Citat:
Uporabnik fara pravi:
Koliko sem jaz testiral Desire, je meni deloval gladko..mi je pa osebno ta vmesnik UIsense za en k...prisegam na clean nexusa
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Malo napišite tudi podatke za uptime in awake time...ker drugače koliko baterija zdrži ne pomeni toliko. Pri meni je recimo sedaj 47 ur uptime-a in od tega 19 ur awake time (ja...se kar igram) in je baterija na 80% tretjega polnjenja
Citat:
To je dober rezultat...pričakujem malo manj sicer za moj telefon (nekje 2 dni normalne uporabe). Normalna uporaba pa pri meni pomeni update mejla na pol ure, exchange account, update FB na 2 uri, weather na 3...wifi vklopljen 90% časa...in seveda cca 10 klicev na dan
Citat:
Uporabnik fara pravi:
zanimive vaše izkušnje..jaz imam nexusa (ki ima po specifikacijah enako batrijo in zaslon) in so moje ugotovitve naslednje:
- batrija mi zdrži max. 24 ur (4 email accounti-push maila takoj, 20min refresh seesmic, web, vsaj 60min pogovorov, web, itd.)
- branje iz zaslona je na soncu slabo..
ne razumem kaj misliš, da bi gmail nastavljal kot exchange? preprosto vpiši not svojo ui in geslo..ter imel boš push mail..
excgange je samo microsoft fora, ki jo zna nastavit samo IT, pa še kateri posameznik, ko se res poglobi v to...pri gmailu samo dva podatka in maile imaš na telefonu takoj.
Citat:
Uporabnik fara pravi:
v kolikor bi si rad nastavil gmail.com account klikneš samo na ikono gmail v meniju - dodaš new account..te vpraša za ui in geslo...in to je to..
Citat:
si šel pod menu->settings->accounts & sync in dodal tam gmail account?