Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tatto je bil eden izmed zadnjih Adnroidov, ki sem ga imel, oz. zadnji, ki je bil moja last in v uporabi vec kot le to, da sem ga povaljal po rokah .... Zacel pa sem s prvim >> Google G1 oz. T-Mobile G1... vmes pa sem v roki imel tudi se druge (SE X10, ene Samsunge,...)
-Tattoo, ne bom izgubljal besed...
-Google G1, stara zadevšna ,star FW...
-Xperia X10, kolebal med njo in Desierjem, ko sem videl ceno nisem imel kaj razmišlati in sem vzel Desierja. Potem sem imel enkrat priložnost probat X10,po nekaj minutah igračkanja sem pogledal v nebo ter se zahvalil Bogu da sem vzel HTC-ja...tako kot moja punca pravi, ne Sony Ericsson ampak Sorry Ericsson
Ne šimfam čez iPhona in ne poveličujem Desierja v nebesa, povem le svoje ugotovitve med tema dvema aparatoma. Zdaj ko že nekaj časa uporabljam Desierja, sem zadnjič prižgal iPhona 3G in mi je zaslon na njem deloval tako bogi, sploh kar se barv tiče, ker sem se tako zelo razvadil na AMOLED-zaslonu. Zdaj bo takoj sledil komentar, da ima iPhone 4 boljši zaslon kot Desire, saj za 300€+ več bi že lahko imel kaj več
Najbolje da vsak, ki izbira med tema dvema aparatoma, oba proba v živo in se potem odloči kaj mu bolj ustreza. Jaz osebno kot sem že povedal, nikoli ne bi dal toliko več denarja da bi dobil iPhona, je pa to moje osebno mnenje
kar se pa tiče aplikacij na SD, če se telefon roota se jih da nalagati na SD, pride pa to tudi z 2.2 FW-jem