(hokej)liga EBEL 2011/12

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ma dobr da so šli. Upam da Sixsmith ostane... Ti drugi pa še niso igrali v Evropi (razen Donatija)in sem siguren da bi delali probleme potem
smile-1.gif

edit: še Sixsmith je šel. Je hotel 50% večjo plačo

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zakaj bi mu pa morali zdaj kar placo dvigniti ? Pa to so same primadone, ce mu niso bili vsec pogoji, zakaj je potem sploh prisel sem ?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
to je samo odraz na kakšnem nivoju je skavting oziroma ga sploh ni.igralci se kupujejo zgleda glede na statistiko
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ocitno. Visok pod meter 75 ? Check. 70 kil ali manj ? Check. Nic posebnega naredil v karieri ? Check, dober bo ! Take igralce imamo doma. Kupijo naj tisto, cesar nimamo in ne moremo dobiti iz mlajsih selekcij kar tako na hitro.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Radirko človek ki mu zelo zelo zaupam glede hokeja, pravi da je Sixsmith eden boljših če ne najboljši tujec, kar bi jih blo letos pri nas.
Drugače je imel 1,5 na tekmo v ECHL dve sezoni nazaj kar ni slabo,.. za DEL pa ne vem kakšno vlogo je imel...

Edino Stephenson da je bil tam tam,...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ocitno. Visok pod meter 75 ? Check. 70 kil ali manj ? Check. Nic posebnega naredil v karieri ? Check, dober bo ! Take igralce imamo doma. Kupijo naj tisto, cesar nimamo in ne moremo dobiti iz mlajsih selekcij kar tako na hitro.

in kaj pol če ima 175cm / 70kil?

potem so Ryan Duncan, Roland Kaspitz., Thomas Koch,... brezvezni?? ker nimajo 190cm pa 90kg...
a si ga sploh kdaj videl igrat da ga že ocenjuješ?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik gas pravi:
za DEL pa ne vem kakšno vlogo je imel...

Tako za stiri gole v vec kot 50 tekmah (skupaj s play-offom, v katerem je ocitno igral, ker kazenske minute si je uspel priboriti dvakrat). Upam, da to pomeni, da jih bo v EBEL dal vsaj 5x toliko
zmaga.gif

Sicer je pa letelo bolj na nekatere druge - Sixsmith je namrec en centimeter nad 175 in dva bureka z velikim pivom nad 70 kg
evil.gif

Aja pa OT: Sabahudin na Dansko k Herningu. vsekakor zveni boljse kot pa Italija ...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
za nolana se je že lani govorilo da bo zaključil kariero.verjetno bo to storil letos ker kolikor mi je znano je bil zadovljen v rdečem dresu.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
za DEL pa ne vem kakšno vlogo je imel...

Tako za stiri gole v vec kot 50 tekmah (skupaj s play-offom, v katerem je ocitno igral, ker kazenske minute si je uspel priboriti dvakrat). Upam, da to pomeni, da jih bo v EBEL dal vsaj 5x toliko
zmaga.gif

Sicer je pa letelo bolj na nekatere druge - Sixsmith je namrec en centimeter nad 175 in dva bureka z velikim pivom nad 70 kg
evil.gif

Še enkrat preberi... pa še KStoner ti je leppo povedal.
Kot zgleda je za tebe vse samo statistika
smile-1.gif

Mogoče (sklepam) je fant igral defenzivnega centra. v 3/4 napadu. Kje bo potem dal 50+ pik na sezono.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To je ena od tistih stvari, za katere bi raje videl, da se motim, a se mi redno dogaja da na koncu lahko recem "told you so", ceprav je takrat ze prepozno, od tega nimam jaz nic, koristi pa tudi ni vec nobene. Problem je agregatno, ne mores imeti cele ekipe samih drobizkov, ker to ni mladinska liga. Smisel tujcev je v tem, da nakupis tisto, cesar nimas doma; tisto, kar imas doma, pa ne kupujes se dodatno v duplikatih/triplikatih.

A to mislis tistega Foxa, ki ima 183 cm in 80+ kil ? Ja, ta pa res ni bil slab igralec. Ce bo tale Sixsmith na istem nivoju, vzamem nazaj napisano.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
ok
smile-1.gif

Bova cez kaksna 2 meseca rekla kaj imamo doma
smile-1.gif
če mene vprašaš nič. Trenutno ker je vse uzunej.... upam da se odpre Ankerstu in Kuraltu.

edit: poglej statistiko od Foxa in Sixsmitha v ECHLggggg

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
še uradno slovo Nolana

Doug Nolan objavljeno na HK Acroni Jesenice:

I wish nothing but great things for the team Jesenice and their fans. they will always hold a huge place in my heart. it is by far my favorite place ive played in europe and the guys on the team are the best. i will miss them the most. plus im getting old and it gets harder and harder every year to get through a season. please know that im sorry and i hope to stay in touch with the many friends ive made there.. good luck this year. and pleae let me know how things are going.. I hope this helps you understand why im not coming back. I have nothing but great things to say about Jesenice and the people there. thanks for everything and good luck.

Doug Nolan objavljeno na HK Acroni Jesenice:

hello i just wanted to take some time and tell the people in Jesenice how much i loved playing there and how much i am going to miss them this year. you all really made my time in Jesenice special and me and my family will never forget how great the people of Jesenice are. I also wanted to explain the reason why I wont be returning. My family is the most important thing in my life.I have a great wife and Two beautiful duaghters. My oldest daughter is starting school this year and my family wasnt going to be able to come with me to Slovenia. Last year i was without them for 2 months and it was one of the hardest things ive had to go through. I couldnt imagine being away from them this year for 8 months. I wouldnt have been able to do it and be happy. So i hope you all understand why im retiring from hockey.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Slikice ne delajo (vsaj meni ne, je pa res, da jaz nimam teh fejstbukseljnov). Jih lahko prilepis na forum ?

Glede Nolana: skoda da ga ne bo, skoda da je pojasnilo prislo tako pozno in na tak nacin, a tako je pac zivljenje. Ni vsak za to, nekateri so (denimo vojaki, marsikateri profesionalni sportniki, delavci v naftni industriji, ribici, nekateri zdravniki, kuharji najvisjega razreda, managerji, tehnicni strokovnjaki itd.), drugi pac ne. Jaz tudi ne bi, ce bi imel moznost zasluziti podobno blizje doma.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ma bajta je ogromna uglavnem, ok res ni dovolj velika za igralce + družine, je pa dovolj velika za vse igralce ki so bili v njej. Ampak baje je tudi v pogodbi pisalo da bodo bivali brez družin. Kakorkoli, glede tega spora mislim da je krivda na obeh straneh 50 - 50.