Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jezus Marija zakaj, a res ni nobene boljse opcije ... Mene ne bi presenetilo, ce bi Jakopic spet doma igral na nivoju Sabolica ali Jeglica.
OT: Nisem vedel, da prenasajo tekmo danes, zato sem zacel gledat sele bolj proti koncu. Sem precej impresioniran nad danasnjo igro, lepo se je videlo kaj nam pomeni dober golman. Res se sprasujem kaj je kadil Harrington ...
gledal včeraj olimpijo proti vsv na šport tvju.lepa nekomplicirana igra.mislim da 1.1. nimamo šanse v domači dvorani napram taki igri ki jo kažejo zeleni.
Citat: Uporabnik shift pravi:
gledal včeraj olimpijo proti vsv na šport tvju.lepa nekomplicirana igra.mislim da 1.1. nimamo šanse v domači dvorani napram taki igri ki jo kažejo zeleni.
sem gledal tekmo. napad imajo res izvrsten...golman na nivoju.
ampak obramba jim pa šepa. so parkrat naredili ogromne napake...ampak na njihovo srečo so bili beljačani neučinkoviti oz golman izvrste.
če bo obramba na nivoju jih 1.1 premagamo. za rdeče mislim seveda
Proti KAC-u so zmeri živčne tekme in polne svinjanja na ledu, ampak po sreči je ratalo, čeprav se je vidlo, da niso zastonj prvi na lestvici. Čestitke obema, lepa popotnica za derbi, kakor pravijo na rtv
Lepa tekma bo po moje, samo ce se zberemo dovolj po novem letu za ogled. Mene skrbi, da bom dojel enkrat ob 19:30 ali se uro kasneje, da se nekaj dogaja (neizogibna utrujenost). Najbolj me fascinira to, da oni verjamejo, da bodo popoldne v stanju igrati tekmo. Lepo od njih (obojih).
drugače pa upam da se na jesenicah vsaj malo stvari uredijo.obramba je včeraj dobro funkcionirala.če ne bi bilo v vratih medvedov robija bi padel še kak gol več
ni kaj komentirat.igrali so zbrano in odločno.več drsali kot nasprotnik in več streljali.še jakko je branil solidno.mislim pa da bo danes trd padec na realna tla proti KACu.
Vaceraj sem iz dost zanesljivih virov zvedel za Dova. problem je Da ima se pogodbo. Meni tole bolj deluge masilo za ta trenutek. Jakko gre jutri na operacijo, irc ma poskodbosvano prepono. Potem paostane samo se Petrov.
Bom mal zlorabil tole temo da nam za eno vprašanje delal nove.
A mi kdo ve povedat na kateri spletni strani bi se dalo videt statistiko večnih bojev med Olimpijo in Jesenicami? Včasih je bilo objavljeno na eni pa je nikjer ne najdem odkar se mi je PC sesul in z njim vse shranjene spletne strani
Mnjah, malo me frustruira, Manfreda in Hafner sta zadela, to se ne zgodi dvakrat na leto, sploh ne da bi oba hkrati ... a to pomeni da ne bo nic naslednjih 364 dni ?
Kaj je zdaj Pretnarju, zadnje case je kar nekaj ucinkovit, pa to vecinoma iz blizine ali celo sodeluje izza gola (kje so ze casi Alesa Kranjca z modre linje ?). Marjanu in Tomotu bi lahko kaksno lekcijo dal
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.