 9000..), vsake toliko pa probam "kaj svežega".. in to HD2 vsekakor je.
Moram priznati da tipkati tako hitro kot na Bold 9000 ne morem,.. niti ne morem tipkati tako hitro kot na 3Gs.. Gotovo tipkovnice še nisem navajen, moti pa me tudi to da ko pritisnem dolčeno tipko in če prsta ne dvignjem točno z nje (do micrometra natančno) bo sprejel sosednjo tipko (namesto željene). Ne razumite me napak, tipkovnica je dovolj velika (za slona) ampak morda nekoliko preobčutljiva. Morda bi moral najti kako kalibracijo ali pa z lepotno operacijo zmanjšati prste.
Aparat sem danes na žalost uspel porabljati kaki 2 uri, tako da ga nisem še nisem uspel dobro stestirati.
Ko je bil aparat najavljen sem si skonvertal The Matrix v 800x480 z kar "močnimi nastavitvemi".. output je cca 1.8GB in zadeva dela gladko in slika je ADIJO
Moram malo raziskat WinMo sceno in najti par programov pa se še kaj javim