7 jurjev60k v Valkaneli? pa pavšal 6 jurjev?
Saj pravim, folk je ubrisan, ali pa denar serje.
7 jurjev60k v Valkaneli? pa pavšal 6 jurjev?
dost je takih seratorjev, privatniki ki morajo zapravit tak al drugače..v avte, prikolice/avtodome, sončne celice, mobilne hiške, dopusti, jadrnice in podobno. magar na silo.7 jurjev
ah, pol je skor isto kot v kampu Ankaran7 jurjev
Odvisno od občine. Pri nas lahko, vendar ne smeš priključit na noben priključek in ne smeš prespat. Kaj mi bo potem?Se sprašujem, če bi lahko izkoristil situacijo in kupil tako hiško..
Ali jo lahko postaviš na kmetijsko zemljišče v Sloveniji?
Saj je omenjeno da so bili seznanjeni leto v naprej za predvideno rekontrukcijo..vse fer. Lasnik bo vlozil tolko mio denarja. Saj lahko potem spet najamejo plac al ne?
Čisto tak je. Vsak, ki je kupil mobilko in jo postavil v kemp je živel v upanju, da bo tako ostalo do britkega konca njegove mobilke, in upal, da mu bo UV svetloba prej pojedla plastiko, kot jih bo hrvat nagnal iz kempa.
Pa temu ni tako. Tudi sam se čudim njihovi neumnosti in naivnosti. Ravno pred mesecem dni je kolega prodal 10 let staro mobilko v Valkaneli za 60k eur. Ne morem verjet, da je našel kupca, sploh ne za tak denar. Ne rečem da je vržeš 10k in rečeš "bo kar bo". Ampak 60k. WTF....
Ni mobilka kot šotor, da jo prestaviš. Kot zgleda jih bo tudi vse težje prodat.
Tožiš lahko če obstaja večletna pogodba. Kaj boš iztožil je vprašanje. Nekoriščenje pavšala, ki ga še nisi plačal??? Če ni pogodbe in si se tolažil, da si s Stipejem "galebom" na vratarnici pil pir in jedel sardelice, potem se lahko pod nos obrišeš.
Cca. 15 let nazaj sem odpovedal pavšal v naselju hišic. Model je vsako leto malo pojačal najem, za elektriko je imel svojo tarifo...takrat smo se nevarno približevali znesku 3k€ za mini hiško, kjer v hladnih mesecih nisi mogel bivati...več let kasneje srečam "soseda", ki še danes hodi dol...6k€, ampak mu je fajn ker je plaža blizu Ljudje imamo pač različne potrebe, standarde, prepričanja in prepovedi, še najbolj pa proračune
Ne jamramo. "Računanje je igra" smo dali čez Zato sem odpovedal...s tem, da danes tista zaplata zemlje ni nikakor premium, še manj luxurious. No, luxurious je samo v glavah najemnikov, smetane slovenskega meneđmenta in obrtništva.Matematika za drugi razred OŠ. Zakaj bi gledal in prenašal pavšalista celo sezono, če na istem placu s premiumluxurysuperiormare mobilko teh 6k pobereš v 14 dneh?
Podpiram podražitve. Jaz stalno dvigujem cene svojih storitev. Podpiram tudi svobodo izbire. Ne podpiram ropa. Poleg tega pa imam še načela in tudi mnenje.čaki, podražitve so pač del vsakdana. zakaj pa ne bi smel podražit? a zanjga ni dražje življenje, kot za vse ostale? tole se tud dost posluša, "spet so podražil", ja valda da so, sej se vse draži. zakaj se pavšal ne bi?
Ne jamramo. "Računanje je igra" smo dali čez Zato sem odpovedal...s tem, da danes tista zaplata zemlje ni nikakor premium, še manj luxurious. No, luxurious je samo v glavah najemnikov, smetane slovenskega meneđmenta in obrtništva.
Podpiram podražitve. Jaz stalno dvigujem cene svojih storitev. Podpiram tudi svobodo izbire. Ne podpiram ropa. Poleg tega pa imam še načela in tudi mnenje.
Par ljudi iz C oddelka fura plače 20-30k€, ostali so OFR za 2k€. Ni med in mleko niti tam.Kje ima Slovenija svoj Google?
Google je lani kupil hrvaško aplikacijo Photomath in kot kaže nekaj zaposlenih preselil v podjetje Google Hrvatska. Podatki agencije Fina kažejo, da povprečna neto plača v tem podjetju znaša več kot 12 tisoč evrov na mesec, poroča Forbes Hrvaška.
Google na Hrvaškem izplačuje sanjske plače: koliko zaposleni prejmejo na mesec
Google je lani kupil hrvaško aplikacijo Photomath in kot kaže nekaj zaposlenih preselil v podjetje Google Hrvatska.forbes.n1info.si