Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je možno kako iz slovarja t9 za pisanje sms-ov mailov brisati že prednaložene besede?Vbistvu, da bi shranjeval noter samo svoje in bi ti potem telefon tudi ponujal samo tvoje/svoje?
nicer še nisem bral, kaj se pridobi s 2.2, ampak, zakaj bi novga nalagal, če že 2.1 dela k žvat? Desire me je res presenetil s odzivnostjo. Pred tem sem mel N95 in se mi je zdela fajn. Na hitrco, kaj je nova?
sem že v eni drugi temi pisal...nasploh je vse hitreje in še bolj odzivno, baterija mi traja precej dlje, aplikacije lahko premakneš na sd kartico, snemanje posnetkov v 720p, wi-fi tethering (to je zelo pomembno, če hočeš z macom na net prek telefona), Flash 10.1 (to bi komot pogrešal) sinhronizacija muzike z iTunes, LED svetilka, manj roza barve
Za koga je pomemben tale thread na XDA? Jaz imam nerootan phone in ga v prihodnosti tudi ne nameravam rootat... Verjetno se tema v prej omenjenem threadu userjev z nerootanimi telefoni ne tiče. Ali pač?
Ali je že kdo upgradal? Kaj se bo zgodilo z nameščenimi programi in nastavitvami? Vse še enkrat nameščat?
Še tole
"Anyone who happens to have an unlocked European Desire should receiving a notification within the next two days telling you an update is available. It is a no-wipe update, but HTC stresses that you’ll want to be connected to Wi-Fi in order to avoid data charges."
vir: androidpolice
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.