Jaz bi pa raje na tej plazi lezal kot bil na sihtu, komot je hrvaska hahahah
A pol nimaš na steni cancel-arije napisane tiste: "If you do what you love, you'll never work a day in your life"Jaz bi pa raje na tej plazi lezal kot bil na sihtu, komot je hrvaska hahahah
NEEEEEEEEE!Brane STEAK, ne stake. Boš dobil ban do konca žar sezone, če bo šlo tako dalje...![]()
Cancelarija se mi skoz menja in ce kej jamram me takoj pomirijo da to sploh ni sluzba ampak sem na izletu vsak danA pol nimaš na steni cancel-arije napisane tiste: "If you do what you love, you'll never work a day in your life"![]()
Jaz pa raje tu ležim...:Jaz bi pa raje na tej plazi lezal kot bil na sihtu, komot je hrvaska hahahah
Greznice tudi ne praznijo 100m od obaleBaba se lahko sonči zgoraj brez (ja, hrvatski katolibani so kar občutljivi).
S tem so dokazali, da ga nimajoMisliš....imajo okus?
2023, Vis oz. tukaj: https://maps.app.goo.gl/M4fAitW3CTLwTnFp9Od kdaj? Zadnji 2 leti res nisem vec nekaj na hrvaskem, ampak zgoraj brez prej ni bil nikjer problem.
na otokih so težave z zizami, sploh če so večje...Od kdaj? Zadnji 2 leti res nisem vec nekaj na hrvaskem, ampak zgoraj brez prej ni bil nikjer problem.
bil na karpatosu 14dni, da, tam si tudi sam na plažah, ni pa tam neke navtike, zaradi vetra...Jaz pa raje tu ležim...:
Poglej priponko 99654
Od kdaj? Zadnji 2 leti res nisem vec nekaj na hrvaskem, ampak zgoraj brez prej ni bil nikjer problem.
Nimajo standarda, ker se to drugje še ni zgodilo. Na katolibansko gnezdo in zabitega kroata sem narajmal. Lahko greš pa standarde testirat s svojimi dojkami, pa javi. Lokacija je dostopna tudi z jahto...V grciji pa ne mores otroka met golega na plazi cim je starejsi od kakega leta....v Cro se nikoli in nikjer nisem videl, da bi koga motile dojke. Je pa res, da imajo verjetno nek standard....pa jih motijo športne Slovenka s športnimi ne-dojkami....