[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Zgleda da maš ti probleme
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Mogoče trenutno še misliš tako, samo se ti razpoloženje lahko hitro spremni...

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
A pa sta vidva sigurna, da vama je tega zdele treba?
rolleyes-1.gif

Dejta se rajši naprej na ZS zmenit

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Če si se odločil stvar pripeljati na osebni nivo, lahko uredim, da te ta zahojen vaški đek enkrat iz belega leona potegne in povpraša po zdravju.

saj bo bolš...
priden.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Če si se odločil stvar pripeljati na osebni nivo, lahko uredim, da te ta zahojen vaški đek enkrat iz belega leona potegne in povpraša po zdravju.

Da nisi ti eden izmed tistih frajerjev na Hrušici, ki so lani spraševali o zdravju navijače Olimpije, kateri so se domov vozili iz tekem finala lige EBEL ...
crazy1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Da nisi ti eden izmed tistih frajerjev na Hrušici, ki so lani spraševali o zdravju navijače Olimpije, kateri so se domov vozili iz tekem finala lige EBEL ...
crazy1.gif
Zakaj sprašuješ? A je tudi ta navijač imenoval vsakega zahojen vaški đek?
hysterical-1.gif

Drugače pa NE, ker mi množina ne odgovarja.

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Hm, do sedaj je bila debata o hokeju na tem forumu ena najbolj fer in kulturnih.

........................... Potem pa vleti XXXL...................

Če ne razumeš o čem ti govorijo, bolje da si tiho!
Ali pa te morda preveč boli polom?
Mene grozno boli katastrofa Olimpije, pa mi na misel ne pride, da bi kakšnega pozival na pretep. (razen M.S. , seveda)

Če sem jaz prav razumel Wacka in CupaRja sta govorila o prihodnosti SLOVENSKEGA!!! hokeja.
Ali pa me popravi če se motim.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Govora je bilo o hokeju in o tem, da bo eventuelni naslov DP slab za Jeseničane...
Nadalje je bilo govora o zahojenem vaškem đeku, to je verjetno tisti del, kjer CupraR govori o prihodnosti SLOVENSKEGA hokeja...
Ne vem, ali vam je kožica zrasla čez oči ali kaj, ampak naslov DP je uspeh, liga Ebel gor ali dol. Samo žabarji so pa sposobni bistroumno izjaviti, da je naslov DP za jesenice slab...
Sem te popravil.
AMEN.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pa kdo je rekel da bo DP slab za jeseničane
bonk.gif
pišem samo da tut če ga osvojijo to nič ne pomeni. Sezona ni uspešna. Isto je z Olimpijo s hokejem in predvsem s košarko.

No no začel si sam da sm obremenjen z rdečo barvo
stupid-1.gif
kaj se zdej izgovarjaš, si nepisimen ali kaj. Sedaj smo pa žabarji obremenjeni itd..
Res si smotan, da ne dojameš če ima ekipa cilj vsaj polfinale EBEL in tega ne doseže da sezona ni uspešna ker niso DOSEGLI CILJEV (bo šlo sedaj). In če ni ukrepov, ker cilji niso doseženi, je to navadna blamaža, ker tako se ne moreš it kvalitetnega športa in je samo metanje peska v oči. Isto v firmi, če ne dosežeš začrtanega cilja en odgovarja. Pri nas v športu pa nihče
bonk.gif

Res škoda da je lahko celo leto na nivoju, pol se pa strokovnjak za toplo vodo najde..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
"Upam samo, da ne bodo potem Jesenice spet vse ponosne, ker bodo osvojile naslov DP, ker bi blo to prej slabo za njih kot dobro."

No to je ta stavek, ki ga je zmotil. Samo toliko, da bodo vsi pismeni vedeli kaj sem napisal in kako je moj post "zastopil" XXXL. Polpismena ovčka...
To je isto, kot bi si zadal cilj, da boš naredil najmanj magisterij, potem se ti pa zalomi in nahitro zbašeš skup neko poklicno šolo. Potem si pa še neizmerno ponosen na svoj dosežek in svojo kvaliteto.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Normalno bi bilo napisati, da sedaj, po blamaži v ligi EBEL, lahko deloma popravijo sezono z naslovom prvaka v DP. Tako rdeči kot zeleni. In če ga osvojijo (kdorkoli...), bo to za njih samo dobro. Slabše sigurno ne more biti. Kot bi firma imela plan narediti 10MIO€ dobička, na koncu ima pa možnost narediti ''samo''5MIO. Ali pa nič. In potem en pametnjakovič reče, da bo za firmo slabo, če namesto nič naredijo 5MIO... mislim, budalaštine.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Važno, da si ti in da je višek tvoje pismenosti poimenovati nekoga zahojen vaški đek, a?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej sm napisal, ne vem kdo je prvi začel z zmerjanjem..

Se opravičujem sm mislu ovca, đek pa napisal
smirk-1.gif

DP: Torej bodo Jesenice že dons prvak
grin1.gif

BTW: učer so se kr matral, Maribor presenetu, še Raza je rekel da so bili boljši nasprotnik
tongue-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
DP: Torej bodo Jesenice že dons prvak
grin1.gif

BTW: učer so se kr matral, Maribor presenetu, še Raza je rekel da so bili boljši nasprotnik
tongue-1.gif

DP upam, da ne in da bo vsaj 7 tekem super finala
nahrung002.gif

Škoda, da MB ni zmagal in bi igral še eno tekmo
grin1.gif
pomanjkanje motivacije, preveč žuranja, prispot na tekmo "lako æemo" in potem je to kar je bilo včeraj in kar se je Olimpiji zgodilo v petek.

btw. . . . sem se vrnil po daljši odsotnosti iz tujine (smučanje
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Dobr da te ni blo, sicer košarke k sreči nism gledal, hokej je bil pa slabši kot nočna hokejska liga
hysterical-1.gif
Edin Yarema je neki fajtal, ki pa je baje spet fasal po prstu..

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
mam filing, da bo čisto drugač, kot prva tekma z Medvedi in da bojo fejst fajtal in jih zbil tako kot je treba.
V soboto pa žurka
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.