HTC Evo 3D vs. Sony Xperia ARC S

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Cena pri Mobitelu je za oba dodatnih 9€ na mesec pri paketu M Zame, zdaj pa me zanima, kateri je "boljši"...

hvala

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
napačni podatki...
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
Proti ARC S niti ne. proti SAMOLED pa ja. Sam sm z ekranom kr zadovoln. Na soncu se res mal slabo vid, sam se pri večini LCD zaslonov.

Edini minusi 3D-ja so, da je mal predebel, pa pretežek. Pa če ful musko poslušaš prek telefona, boš znal bit mal razočaran, ampak to s kakim equalizarjom poštimaš. Pa prec ga na 4.0 updejti. K 2.3 je u qurci.

ARC S ma official 4.0 že uzun ?

Jst sm dost reasercha naredu in nekak za 9€ je bil HTC še najbl. Velik rama, dual-core processor .... itd.

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
seveda ima arc s ze ics official, že kr neki cajta, zdej je ze 4.0.4. men se tut 3d ni tok dopadu, tist 3d je bol tk tk, ekran je zard tega tk bol "meglen", in me ni prepriču, medtem ko ma arc s res lepo sliko pa še hmdi izhod. tk da ce ne rabis ravn 3d pa 2 jederni procesor, bi js rajs arca uzel, htc je prevelik, pretezek, pa niti oblika mi ni ušeč.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
ta ARC mi izgleda pravo plastik fantastik sranje
rolleyes-1.gif
, teža pri HTCju pa ni problem, saj ga itak nosim v torbici + tega mi dosti lepše "sede" v roko, sploh zaradi gume.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi Arc S ima ''scratch-resistant glass'', le da Sony ne kupuje od Gorilla.

Se pa strinjam da izgleda Arc (S) kot nek kitajski fake phone iz leta 2000. Sem ga zadnjič držal v roki v Big Bangu, tista srebrna plastika okoli je res nikakva + oblika gumbov pod ekranom
crazy1.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
Sj ga pumojm ne bo kupu zarad 3D-ja. K jst ga nism. Sm ga zarad procesorja in 1gb rama. Jst sm se par dni igrou s 3Djem, zdj ga pa res redko kdaj uklopm. in ekran ni nč meglen zarad tega
smirk-1.gif

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Bom kr tu vprasal, da ne odpiram nove teme. Ima kdo mogoce program za PC, da lahko na PC-ju pol gledas normanlo 3D slike in video posnetke?