V 1/3 so bili malce pod pritiskom čehov (kaj je bilo krivo ne vem, ampak) lahko bi dejal da so čehi imeli več priložnosti toda Fikrt je parkrat dobro posredoval. V 2/3 so naši malce prevzeli pobudo, več priložnosti (tudi zadetki), v tretji pa tako ali tako so čehi delovali izgubljeno. No prekrške so znali delat
Je pa res, to samo moje videnje in s pristopom sem bil zadovoljen, so borbal sicer kakšna napakica a več lepih potez. Presenetil me je Pretnar, (kot pravi kapetan) zadel v štango iz prve, par izjemnih podaj, zadetek ne vem, mogoče bi ga morali pripisati tudi Hafnerju (ki me je tudi parkrat pozitivno presenetil). Igrajo pa dokaj hitro, in tujski napad ko se uigrajo znajo biti kar nevarni, čeprav vsi delujejo nekam majhni (mogoče je krivda, da sem na vrhu stopnišča
).
Bo pa treba počakat še par tekem, glede včerajšnje bi skoraj dvomil da je bil kdo razočaran, res lepa tekma, čeprav malce groba s strani čehov, ampak so se tudi naši dobro postavljali. Tawa se je kar dobro prerival, Pusa se je stepel, pa tudi ostali so se dobro postavljali za soigralce.
Sem pa videl še eno zadevo, in sicer ob eni izmed izključitev se je pred iztekom časa igralec vrnil na led. Sicer ne vem kako se temu reče, pa tudi nisem bil prav preveč pozoren ampak mislim da so namesto 4:3 igrali potem 5:4, ko sta se ob prekinitvi igralca (ki sta bila istočasno izključena) vrnila na led. Ampak saj pravim, nisem bil dovolj pozoren razen, da se je čas (cca. pol minute) zbrisal.