[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Hm ne vem, meni se je zdela katastrofa, sploh če primerjam proti EBEL-u.

Imel sem občutek da je Olimpija lahko igrala tolk kot so naši pustili,... Edini ki mi je dobro igral pri Olimpiji je bil Pance.... ta je edini trenutno ki bi ga rad videl v redečem dresu
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
da bi dal 15€ za gledat to žalost
hysterical-1.gif

kot da bi se čas ustavil in bi se vrnil tam nekje okoli leta 2000
grin1.gif

hvala bogu, da smo tri leta v EBEL. . . . . si lahko predstavljate na kakem nivoju bi bil naš hokej, če bi JES & OLI igrali samo DP in pa tekme z Medveščakom in Albo
cry12bpy.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
dej no mir 15€ za sedišče celo 20€ pa saj niso normalni.namesto da bi bile karte cenejše kot v EBEL so držaje nivo tekem pa kot na kaki ameriški vaški ligi.pač tisti ki prvi pridejo poberejo palice in se počasi odpravijo na jezero drsat in pak preganjat.ko sem gledal posnetke prve tekme me je srat navilo

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga treba zbrat denar za igralce plačat
bonk.gif

P. ni dvakrat za rečt da bodo zanalašč eno tekmo zgubil v LJ, sam da se bo lahko denar za karte spet pobral
bonk.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma kot da se bo kaj premaknilo
smirk-1.gif
) in sforsiral da država končno naredi klube d.d, bi se marsikaj naredilo..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
A ma se kdo probleme z prenosom, Ne vem al kej slika šteka al se res tako počas premikajo
hysterical-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
si ti bil?
sam tole je pa res polomija na celi črti DPja.naboja med igro sploh ni
bonk.gif
kot da se ne bi šlo za naslov DP
pričakujem en poraz jesenic v ljubljani da bodo lahko fantje pobrali še denar od vstopnic za eno tekmo in ker ima olimpija kvoto 6.5 na stavnicah

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Žal mi je edino našga golmana dons, poba bi si zaslužu zmago, j. ga kaj vse je moral brant zarad naših čoravih bekov
bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A si normaln da plačam za tole sramoto? hehe mogoče bi šu če bi dobil đabe karto sam se mi tud fehtat neda za tole bedarijo.
tongue-1.gif

Baje da sta rodmana pa razingar že prodana,a kdo kaj ve ??

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jst sm reku da ne grem več na nobeno tekme dokler se odnos uprave ne spremeni do gledalcev/navijačev.ker tole odiranje z kartami je preseglo že vse meje.celo sezono za EBEL karte po 10€ ko pa igramo z žabci pa 15€.pa naj boj celo leto 15€ pa je ne pa da za končnico je kao več pa za finale dpja tudi.se mi zdi da bojo drugo leto v štartu 15€ po glavi karte

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ma dej uprava je res čist ciganska.če bomo s to upravo še 2leti finančno zdržal pol bo okej.zdej se mi zdi da lahko pričakujemo osip najboljših igralcev ker roko na srce veliko niso pokazali so pa nas kar nekaj koštali.drugo leto bo ekipa zlo zanimiva.verjetno bodo spremenili taktiko o tem da bo ne bo veliko tujcev v ekipi saj so letos dokazali da domačih bekov ter golmanov nimamo da bi lahko kaj več kot četrtfinale dosegli

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
bonk.gif

škoda, pa tako sem se veselil finalne serije. . . . pa mislim, da nisem bil edini
crazy1.gif

zdej pa to
bonk.gif

mogoče bo pa v LJ v petek kaj bolje
confused-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja vprašanje kaj sploh bo s hokejem zaradi recesije pa tega, innsbruck je že zapustil ebel ligo, verjetno jo bo še kdo.... pa tud tako pomoje sploh nebo eel liga, ker bi bilo malo čudno da banka dobiva državno pomoč, po drugi strani pa glavni sponzor.......

pustmo se presenetiti, za državn osedaj je pa veliko kriva olimpija ker je vse tujce prodala, pa zdaj NI TO TO !!!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Insbruck je še vprašljiv, ni dokončno
smirk-1.gif

DP je res v p. oz kaže realno sliko našega slo hokeja. Odraz strokovnega dela trenerjev in predvsem raznih Seklov, ki samo cuzajo denar. Itak pa vsi vemo, dokler se kaj ne zamenja bo vedno isti k.

Olimpija pa tujci, ne bom preveč glasn, samo učer bi jih z celo ekipo skantal ko. Dost bi bil že Yarema da bi mal frko delal
grin1.gif

Se bojim, da če v petek prvi fašemo gol, da smo na poti 4:0. Res škoda za včeraj, zelo zelo lepa šansa je bila. Sam hokej pa za zjokat
bonk.gif
PP bolj da ukinejo v tej ligi, itak ni učinka..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.