Žal je res takoNevem no, kakorkoli obrneš, ne glede na zlatarske cene so v sezoni vse oštarije polne, tako da večini lastnikom dol visi kaj si mi mislimo o njihovih cenah. Vsaj take so moje izkušnje.
Tud Švabi so začel cenike gledat.Žal je res tako
pa to govorite ze zadnjih 10 let, pa za vsako naslednjo sezono se napoveduje polom itd.Tud Švabi so začel cenike gledat.
Ja saj hrvati zelijo kvalitetnejse goste od svabovTud Švabi so začel cenike gledat.
Ja glej, par dni nazaj me je receptorka v Medolinu ogovorila v perfektni slovenščini, tako da definitivno se zadeve spreminjajo tudi tam. In logično da kšeftajo, saj imajo kaj za kšeftat. Moje pisanje gre v smer boljšega kšefta v smislu, da masa v gostinstvu prinese večji zaslužek kot pa prazen lokal. Ne vem če bo ravno polom, mogoče za tiste, ki so se preinvestirali v trenutno moderne mobilne hiške, navaden Ante z malim kampom bo mel vedno za živet.pa to govorite ze zadnjih 10 let, pa za vsako naslednjo sezono se napoveduje polom itd.
oni pa samo kšeftajo.
Bili na slapovih Krke, nad Skradinom.Da ti udar za Žujo 4,8 EUR in navaden kofe 2 EUR.... s tem da se pivo v trgovini ni podražilo, kila kofeta pa tud ne. Ja super, spil bom enga mogoče dva, ostalo mam v hladilniku, v kamperju pa kafetjero, prej sva pol budgeta pustila v oštarijah, tud jest smo šli večkrat ven, vsako jutro na kofe, zdej pač ne gremo. Pa jim ne kapne, čakam kdaj jim bo, da če maš pir po normalni ceni, spuliš več denarja od plažarjev, kot če je pir drag.
Pred leti, preden se jim je zmešal s cenami v oštarijah, smo bli par sezon v Biogradu. Tam je ena plaža, kjer so gor v klancu oštarije. En je mel točen pir takrat po 12 kun (v trgovini je bla piksna 10). Tam od jutra do poznega večera praktično ni blo prazne mize, ostali so dobil stranke samo če se pri temu ni dal usest. Dve dečve sta ta pir po 12 kun tolčile še kar pri plaži, kjer je bla vrsta. Vsakemu drug foter je imel vsaj enega mulca zraven, sladoled je šel skor tko k pivo. Prženih lignjev sardelic in pic je prodal malo morje samo na račun kamiona piva na dan po 12 kun. Pa ostalim ni kapnila psihologija pocen pira.
Pir pa 6, ko sem za rundo dal 30 eur, se mi je kar roka zatreslaBili na slapovih Krke, nad Skradinom.
Žena me hotela častiti s kavo, pa se premislila, ker je bila kava tri Eure
Moja filozofija se je po nekaterih prelomnicah sprmenila v tole: "Delam, da lahko živim. Ne živim, da lahko delam".več delaj, da boš več zaslužil, boš sicer imel manj prostega časa, tako da bo pivo povsem postranskega pomena, kljub temu da si ga boš mogoče lahko z lahkoto privoščil.
To je mantra v 2020+
Še povezavo s pico, prosim!Samo v Splitu ni toliko Črnih.
V Lj je per po 5, espreso pa tudi do 2,7.....
Mene je pa cena piva obrnila smo šli namesto na pivo raje v muzej oldtimerjev v Skradinu, super zadeva za videt, sploh če je ta stari kustos notri.Bili na slapovih Krke, nad Skradinom.
Žena me hotela častiti s kavo, pa se premislila, ker je bila kava tri Eure
Zdaj veš koliko si vredenBili na slapovih Krke, nad Skradinom.
Žena me hotela častiti s kavo, pa se premislila, ker je bila kava tri Eure
Še pico ne direktno, je pa z Neapeljem!!Še povezavo s pico, prosim!
Hi, hi, hi!
Ceno diktira potrošnik s svojimi zahtevami!
Niso črni, samo mentaliteta je pa enakaSamo v Splitu ni toliko Črnih.