Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.549
3.693
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Tja ne greš se delat socialca... Za sok oz ledeni čaj ne vem, sem pozabil, mislim da je bil 6€, za 3,3dcl, aperol spritz pa je 15€. Računajo seveda nočni pogled na staro pristanišče in na mline na veter. Za to ceno so nas zasuli še s čipsom in oršeščki :D

• Haha
Reactions: damirj

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.549
3.693
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Res je... Mikonos je pač za ultra bogate...
Domačini plačajo cca 2% od cen, ki jih plačajo turisti.
Mam prijatlco tam in vsakič. ko pridem (moram, službemo) in vprašam, če greva ven pit, mi reče: "Zgledaš turist, bova pila doma..."

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.631
994
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Prihajam iz Cipra. Hecno, ko na peščeni plaži s kristalno čisto vodo (gužva sicer abnormalna za junij) plačaš 7€ za 2 ležalnika in marelo za cel dan. App z bazenom s pogledom na morje 50€/noč. Lepo urejeno, vsi prijazni. Ni to moj način glavnega dopustovanja ampak zanimivo videt in malo primerjat s sosedi. Hrana, pijača, zmerne cene. Pivo 4-5€ v beach barih. Sva šla malo še na Turško stran, 0,5l točeno (Efes) 2.3€..ciganija sicer..

• Všeč mi je
Reactions: naliM in damirj

Steve

Guru
13. avg 2007
10.170
2.121
113
Prihajam iz Cipra. Hecno, ko na peščeni plaži s kristalno čisto vodo (gužva sicer abnormalna za junij) plačaš 7€ za 2 ležalnika in marelo za cel dan. App z bazenom s pogledom na morje 50€/noč. Lepo urejeno, vsi prijazni. Ni to moj način glavnega dopustovanja ampak zanimivo videt in malo primerjat s sosedi. Hrana, pijača, zmerne cene. Pivo 4-5€ v beach barih. Sva šla malo še na Turško stran, 0,5l točeno (Efes) 2.3€..ciganija sicer..

To sem jaz tu pisal 2 leti nazaj in nekaj strastnih hrvatoljubcev tukaj me je skoraj odrlo, češ da lažem, da tako poceni - cenejše kot njihova ljubljena obala pa res ne more bit. To so seveda taki, ki drugega kot hrčkolandije v življenju videli niso, ampak vedo pa točno kako je vsepovsod druge. Slabše seveda