(hokej)liga EBEL 2011/12

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Sam bejba bo ostala na češkem...
smile-1.gif

Naj bi se pa dogovarjali še z 2 napadalcema...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Se zna zgoditi da nej bi en danes ze igral ( ce so mene nategnili sem jest vas)
smile-1.gif

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
je blo kar lepo po dolgem času pogledat derbi. Upam da bodo vsi tako izenačeni - ok, zmagala bi bil lahko druga ekipa
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
bizalj in cerkovnik na finsko k SaiPa na tryout.gre za bivši klub Malkie ki je pomagal igralca spraviti na finsko

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Dajte malo pokomentirat, ce je bil kdo tam. Jaz vidim samo rezutat, sem pa silno radoveden, ker takole ponavadi ni slo ne pred sezono, ne med njo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
okrepitve so na mestu.vsi so upravičili prihod razen ward cardinala ne.je zgolj povprečen na čase apatičen branilec.ne vidim razloga zaka ne igra kdo od domačih.drugače pa napadalci so
zmaga.gif

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Dajte malo pokomentirat, ce je bil kdo tam. Jaz vidim samo rezutat, sem pa silno radoveden, ker takole ponavadi ni slo ne pred sezono, ne med njo.

Gledal sem tekmo z olimpijo in vsv, opazil pa sledeče:
+ hitro drsajo
+ vršijo pritisk na sredini (veliko pakov so priboril ravno na sredini, so sitni ko muhe)
+ upajo si 1:1
+ trdo igrajo na bande vendar se nekaterim poznajo kilogrami
-+ 2 napada dobro kombinirata - mogoče že kdaj preveč
- minute ko pri igri 5:5 ne morejo spraviti paka iz svoje tretine
- nekateri obrambni igralci še niso kos svoji nalogi

to je pač moja ocena, verjetno sem še kakšen minus pozabil.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
To je ena od tistih stvari, za katere bi raje videl, da se motim, a se mi redno dogaja da na koncu lahko recem "told you so", ceprav je takrat ze prepozno, od tega nimam jaz nic, koristi pa tudi ni vec nobene. Problem je agregatno, ne mores imeti cele ekipe samih drobizkov, ker to ni mladinska liga. Smisel tujcev je v tem, da nakupis tisto, cesar nimas doma; tisto, kar imas doma, pa ne kupujes se dodatno v duplikatih/triplikatih.

A to mislis tistega Foxa, ki ima 183 cm in 80+ kil ? Ja, ta pa res ni bil slab igralec. Ce bo tale Sixsmith na istem nivoju, vzamem nazaj napisano.

si mogoče na bledu pogledal igre dveh 'drobižkov'; pusa in sixmitha????

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nisem, in na zalost se na rezultate pripravljalnih tekem ne upam zanasati, ker se potem dogajajo razni Firsanovi.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
confused-1.gif

Od kod pa to zdej?

Sicer sem že nekaj časa nazaj pisal. da žal na Jesenicah neki ne štima.