Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.563
3.707
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Jaz bi pa raje na tej plazi lezal kot bil na sihtu, komot je hrvaska hahahah
Jaz pa raje tu ležim...:
1.jpg

mistique

Guru
16. jun 2009
14.703
2.431
113
Emona / Carnium
Ugibam, da je razlika nevidna na fotki, saj gre najverjetneje za grški odnos do Balkancev. Jaz v Grčiji vedno rečem, da sem iz Jugoslavije in odnos je popolnoma drugačen, kot če bi to rekel na Hrvaškem :evil:

Greznice tudi ne praznijo 100m od obale :fredi: Baba se lahko sonči zgoraj brez (ja, hrvatski katolibani so kar občutljivi).

mistique

Guru
16. jun 2009
14.703
2.431
113
Emona / Carnium
Misliš....imajo okus?
S tem so dokazali, da ga nimajo :fredi: Samo nestrpni fovšljivci so. Klasično, katolibansko. S 50m niti ni videl "koji je broj", ko se je drl z verande...

Od kdaj? Zadnji 2 leti res nisem vec nekaj na hrvaskem, ampak zgoraj brez prej ni bil nikjer problem.
2023, Vis oz. tukaj: https://maps.app.goo.gl/M4fAitW3CTLwTnFp9
Prostak je imel uvalo za svoj poligon. Pa bili so trije, pojačani s piri v rokah. Drugih ljudi nisem videl, tako da ni bilo ravno izhodišče za filozofiranje...sva se postrgala.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.422
1.888
113
V grciji pa ne mores otroka met golega na plazi cim je starejsi od kakega leta....v Cro se nikoli in nikjer nisem videl, da bi koga motile dojke. Je pa res, da imajo verjetno nek standard....pa jih motijo športne Slovenka s športnimi ne-dojkami....

mistique

Guru
16. jun 2009
14.703
2.431
113
Emona / Carnium
V grciji pa ne mores otroka met golega na plazi cim je starejsi od kakega leta....v Cro se nikoli in nikjer nisem videl, da bi koga motile dojke. Je pa res, da imajo verjetno nek standard....pa jih motijo športne Slovenka s športnimi ne-dojkami....
Nimajo standarda, ker se to drugje še ni zgodilo. Na katolibansko gnezdo in zabitega kroata sem narajmal. Lahko greš pa standarde testirat s svojimi dojkami, pa javi. Lokacija je dostopna tudi z jahto...