Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Tudi sam sem napisal, da marsikatera stvar iz uradne medicine ne bi prestala tega testa. Pa tudi sam bi dal Randiju kak evro, če mi pokaže na primer elektriko.
Grem stavit, da so bili Teslini poskusi za 99% tedanjih ljudi paranormalen pojav. Tudi za marsikaj, kar se danes govori, da je paranormalno, bo prihodnost pokazala, da je to čisto normalen naravni pojav.
Sicer pa ayurvedska medicina je stara kakih 7000 let, akupunktura več kot 3000 let, homeopatija 300 let, zahodna medicina pa 150 let. Po vseh pravilih bi morala biti zahodna medicina alternativna
Pa tudi ko je Jest5 linkal tisto zadevo o akupukturi, da je vseeno, kdo in kam zabada igle, ker naj bi bil učinek isti. Predlagam mu, naj se oglasi pri meni, mu bom zabodel nekaj iglic, potem pa mu bom izrezal slepič. Bo videl na sebi, kako je to isto. Take operacije se izvajajo na Kitajskem vsak dan.
Samo popolni zaslepljenci trdijo, da je nekaj, kar se poučuje na stotinah univerz in s čimer se ukvarja deset tisoče doktorjev medicine, prazen nič. Pa naj se Randi in podobni čarodeji, postavijo na glavo.
S tem z moje strani končujem to debato. Sapienti sat!