Nepošteno pridobivanje več milijonov evrov sredstev iz evropskih skladov. Klikni na povezavo ki sem jo vstavil..v kater posel?
Nepošteno pridobivanje več milijonov evrov sredstev iz evropskih skladov. Klikni na povezavo ki sem jo vstavil..v kater posel?
Nepošteno pridobivanje več milijonov evrov sredstev iz evropskih skladov. Klikni na povezavo ki sem jo vstavil..
Svinjski posel. Prikazali so da imajo več pujskov kot jih je bilo fizično prisotnih. EU subvencijo dobili za vse pujske. Nisem vsega bral ob 1 zjutraj.ne klikam na linke, k imajo tak glup (clickbait) naslov.
Tak "glup" naslov sem sam napisal da ni tistih "nesrečnih črev" ko pripneš direkten link. Se oproščam, ne bom več tako "glup".ne klikam na linke, k imajo tak glup (clickbait) naslov.
Tak "glup" naslov sem sam napisal da ni tistih "nesrečnih črev" ko pripneš direkten link. Se oproščam, ne bom več tako "glup".
Pa res. Zgleda da se še ni končala sezona... Čudi pa me da se domačini nič ne bunijo.KSZ: a je kdo slučajno opazil, da hrvati niso vrnili cestnine na nivo pred 1. julijem?
Javno hrvaško avtocestno podjetje Hrvatske autoceste (Hac) bo med 1. julijem in 30. septembrom cestnine za določene kategorije vozil znova podražilo za 10 odstotkov.
Višje, sezonske cene cestnine veljajo za določene kategorije vozil, in sicer za motorje, osebna vozila, osebna vozila s prikolicami in avtodome.
Hrvati so pametni, mi pa raje še povečujemo tranzitni promet, od katerega nimamo nič razen gužve in onesnaževanja.
Bol kot to bode u uč to, da cenikov niso popravl, razen če jih zdej so.Pa res. Zgleda da se še ni končala sezona... Čudi pa me da se domačini nič ne bunijo.
Nič niso popravljali, rok je bil 1.10., včeraj 2.11. pa vse po starem, sem pa prepričan, da je AZM najslabši upravljalec na Balkanu in sem precej prepričan, da tudi v nov sistem cestninjenja ne bodo šli, ker recimo 50 km za 10€, vs 300 km za 32€.Bol kot to bode u uč to, da cenikov niso popravl, razen če jih zdej so.
Polet se prpeleš na naplatnu kućicu, pol pogledaš cenik, žena nabere cekine in ti pol užge neki u tri pm.
(ni čist u 3 pm, je pa cca 10 % več kot prav cenik).
verjetn se jim je printer pokvaru
Sploh proti Srbiji je vse v kurzu.Dobro so jih prijatelji ameri nategnili.
Avtocesta jim po 20tih letih razpada pa tovornega prometa sploh ne vidi
Tisto je tite delal. Pred 47 leti so začeliSploh proti Srbiji je vse v kurzu.
Pa tam okrog leta 2008 je bila kar vredi sedaj pa jo spet flikajo vsakih par kilometrov.Tisto je tite delal. Pred 47 leti so začeli
???Dobro so jih prijatelji ameri nategnili.
Avtocesta jim po 20tih letih razpada pa tovornega prometa sploh ne vidi