Hrvaška žalitev

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Psi lajajo, karavane gre dalje

nahrung002.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Huda majca
smile-1.gif

Drugače se pa ne splača obremenjevat zarad hrvatov. Jih mam tudi sam za sosede in vem kako je znjimi. Manj se obremenjuješ z njimi, lepše je.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
naslednja reklama, se vrti na hrvaški nacionalni televiziji v prime time med mondialom

http://24ur.com/sport/euro2008/video-lepo-je-biti-hrvat-ko-so-slovenci-doma.html

Sramota!

Jup... res sramotno reprezentanco imamo
wink-1.gif
Če nebi imeli "uvoženih" nas verjetno hrvati tud povohal neb za to reklamo, ker bi bila naša reprezentanca tok v falusu, da se neb splačal norca delat.

No ja... važn da so hrčki srečni, pa da vsaj med Eurom pozabjo na gospodarske in zdravstvene probleme, ki jih jebejo
evil.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Tole je napisal en hrvat na tujem forumu v temi o najnovejši tomtomovi karti vzhodne evrope:

Citat:
I really don’t understand how can map of Eastern Europe have full coverage of Slovenia and not Croatia?
SLovenia is like 1/15 of Croatia!?
WHY?

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Jaz pa rečem tako ... Bolje EU v roki kot EURO na strehi ... yebesh hræke, z njimi se ne splača ubadat, pa tudi tale njihov komentator govori kot en Safet iz Vegrada ...

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ja ovc pa jih imamo resnično veliko v šrot veniji glede na zgornje poste....žalostno ko se lonci kozicam smejejejo...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Točno tako. Ožujsko pivo pa tko ni za pit
evil.gif
. In jaz bom šel prav kmalu v "lijepu našu" na počitnice, prijazni domačini v Dalmaciji, lepo morje, glup folk je pa tudi pri nas in pri njih.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ne vem, no... Sem čisti Slovenec, ampak tega ne sprejemam kot žalitev. S čim pa so nas konkretno užalili? Jaz vidim le prikaz realnega stanja. Kar se nogometa tiče, so napram nam totalni carji in če to javno povedo ter s tem še kaj zaslužijo...pa naj.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
A ta reklama predstavlja mnenje celotne hrvaške? Bodite jezni na pivovarno ne pa na celi narod. Proklete ovce, vklopite možgane...
frown-1.gif

Ma vsi so oni isti.
evil.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
naslednja reklama, se vrti na hrvaški nacionalni televiziji v prime time med mondialom

http://24ur.com/sport/euro2008/video-lepo-je-biti-hrvat-ko-so-slovenci-doma.html

Sramota!

Sramota? Pa kaj vam je, folk? Bolj berem te vaše komentarje, bolj si želim, da bi vam kaka dobra duša potegnila metline štile iz riti. Reklama je smešna in je samo ena iz bloka v katerem sta še npr. vsaj dve tekmi proti Angležem. Dajte se še malo probat nasmejat na svoj račun, ne pa takoj jokat o neki sramoti, žalitvah in kaj jaz vem o čem še. Dosti boljši so v fuzbalu, boljše navijače imajo, boljše komentatorje imajo, pa tudi reklamni bloki med tekmami so pa kvalitetni in tematsko več kot primerni.

Nazadnje urejeno:

brancin

Zelenc'
27. apr 2008
19
0
1
Domžale
Ne vem kaj vam ni jasno.Slovenija je itak ena sama čefurija.SRB,Musliman;Hrvat pa to so narodi ki dajo neki na sebe.Mi smo Alpski bosanci.Musko itak bosansko poslušamo,domoljubja pa ne poznamo.Pa ne mešite domoljubja z šovinizmom.Vsi narodi bivše juge so domoljubi samo naša æefurija je itak čefurija.In prav je da se norčujejo Hrvati iz Slovencev,Še malo pa se bosta Mujo in Haso iz glupih Janezov. Govorte kar čte samo včerajšni BB vam je vse dokazal.Slovenci so pomagal muslimanom do zmage.LOL
Kar se pa tebe tiče PILE.Vidiš jaz sem pa imel Muslimana za soseda največjega kriminalca.Posledica moral sem prodat stanovanje in se odselit z njem ni bilo mogoče živet.Tako da v vsakemu narodu je en plevel.To sigurno ni merilo za Hrvate.Samo še enkrat vam pravim vse bivše rep.so domoljuben narod mi smo ena gamad največja kar jih premore svet.Naj crkne sosedu krava..........BUUUUU

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Na youtubu so še Ožujsko reklame, ki ciljajo:
-2x na Angleže
-1x na Nemce
-1x na Irce
-1x Belgijce

Je pa tudi "reklama" ki jo je očitno naredil nek Makedonec, ki se zajebava iz 2:0 za Makedonce.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz tudi ne vidim nobene žalitve tukaj ... sicer pa, če bi mi tretjino državnega proračuna namenili nogometu, bi tudi imeli dobro ekipo (upam vsaj).