{Hokej}Liga EBEL 2010/11

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Čist zaslužena zmaga jesenic, bolš so igral ni kej, že tko se mi zdi, da bolš igrajo, pp jim pa sploh fajn špila se mi zdi, skratka sreča, sploh za piko s tako igro, ker so nas predrsal za šalo. Dervarič je bil pa sredi drugega dela tko brez energije, da sploh ne vem kaj je delu, fant čist zgublen, pomoje bi jst bol odigral obrambo...adijo pamet in pa bravo jesenice, sploh TJS.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Mislm, da je bil kar zaslužen remi. Penali so pa itak loterija. Glede na to, da je zelo majhna razlika, bomo vsi še kako trepetali za končnico.
Mi je pa neki zanimiv. Kako to, da znajo avstrijski sodniki dobro odsodit tekmo?
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma čeprav vsaj pr enmu PP ko smo ga fasal, se mi ni zdel prekršek. Samo morm na TV-ju vidt. Ampak kokr kol, sojenje ni vplivalo na potek tekme in je blo ok.

Olimpija je nezasluženo prišla do pike, Jeseničani niso bili tolk boljši, igrali so svojo povprečno igro, ampak so uni tolk balinal
bonk.gif

Prvi napad z obrambo kot da štrajka
stupid-1.gif
Henry za zjokat itd.. Nobene želje ni bilo.

Je pa sedel un gol 2s pred koncem
evil.gif
že dolg ne tako..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meh ... ocitno bodo koncnico igrali eni drugi. Res me zanima kaj bo s Heikkijem in kdo je zdaj bil odgovoren za prihod Bayracka, ce nimamo s.d.
confused-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sem bil v zagrebu s svojim prevozom...lepa tekma se mi zdi, niso slabo igral, znajo pa nardit hrvati šov, že k prideš v areno je konec, rolajo babe po sceni da adijo, vzdušje pa tud ni slabo, skor k stožice, mal slabš no
smile-1.gif
Po pogovorih s hrvati, pa bojda ni kristan edini k igra na inekcijah prot bolečinam, pa nej bo to krinka zarad dnarja, ki ga tudi malo manjka al pa kej druzga, skratka tud ni vse več tako rožnato. Upam sam, da nam za bratislavo kristana ne zjebejo dokončno zaradi teh štirih tekem v areni.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
kar se tiče glede financ pri medvedih je vse še vedno v plusu.in ravo iz tega razloga da tako tudi ostane ne podpisujejo novih pogodb kljub poškodbam.tudi iz tega razloga ostaja unicef kot "sponzor" na dresu in ne kako ime ki bi prineslo €.kar je razlika v prihodkih v klub napram našim je to da Zagrebo kot mesto veliko nameni kot sponzorska sredstva.sicer še vedno manj kot za cibono ali dinamo ampak nekaj pa le kapne v klubsko blagajno

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Meh ... ocitno bodo koncnico igrali eni drugi. Res me zanima kaj bo s Heikkijem in kdo je zdaj bil odgovoren za prihod Bayracka, ce nimamo s.d.
confused-1.gif

jah zdej se vidi koliko dober je bil lajsak.ker prvi napad dalman,kaovousi,bajrak je
bonk.gif

napsloh igra včeraj je bila
hysterical-1.gif
še tisti gol ki so ga dali so spacali skupej

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
včeraj sem gledal samo zadnjo tretino in še to bi bilo bolje, če ne bi
crazy1.gif

Ne vem, ali so bili krivi gosti iz Linca, ker to kar oni igrajo se mi sploh ne zdi podobno hokeju.
Kr nekaj, od sabljanja, do fuzbala, rokometa, rokoborbe, tenisa
crazy1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Na zalost zelo natancen opis dogajanja vceraj
frown-1.gif
Ce bi v hokeju obstajal catenaccio, bi se tako imeloval Linzov stil. Boljse ime za to je Klinz (klinc).

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. že vas ko sem z Linzom min gledal, je bilo očitno da so jodlarji spet dobro sodili
bonk.gif

Huda tekma v Zagrebu, kar se tiče vzdušja. Ostalo pa
bonk.gif
Olimpija gladko boljša, p. sodniške so pa veselo kradl da je glava pekla. Dvigne že roko, pa jo [censored] takoj spusti itd..Itd itd. Res nimam več živcev te lige gledat.

Je pa res: če ne daš penala in fališ prazen gol z pol metra težko zmagaš
grin1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Čebul je bil pač spet Čebul. Nevem kako njega ne suspendirajo, ker to je pa že višek.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
In zakaj kar vsi bežijo stran? A ni plač ali so kaki drugi razlogi? Čeprav se taki ponudbi težko upreš, drugo moštvo DEL.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Eh dahlman je odšel zaradi dobre ponudbe in nič drugega pomoje. Ker wolfsburg je odkupil celo njegovo pogodbo, jeseničani se pa v dani situaciji tudi niso upirali dodatnim denarcem
smile-1.gif

Drugače pa včeraj res slaba igra jesenic, linz jih je ukrotil
smile-1.gif

Pa niso bili jeseničani toliko slabi v napadu, sploh shift omenja prvi napad brez lysaka, treba je vedeti da ima linz najboljšo obrambo, pa še branilci so težko spravljali pak čez sredino, ga izgubljali v obrambni tretjini...... polom uglavnem
crazy1.gif

Nič upajmo na končnico, vsaj dodatne 4 tekme bomo lahko gledali
aplauz.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
kar se tiče glede financ pri medvedih je vse še vedno v plusu.in ravo iz tega razloga da tako tudi ostane ne podpisujejo novih pogodb kljub poškodbam.tudi iz tega razloga ostaja unicef kot "sponzor" na dresu in ne kako ime ki bi prineslo €.kar je razlika v prihodkih v klub napram našim je to da Zagrebo kot mesto veliko nameni kot sponzorska sredstva.sicer še vedno manj kot za cibono ali dinamo ampak nekaj pa le kapne v klubsko blagajno

Ne podpisujejo pogodb, ker ji he ne morejo. So namreč dosegli max število zamnjav. Pa kar mam jest info tut z denarjem ni cisto vse ok....

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Pa kar mam jest info tut z denarjem ni cisto vse ok....

mislim da to vedo že vsi da 3 leta in zeleni in rdeči komaj sklepajo skupi sezono.
zanimivo je to da se za medvede že od začetka govori da bojo bankrotirali pa so ravno pred kratkim namenili 350k€ za 3 tekme v areni