Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.654
2.731
113
Čad, Micka, pa še eno ste napisali. Tri pa je že množina, če povzamem temo o "prehitevanju" po angleško.

Sorry sta oba Micko navajala, torej Micka 2X ali se spomnita oba istega primera, ker Čada se jaz spomnim, samo sta vidva verjetno premlada. ;)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.113
10.963
113
kod Džej-Zija
Dvomim, razen če je bilo pred 70-imi prejšnjega stoletja. Micka je bila pa par let nazaj. Babica (80+ let) občasno še delala za šankom in stalni stranki postregla z ojačanim šnopčkom.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Imaš dvoje čistil za odtoke, na bazični osnovi (NaOH) ali pa na kisli osnovi (žveplova kislina z dodatki za težo). Prvega uporabljamo večinoma, ko pa gre za kakšno hujšo zamašitev z recimo reagiranimi maščobami iz pomivalnega stroja, boš problem rešil s kislim odmaševalcem odtoka. Npr:

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
nek čurimuri. cel lajf tak furajo. do mine

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.371
1.364
113
To se interno vodstvo banke jebe med sabo.
Vi veste, koliko stane privat detektiv z vsemi stroški, da mu ga pošljejo na dopust?
Sedaj so pa pač spušili nansodišči in jim bo praznil žepe.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Vceraj bil na Plitvicah.
Potrosniki smo res nori.
Za sprehod okoli jezera familija placa 100€. Parking na koreniah v gozdu €/h.
Da bi pa kako EV polnilnico postavili da bi ob sprehodu lepo nafilal z 11kw svoje EV pa ko vas sljivi. Pa bi lahko lepo zakasiral
Ocitno imajo res polno obiskovalcev

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Greš naprej v Bosno,daš 50e za apartma za 4 pa še naješ se k norc za 50e zjutri pa dam.
Sem bil tri dni tam pa sem se spotoma ustavil na plitvicah za nazaj, da vidim kaj je to za eno cudo. Poleg apartmaja in kosila za 50 evrov moram.vkljicit se zastonj filanje avta preko noci.
Mal sem se od darjana nalezel.
Ze tako sem hotel obisk prestavit za dva dni, ker bi pol manj placal za karte.
No, ze zdaj so bile pol cenej od poletnih mesecev.
Korejce, japonce in njihove sosede pa kr z avtobusi dovažajo. Tako, da ne ves al si nekje v Koreji al na Hrvaskem.
Cudno da jim na bliznji Zeljavi ne uredijo letalisca in čarter direkt v korejo.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: trance0 in henkl