(hokej)liga EBEL 2011/12

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Proračun Olimipije in Jesnice sta si že nekaj let blizu tako, da tale argument ne zdrži njabolje. Na Jesenicah je nekaj hudo narobe že dalj časa. Kaj ne vem, ker sem spregel z hokeja že zelo dolgo nazaj.

AMpka na Jesnicah ne gre in ne gre ko je najbolj potrebno. No edino kar jim gre je DP medtem ko je Ebel pravzaprav polom.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Proračun Olimipije in Jesnice sta si že nekaj let blizu tako, da tale argument ne zdrži njabolje. Na Jesenicah je nekaj hudo narobe že dalj časa. Kaj ne vem, ker sem spregel z hokeja že zelo dolgo nazaj.

AMpka na Jesnicah ne gre in ne gre ko je najbolj potrebno. No edino kar jim gre je DP medtem ko je Ebel pravzaprav polom.

Ja, denar za tekočo sezono je morda isti, problem je v tem da jesenice svoje igralce plačujejo, olimpija pač ne. Tudi jesenice bi se lahko preimenovale v drsalno društvo in dali vsem bivšim igralcem [censored] u usta. Tako kot je olimpija naredila in bi začeli lepo iz nule. Brez obveznosti za nazaj.

Pa olimpija ima stoposto večji proračun kot jeseničani.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Hmm Olimpija ima 100% večji proračun??? Torej ga ima 3,4 mio eur???? Proračuna sta si blizu.

Morm rečt, da ne razumem kaj hočeš napisat. Olimpija plačuje svoje obveznosti sicer tudi zaradi mahinacije z drslanim društvom pa vseeno.
POleg tega trdiš, da če prav razumem ima Olimpija več uspehov v eblu kot Jesenice, ker ne plačuje igralcev???
No prepričan sem, da gre samo za slabo napisan stavek.

Moj point je bil, da Jesenicam v Eblu nekako vedno nekaj zagode na zadnji stopnici. Če samo izpostavim prvo in zadnjo sezono, kjer so že bili v končnici pa so nato izpadli. In iz tega sklepam, da iamjo jesenice težave, ki niso samo finančne težave ampka je še nekaj drugega.

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Hmm Olimpija ima 100% večji proračun??? Torej ga ima 3,4 mio eur???? Proračuna sta si blizu.

Morm rečt, da ne razumem kaj hočeš napisat. Olimpija plačuje svoje obveznosti sicer tudi zaradi mahinacije z drslanim društvom pa vseeno.
POleg tega trdiš, da če prav razumem ima Olimpija več uspehov v eblu kot Jesenice, ker ne plačuje igralcev???
No prepričan sem, da gre samo za slabo napisan stavek.

Moj point je bil, da Jesenicam v Eblu nekako vedno nekaj zagode na zadnji stopnici. Če samo izpostavim prvo in zadnjo sezono, kjer so že bili v končnici pa so nato izpadli. In iz tega sklepam, da iamjo jesenice težave, ki niso samo finančne težave ampka je še nekaj drugega.

ok vem da se samo delaš neumnega
smirk-1.gif

100% pomeni da SIGURNO ima olimpija večji proračun.

Za ostalo se mi sploh neda razlagat
bonk.gif
Če imata oba kluba za nazaj milijon eur dolgov, in en klub dolgove plačuje, drugi pa objavi bankrot, kateri ima kljub domnevno enakima proračunoma več denarja?

Isto ti je bilo z LB in sedaj NLB. Lepo pokasirali denar, zaprli banko in z istim denarjem odprli novo. Najlažje je tako nategovat folk. In isto je bilo pri olimpiji.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
kanadski branilec brad cole prihaja v ljubjano
mitja robar tudi dokončno odhaja iz jesenic na švedsko k vaxjo lakers

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Spet en Luc Beausoleil ... kje jih najdejo ? Potem ga bo pa en holzer razmetaval naokoli kot puncko iz cunj. Se pri nas v Mercatorju so prodajalke visje in masivnejse ...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Fantje tudi tičar in Jeglič nimata prav velik kg
smile-1.gif
Al pa Golica v Lj,.. oz če greman beke, Robar, Pretnar,. itd,..

Statistika v Francoski ligi pa niti ni bla tako slaba. Recimo boljša od Ankersta, ki je oz. je še v pogovorih.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Heheh sem slišal da je kost pa koža..ampak menda zelo dober na palci
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Fantje tudi tičar in Jeglič nimata prav velik kg
smile-1.gif

Takoj je meter osemdeset (ali vec) in 80 (ali vec) kil, pa sta res videti kot drobizka napram kaksnemu Kovacevicu, ki kljub temu izgleda suh. Vsaka malenkost pomaga, da ga ne razmece totalno ob naletu, in to je po 15-20% vec kot novi prislek. Tudi ostali omenjeni so vsi po 80 ali vec kil, tale Pussy naj bi jih imel pa 70
rolleyes-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Kaj preveč poletje seka :D
Da ste nehali z okepitvami?

Mustonen in Šachl podaljšala za Olimpijo