1. Vse zadeve so syncane na googlu, tudi programe iz marketa se da urediti. iTunes je po mnenju mnogih prej hiba kot prednost Appla. Pri Applu je recimo mobileme treba plačat, če želiš imeti na cloudu vse to syncano.
2. Jaz zase že najdem tiste aplikacije, na katerih imam lahko vse tako kakor na iPod Touch urejeno (brez iTunes sranja..). Tako glasba, podcasti, video, galerija z slikami je sploh precej boljša od tistega na iPhonu..
3. Stvar okusa, widetov je milijon in vsak najde zase tisto kar rabi. Koliko jih ima iPhone?
4. Mail support disaster? Hm,.. Tukaj si malo mimo udaril, GMail izkušnja na iPhonu nikoli ne bo tako dobra kakor je na Nexus One. Ne vem, saj pravim gotovo si na Tattooju probaval in nekaj lažeš o Desireju in Nexus One. Spica je low-end, tega ne omenjaj.
5. Jaz sem svojo banko lepo gledal na Nexusu, zdaj če tebi ni ratalo potem sigurno zato ni kriv aparat / OS.
6. Verjamem ja, da se ne spomniš več nič.. Koliko si se potem igral z Tattojem 2 min? Meni bi bilo še to odveč. Ko boš Froyota na Nexus One probal in res dal čas aparatu boš gotovo pisal drugače.
10. Jaz sem imel vse iPhone (4 sem samo probal), in vse Androide višjega ranga, ki delujejo na našem omrežju... Trenutno ne uporabljam ne enega ne drugega. Ne prenesem edino tega, da "doktorji" kot ti, pljuvajo po nočem česar več kot očitno ne poznajo. In če primerjaš najbolšega iPhona 4, primerjaj tudi najbolšega Androida (pomoje še vseeno Nexus One).
Kot sem zgoraj napisal za Nexus One prihajajo updati takoj, za ostale me sploh ne zanima.