točno tako, tam gre v alejo al kaj je že tam na rudniku , še te bolj olupijo za kokakolo... je bil mal WTF efekt.Letos ne bo racunov ker ni vec drazje kot pri nas.
med drugim monte carlo
Coke/Pepsi (0.33 liter bottle) | 5.09 € | cene med 3.50-7.00 |
točno tako, tam gre v alejo al kaj je že tam na rudniku , še te bolj olupijo za kokakolo... je bil mal WTF efekt.Letos ne bo racunov ker ni vec drazje kot pri nas.
Coke/Pepsi (0.33 liter bottle) | 5.09 € | cene med 3.50-7.00 |
Tja ne greš se delat socialca... Za sok oz ledeni čaj ne vem, sem pozabil, mislim da je bil 6€, za 3,3dcl, aperol spritz pa je 15€. Računajo seveda nočni pogled na staro pristanišče in na mline na veter. Za to ceno so nas zasuli še s čipsom in oršeščki![]()
Še dobro da nisi videl cenika od Buddha beach bar ..![]()
Bizarne cene na Slovencem ljubem otoku: 100 evrov za liter piva, za Coca-Colo pa 35 evrov
Na grškem otoku Mikonosu se je vnela razprava o pretiranih cenah in morebitnih poskusnih goljufij v baru DK Oyster, ki bi naj s cenami zavajal goste.maribor24.si
Ah, dal sem srednje cene...Še dobro da nisi videl cenika od Buddha beach bar ..
kje?Ah, dal sem srednje cene...
Bratranec od moje (ima denarja ko...), je plačal za sončnik, ležalnik in veliko točeno pivo 500€. Avgust 2024...
Prihajam iz Cipra. Hecno, ko na peščeni plaži s kristalno čisto vodo (gužva sicer abnormalna za junij) plačaš 7€ za 2 ležalnika in marelo za cel dan. App z bazenom s pogledom na morje 50€/noč. Lepo urejeno, vsi prijazni. Ni to moj način glavnega dopustovanja ampak zanimivo videt in malo primerjat s sosedi. Hrana, pijača, zmerne cene. Pivo 4-5€ v beach barih. Sva šla malo še na Turško stran, 0,5l točeno (Efes) 2.3€..ciganija sicer..