Hrvaška žalitev

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Nisem nacionalist v nobenem smislu. S strani starsev naj bi bil musliman, bosanc ipd, ampak moji najboljsi kolegi so srbi, se stekam z vsemi, zivim po nacelu kdor je clovk je clovk, ampak z hrvati pa do sedaj niti ene pozitivne izkusnje.
Sosede imam hrvate......ja nocete vedet kake probleme imam z njimi.
Samo cakam kdaj bo prisel poziv z sodisca da sem jih prikrajsal za nevem kaj ipd. vsakic ko prizgem kamion pisejo kdaj sem ga prizgal koliko casa je bil prizgan ipd ipd.... Nevem od vseh so oni se najbol primitivni.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Zamisli si biti v njihovi koži. Edina pozitivna stvar je nogomet, drugo je vse na psu. Od osamosvojitve dalje, ko so morali dvigniti svoje lene riti in začeti delati. Odraz takratnega stanja je danes ko jim gre v nos, kam je prilezel 2 mio. narod.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Še en razlog več je tale reklama, da jih nebi spustil v EU. Prou norca se delajo iz nas... Čak, da tale posnetk vid Plemeniti-bo spet kako dobro rekel
evil.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Očitno jih zelo boli, da smo svetlobno leto pred njimi.
hysterical-1.gif

Sam Poli jim pa še vseen diši.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Žalitev za slovence so slovenski nogometni komentatorji. In to je v tej reklami lepo prikazano
evil.gif

To je bilo verjetno tudi glavno sporočilo tega oglasa.

TV3 komentator Švedska: Španija.

V življenju nisem gledal bolj smotanega, neumnega, kretenskega komentatorja. MEdtem ko komentora kako je sestra od nekoga naredila stojo na tiču od njegovega brata, so španci že 20 sekund v 16-metrskem prostoru.

Ma človk bi se kr zjokal.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
To je podjetje, bistvo je dobiček, njim visi za hrvate in slovence, važno, da se pije njihov per in da imajo še večji dobiček, biki so tisti, ki kupujejo to pivo zarad reklame in tisti, ki jemljejo to resno. Reklama je očitno uspela, samo še pivo morate kupit!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Nisem nacionalist v nobenem smislu. S strani starsev naj bi bil musliman, bosanc ipd, ampak moji najboljsi kolegi so srbi, se stekam z vsemi, zivim po nacelu kdor je clovk je clovk, ampak z hrvati pa do sedaj niti ene pozitivne izkusnje.
Sosede imam hrvate......ja nocete vedet kake probleme imam z njimi.
Samo cakam kdaj bo prisel poziv z sodisca da sem jih prikrajsal za nevem kaj ipd. vsakic ko prizgem kamion pisejo kdaj sem ga prizgal koliko casa je bil prizgan ipd ipd.... Nevem od vseh so oni se najbol primitivni.

o ja, s tem se pa še kako strinjam.
zmaga.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
to je samo odraz kak hudo so obremenjeni z nami. Fauš so nam vsega kar smo dosegli, kar so v bistvu njihove sanje. Realnost pa je taka da so najjačji hrvati danes šupak sveta, mala ničvredna slovenija pa v eu in to z odliko. Verjamem da jih zelo boli in pač morajo to nekje pokazat.
Idite recimo na index.hr forum. Ko teče debata o sloveniji, se lahko le s peščico normalno komunicira. Vsi ostali vletavajo z debatami o malo sloveniji. Da se veliki hrvat potem boljše počuti
smirk-1.gif

bolj debilnega naroda v evropi sigurno ni

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Ah sej še 10, 15 let pa bodo tudi oni v EU
smile-1.gif

Je kdo poslušal Slon in Sadež 5 najslabših stvari-tam sem se smeju
Drugače pa vseeno mi je za njih...