{Hokej}Liga EBEL 2010/11

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
najboljši tujec v vrstah rdečih.vodstvo kluba pa želi igrati v končnici
bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Drugi so tolk slabi. On je boljši med slabimi.
smile-1.gif
Uglavnem prav velike škode z njegovim odhodom ni, ampak nažalost nevem če ga lahko kdo tako uspešno nadomesti. Za mal dnarja sigurn ne no, nevem.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sej si si sam odgovoru, za ta dnar je bil vrhunka, pa škoda je menjat zadnji moment nekoga k že pozna sistem in ligo. Me pa zanima zakaj je šou, denar, spor, boljša ponudba...?

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nekaj sem slišal da je imel s kanalcem nekakšne "dvoboje", da je zbijal moralo v garderobi. Verjetno pa tudi denar, seveda. Ker vse kaže da jesenice bodo kmalu zaključile EBEL ligo za to sezono, to pa verjetno pomeni manj plače ali kaj takega, nevem.

LP

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jah sej veš kuko pravijo mal denarja mal muzike.on je za mal denarja še kar dobro šilal.glede na statistiko prihajajočega centra bo ta še za kak razred slabš.upam da se močno motim

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
ejga doctor ko tebe berem imam občutek, da igraš hokej iz si bil vsaj do 18 leta ful hud igralec hokeja....

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Bravo točno si uganil
smile-1.gif

Drugače pa slabo danes, brez zadetka naši. Škoda ker ni bilo nikjer prenosa da bi lahko gledali. Vse kaže da nebo nič z končnico, medveščak je igral neodločeno, še eno toæko se je oddaljil. Sem pa gledal prenos medveščaka, če nebi bilo kristano bi pojedli najmanj 6 golov, kaj je branil to je bilo neverjetno.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
On je material za NHL bil enih pet do deset let nazaj. Imel je dokaj lepo priloznost pri Brynasu [z umlautom], pa je raje popokal kufre in prisel nazaj domov, ceprav bi bila to izjemna odskocna deska za v kaksno bogatejso ligo, cetudi to ne bi bila ravno NHL (ze DEL bi bila sekira v med). Ni vsak za vse, jaz sem tudi v zivljenju zapravil marsikatero dobro priloznost, za katero bi (v retrospektivi) bilo boljse, da bi jo zagrabil z obema rokama, in za kar mi je danes neizmerno zal, ampak post festum je zelo lahko biti pameten ... Takrat ni mogel vedeti, da bo zdaj reseval eno ekipo penzionisticnih levakov, upam le, da je toliko pameten, da bo zdaj nagrabil in nasparal dovolj denarja za preostanek zivljenja, ker ce bo ostal zejen, se zna zgoditi, da bo cez kaksnih deset let ze fehtal na cesti. Medvescak, tak kot je danes, nima prihodnosti, ker je enako sinteticna ekipa, kot Olimpija iz zadnjega "zlatega" obdobja - ko bo zmanjkalo denarcev, se bo klub razletel v soncni prah. Naj Kristan naredi cimvec iz svojih sposobnosti v teh nekaj letih, dokler se lahko igra, NHL bo pa na zalost lahko gledal samo na TV.

Glede Jesenic pa: kaze, da ne bo nic od koncnice. To najbrz pomeni predcasen odstrel Heikkija, ceprav moram reci, da se mi je od vseh tujih trenerjev, ki so prisli za Matjazem, se najbolj prikupil. Ce so pametni, ga bodo pustili se eno leto, s tem da lahko sam izbira tujce, ne da mu jih pol odide ze sredi sezone. Ce ima ze Olimpija potrpljenje s Hannujem ...