Hrčkom teče voda v grlo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
24kur.

Tisti, ki hodite dol-a so letos kaj bolj prijazni do Slovencev?
evil.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
"Že 5% padec števila turistov jih lahko spravi na beraško palico"

Že zaradi same recesije jih bo 15% manj, dosti manj pa jih bo tudi iz strani Slovenije.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Naj znižajo cene, pa bo mogoče še kdo prišel. Nakup na obroke...ipd...

Pričakujem, da bodo v začetku julija, ko bodo videli, da gre sezona v penis, dali ven posebno ugodne ponudbe. Verjetno prepozno.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Naj znižajo cene, pa bo mogoče še kdo prišel. Nakup na obroke...ipd...

Pričakujem, da bodo v začetku julija, ko bodo videli, da gre sezona v penis, dali ven posebno ugodne ponudbe. Verjetno prepozno.

Ziher je prepozno, majhen delež folka gre na dopust kot "last minute" varjanto. Velika večina mojih prijateljev/znancev ima v službi že sredi maja narejen plan letnih dopustov, takrat se še kaka rezervacija prestavi če je preveč kandidatov za isti termin, tako je tudi v moji sedanji (in tudi prejšnji) službi.
...in ja, hodim na hrvaško....zaenkrat
evil.gif

Lp.

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Dve moji znanki sta se pritožili.
Ena ima sobo v Červarju. Ob nekem urejanju na občini, so se do nje tako nesramno obnašali, da je raje odšla in nič uredila.
Druga je samo telefonirala nekam v bližino Poreča, kjer so vsako leto najemali apartma za počitnice. "Za Slovence nema ništa!" je bil odgovor.

Zdaj pa kar navalite na Hrvaško, prostora bo dosti. Samo ne povedati, da ste iz Slovenije...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Dve moji znanki sta se pritožili.
Ena ima sobo v Červarju. Ob nekem urejanju na občini, so se do nje tako nesramno obnašali, da je raje odšla in nič uredila.
Druga je samo telefonirala nekam v bližino Poreča, kjer so vsako leto najemali apartma za počitnice. "Za Slovence nema ništa!" je bil odgovor.

Zdaj pa kar navalite na Hrvaško, prostora bo dosti. Samo ne povedati, da ste iz Slovenije...

Zanimivo. Morda bom pa letos le spet ne-šel na Hrvaško.
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj jaz vem, po moje so preveč zamerili vse to v zvezi z EU. V Dalmaciji bo mogoče še znosno, drugje pa ne.

Če so se že prej tak obnašali, ko jim nismo nič naredili, kako bo šele zdaj, ko jih blokiramo z EU... To bodo še zanimive zgodbe čez poletje, jeseni pa bodo zaradi upada naših gostov lahko dali državo na dražbo z izklicno ceno 30 kun.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
meni se pa vedno zdi da se te politične kregarije dotaknejo majhen delež hrvatov. Imam doli vikend, hodim tja izven sezone vikend varjante, pa še me niti enkrat ni noben postrani gledal od domačinov, tudi okrog novega leta ko smo jih blokirali in je bilo najbolj vroče, pa tudi zdaj ne. Ravno ta vikend sva s kolegom spila par rund pira, pa je že natakar prinesel eno na račun hiše
stupid-1.gif

sicer pa upam da jih recesija zareže z vso silo, da se malo prizemljijo. Glavnega dopusta pa tudi že nekaj let več ne preživljam pri njih in mislim da se v prihodnost nebo kaj dosti spremenilo glede tega

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
evil.gif
Ali so bili kdaj neprijazni? Nič bolj (prijazni/neprijazni) kot denimo kako naše smučišče, kjer imaš materiale in označbe v dveh tujih jezikih (nemščina, angleščina), pa še nikoli nisem videl nobenega drugega tujca kot je Madžar ali Hrvat.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
evil.gif
Ali so bili kdaj neprijazni? Nič bolj (prijazni/neprijazni) kot denimo kako naše smučišče, kjer imaš materiale in označbe v dveh tujih jezikih (nemščina, angleščina), pa še nikoli nisem videl nobenega drugega tujca kot je Madžar ali Hrvat.

467716-post_slo.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Zakaj pa je težko verjeti? Naletiš na enega zavednega nacionalista, pa imaš tak scenarij. Je pa sreča, da jih ni veliko.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.197
113
Glej, Florjan ni edini ki se mu je to zgodlo. Tudi moji znanci imjo podobne zgodbe. Ali "Nema placa za Slovence" ali pa "Ove godine smo poskupili, znate višji troškovi". No pa tudi fajn, imam vsaj družbo, ko bomo šli v Grčijo ali Egipt shupaj. Jeb"e se mi za Hrvate!