{Hokej}Liga EBEL 2010/11

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jezus Marija zakaj, a res ni nobene boljse opcije ... Mene ne bi presenetilo, ce bi Jakopic spet doma igral na nivoju Sabolica ali Jeglica.

OT: Nisem vedel, da prenasajo tekmo danes, zato sem zacel gledat sele bolj proti koncu. Sem precej impresioniran nad danasnjo igro, lepo se je videlo kaj nam pomeni dober golman. Res se sprasujem kaj je kadil Harrington ...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Danes vsaj nekaj igre, včeraj pa zeh, nočna liga je bolj dinamična
grin1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
bemti hokej, če vse zgubimo
jezen.gif

bravo žabci lepa zmaga včeraj
cheer.gif

se kaj vidimo 01/01/11 na Jesenicah??
nahrung002.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
gledal včeraj olimpijo proti vsv na šport tvju.lepa nekomplicirana igra.mislim da 1.1. nimamo šanse v domači dvorani napram taki igri ki jo kažejo zeleni.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik shift pravi:
gledal včeraj olimpijo proti vsv na šport tvju.lepa nekomplicirana igra.mislim da 1.1. nimamo šanse v domači dvorani napram taki igri ki jo kažejo zeleni.

sem gledal tekmo. napad imajo res izvrsten...golman na nivoju.
ampak obramba jim pa šepa. so parkrat naredili ogromne napake...ampak na njihovo srečo so bili beljačani neučinkoviti oz golman izvrste.

če bo obramba na nivoju jih 1.1 premagamo. za rdeče mislim seveda

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Proti KAC-u so zmeri živčne tekme in polne svinjanja na ledu, ampak po sreči je ratalo, čeprav se je vidlo, da niso zastonj prvi na lestvici. Čestitke obema, lepa popotnica za derbi, kakor pravijo na rtv
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Lepa tekma bo po moje, samo ce se zberemo dovolj po novem letu za ogled. Mene skrbi, da bom dojel enkrat ob 19:30 ali se uro kasneje, da se nekaj dogaja (neizogibna utrujenost). Najbolj me fascinira to, da oni verjamejo, da bodo popoldne v stanju igrati tekmo. Lepo od njih (obojih).

Dajmo nasi (rdeci) !
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Uf lepa zmaga, KAC je res dober, k sreči so v drugem delu začels dniki manj strat, ker je blo spet
bonk.gif
j,. to avstroogrsko ligo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jutr bojo zmagali tisti ki ga bodo manj požrl
evil.gif

drugače pa upam da se na jesenicah vsaj malo stvari uredijo.obramba je včeraj dobro funkcionirala.če ne bi bilo v vratih medvedov robija bi padel še kak gol več

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Dobra igra naših in pa prepih v obrambi Olimpije. Sem bi pa vesel navijačev Olimpije. Jih je blo kar nekaj....

PS: Menda da je na poti Dov. Jakko gre 3.1. na operacijo.

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Vaceraj sem iz dost zanesljivih virov zvedel za Dova. problem je Da ima se pogodbo. Meni tole bolj deluge masilo za ta trenutek. Jakko gre jutri na operacijo, irc ma poskodbosvano prepono. Potem paostane samo se Petrov.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Bom mal zlorabil tole temo da nam za eno vprašanje delal nove.

A mi kdo ve povedat na kateri spletni strani bi se dalo videt statistiko večnih bojev med Olimpijo in Jesenicami? Včasih je bilo objavljeno na eni pa je nikjer ne najdem odkar se mi je PC sesul in z njim vse shranjene spletne strani
frown-1.gif
.

Hvala in zvezdice tistemu ki mi pomaga

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
no pa smo se s pomočjo olimpije odlepili dna lestvice.presenetljiva zmaga in kar 6 ploščkov v mreži celovca

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Mnjah, malo me frustruira, Manfreda in Hafner sta zadela, to se ne zgodi dvakrat na leto, sploh ne da bi oba hkrati ... a to pomeni da ne bo nic naslednjih 364 dni ?

Kaj je zdaj Pretnarju, zadnje case je kar nekaj ucinkovit, pa to vecinoma iz blizine ali celo sodeluje izza gola (kje so ze casi Alesa Kranjca z modre linje ?). Marjanu in Tomotu bi lahko kaksno lekcijo dal :D