Hrčkom teče voda v grlo

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
kokr jest tuki vidm, mate omenjeno samo Grčijo....... vse ostalo je pa že dražje...

če maš družino (otroci), je skor edina varjanta Hrvaška na žalost, greš na en otok je kul.. Pa še čoln si ubodeš in je to to....., vsak dan druga plaža...

kr hrčki hočjo je izpit in njihovo plovno dovoljenje.. potem jim lahko serješ po celem morju.., kr se pa Grčjije tiče, je pa za najstnike, prenabito, pjano natrpano, pa še u pi... matrno se vlačiš dol kot megla.....

za Maldive, Kuba pa ne rečem, sam to pa z družinco ne gre.....

to je to....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ti si bil dosedaj samo na Hrčkovem, pa nikoli v prej omenjeni Grčiji, da take kvasaš?
Grčija za "najstnike, prenabito, pijano natrpano..."
haha

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kaj, tko je blo na maturancu.

grin1.gif

Jaz sem dal kar nekaj grških otokov čez in npr. Laganas (Zakhintos) Faliraki (Rhodos) res nista za počitnikovat. To je za popivat in razvrat.

Nazadnje sem bil na Kosu, tam je bil pa tak mir, da bi se kar preselil tja. Sicer nič kaj preveč za videti, ampak plaže in morje so super, gostinci so pa itak Grki svetlobna leta pred Hrvati in še kom drugim.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Ko imate toliko za povedat proti hrvatom:

Po mojem imajo Hrvati mnogo raje Slovence, kot pa Primorci celinarje, ki pridejo čez week-end na obalo.

Načeloma je povsod ok, izogibati se je treba času maturancev, absolventov in ferragoste.

Krf je blizu in dokaj miren, ampak je pa glavna destinacija maturantov. (Gouvia, Sidari)
Kreta je prevelika in ni tistega občutka divjine.
Rhodos je tudi velik, ampak imaš zato tudi veliko različnih mest. (pač izogneš se Falirakiju... + Lindos je odročen in dolgočasen, čeprav lep)
Zakhintos je itak samo razvpiti Laganas. Mi je pa tu klima najbolj odgovarjala. Konstantnih 40 + veter. Lahko cele dneve poležavaš na plaži in ti ni vroče.
Kos (pozabil kje sem bil, mislim da Tigaki) je pa prav za penzionerje. Mirno, ni toliko angležov, ni toliko makaronarjev.

Za Santorini pa ne vem. Pravijo da je lep in obenem da je žur. Zdej pa ne vem.

Jaz grem verjetno kar na Kefalonio letos. Pravijo da je mir in izredno lepo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe
verjetno bo Sanader ali Mesič za to krivil Slovence...

to je konstrukt.........