Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tja ne greš se delat socialca... Za sok oz ledeni čaj ne vem, sem pozabil, mislim da je bil 6€, za 3,3dcl, aperol spritz pa je 15€. Računajo seveda nočni pogled na staro pristanišče in na mline na veter. Za to ceno so nas zasuli še s čipsom in oršeščki
Res je... Mikonos je pač za ultra bogate...
Domačini plačajo cca 2% od cen, ki jih plačajo turisti.
Mam prijatlco tam in vsakič. ko pridem (moram, službemo) in vprašam, če greva ven pit, mi reče: "Zgledaš turist, bova pila doma..."
Prihajam iz Cipra. Hecno, ko na peščeni plaži s kristalno čisto vodo (gužva sicer abnormalna za junij) plačaš 7€ za 2 ležalnika in marelo za cel dan. App z bazenom s pogledom na morje 50€/noč. Lepo urejeno, vsi prijazni. Ni to moj način glavnega dopustovanja ampak zanimivo videt in malo primerjat s sosedi. Hrana, pijača, zmerne cene. Pivo 4-5€ v beach barih. Sva šla malo še na Turško stran, 0,5l točeno (Efes) 2.3€..ciganija sicer..
Prihajam iz Cipra. Hecno, ko na peščeni plaži s kristalno čisto vodo (gužva sicer abnormalna za junij) plačaš 7€ za 2 ležalnika in marelo za cel dan. App z bazenom s pogledom na morje 50€/noč. Lepo urejeno, vsi prijazni. Ni to moj način glavnega dopustovanja ampak zanimivo videt in malo primerjat s sosedi. Hrana, pijača, zmerne cene. Pivo 4-5€ v beach barih. Sva šla malo še na Turško stran, 0,5l točeno (Efes) 2.3€..ciganija sicer..
To sem jaz tu pisal 2 leti nazaj in nekaj strastnih hrvatoljubcev tukaj me je skoraj odrlo, češ da lažem, da tako poceni - cenejše kot njihova ljubljena obala pa res ne more bit. To so seveda taki, ki drugega kot hrčkolandije v življenju videli niso, ampak vedo pa točno kako je vsepovsod druge. Slabše seveda
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.