Hollywood-ski nasmeh

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Naj mi prosim nekdo iz zobozdravstvenega foha odgovori. Kaj imajo skoraj vsi igralci, da imajo skoraj identične zobe? Prevleke?

Mi gre prav na smeh, ko vidim v filmu enega, ki igra reveža, zobe ima pa take, da bi lahko dobil delo namesto svetilnika.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Prevleke ali pa luske. In to grde za popizdit. Kot da bi mu jih delal keramičar, ne pa zobozdravnik. Pač popolnoma izkrivljen lepotni ideal. Ampak tudi američani gredo počasi stran od tega.

Pa nimajo identičnih zob, ampak se samo zdi, ker imajo tako snežno bele in lepo poravnane. Če bi imeli bolj naravne barve, bi bili bolj različni.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Večina tega je čez lužo, tri četrt teh zob pa je narejeno s cad cam-om in v želji po profitu jih pljuvajo ven na par ur, zadeva nima nobene oblike, da se tudi s tem narest ampak ne v pol ure. Potem je pa še barva, enotna čez cel zob in imaš orbit pakete.

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Hvala za odgovor. No saj da niso čisto identični mi je jasno, samo izgled je pa res tak. Barva je pa res totalno nenaravna. Pa to da imajo tako 20 letniki kot 80 letniki enak izgled.

To je treba naravne zobe zbrusit, da se luske oz prevleke nalepijo? Kako dolgo potem to drži oziroma je treba obnavljat?

Pa da ne bo kdo mislil, da me zanima ker bi si to omislil. Rajši imam zobe nepopolne na izgled (neenake, ne snežno bele,...), samo da so dokaj zdravi.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Načeloma, če je opcija se da kdaj tudi brez brušenja narest, sicer pa ja, z brušenjem.