Hrvaški izbris 1/4 miljona ljudi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Cak, pol ni izbris ampak kraja premozenja? NacionalizCija?

Poznam primer srbs k se je vrnu v okolico petrinje. Obdelije svojo zemljo pa srbi k ne upako nazak so mu dal se svoje. Cifra se bliza 100ha obdelovalne. Pravi, da je vas bolj kot ne prazna.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.985
113
pri taščici
Ksz Kako že pravite? Zmagovalci pišejo zgodovino. Niso bili na pravi strani, kolaboranti....
Pa nehajte se že ukvarjati z njo(zgodovino) , glejte raje kaj je danes in naprej.
Bolje da jih na papirju izbrišejo, kot pa tako kot pred 70 leti.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
Softi, glede ostalega se lahko vse strinjam, le glede Srbov iz Hrvaške ne, pa nisem Hrvat da se razumemo. Srbi so že leta 1990 delali neumnosti tam okoli Knina, potem so načrtno pobijali civiliste, ko je prišla vojna so pridobili ogromen kos zemlje in to s pomočjo tako opevane jna, ja notri so bili vsi narodi bivše juge, razen Slovencev in Hrvatov. Še pomniš Vukovar... Ko pa so leta 1995 Hrvatje zaropotali, je ta velik narod dal rep med noge in s tanki vozil po svojih civilistih, ja Johnny nihče ni pobijal Srbe, sami so ušli, pač slaba vest!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj pri nas tud ne bi bilo nobenih izbrisanih, ampak je leva komunistična "politična" opcija, za svojo izvolitev, potrebovala svojo novo volilno bazo. In dobila jo je. Levaki so si z izplačevanjem odškodnin in našim skupnim denarjem, kupili svoje nove volilce.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Seveda. Če bo le letina in zdravje kolkar tolko.
A ti si tud izbrisan drgač?

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Saj pri nas tud ne bi bilo nobenih izbrisanih, ampak je leva komunistična "politična" opcija, za svojo izvolitev, potrebovala svojo novo volilno bazo. In dobila jo je. Levaki so si z izplačevanjem odškodnin in našim skupnim denarjem, kupili svoje nove volilce.
Do izbrisanih je prišlo zato, ker je desna opcija za izvolitev potrebovala volilno bazo, pa je volilce levih izbrisala, dala pa državljanstva argentincem slovenskega porekla, ki nikoli niso videli Slovenije od blizu.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Do izbrisanih je prišlo zato, ker je desna opcija za izvolitev potrebovala volilno bazo, pa je volilce levih izbrisala, dala pa državljanstva argentincem slovenskega porekla, ki nikoli niso videli Slovenije od blizu.
Lahko bi se tud tako reklo. Ampak, a niso ble volitve in referendum narjene še pred izbrisom?
Dobro si to napisal: slovenskega porekla.
Kaj je s tem narobe, če so v sloveniji slovenci gospodar?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.985
113
pri taščici
Kot sem zgoraj napisal.
Če bi jih 95 zmetali v jame, bi sedaj lahko govorili, da pozabimo zgodovino in raje glejmo kako bomo šli naprej.
Škoda

Pa tisti ki niste prijavljeni na alter, oziroma ne berete tudi ostalih tem s to problematiko, me ne obsojajte. Ker če me, potem morate tudi ostale (katere sicer zagovarjate po veliki verjetnosti)

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Seveda. Če bo le letina in zdravje kolkar tolko.
A ti si tud izbrisan drgač?

Ne. Jih pa poznam kar nekaj.
Maš srečo. Lepo, da si zadevo uredu.
A da jih kar nekaj poznaš? Pol bodo odškodnine padale ko domine. Bo treba še po kakšen puf.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Jaz nissm nic urejal. Sem sloVENac od prvega vdiha. Rodeni janez.

Nic ne bo padalo, ker bodo pomrli. Ene 100 do jurja jih zasluzi od pol do mio odskodnibe.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Sem sloVENac od prvega vdiha. Rodeni janez.
Ooooo, pol si pa ti že čist naš. Čestitam!
Citat:
Ene 100 do jurja jih zasluzi od pol do mio odskodnibe.
Za tak dnar bi še jaz volil levico oziroma komuniste. Ma kaj to, še celo Violeto Tomiæ bi volil za tak dnar, pa naj bo še tako grda.
BRRRRRRRRRRR.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
........ Ma kaj to, še celo Violeto Tomiæ bi volil za tak dnar, pa naj bo še tako grda.
BRRRRRRRRRRR.

Kaj pa Violeti fali? Ko imaš dve kang'lce turbo-šmarjaka v riti, ti je itak vseen.
evil.gif