{Hokej}Liga EBEL 2010/11

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A miæo še ni dobil odpovedi?
smile-1.gif

Res škoda zavožene sezone zaradi golmanov......

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Zakaj tok podjebavanja na RTV SLO med JE in OLI navijači? Namesto, ko igrajo proti jegrom, nevoščljivci navijajo za nasprotnika namesto, da bi za SLO klub? Ko igrata drug proti drugemu pa naj si dajo navijači potem duška.....ampak to prepucavanje "samo, da je moj klub" pred drugim, namesto, da bi oba kluba prišla med 8.....jao jao.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Zerly pravi:
verjetno zato ker je povprečna starost piscev komentarjev 16 let.

.......ki jim ati in mamica ne dajo denarja za karto, potem pa komentirajo preko interneta......... 80% piscev sploh ni na tekmi, češrav igrajo v domači dvorani.

LP

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
škoda, res škoda pike včeraj oz. kar treh, če pogledaš mal bolj široko
cry12bpy.gif

je pa izenačenje viselo v zraku zadnjih 10 min. in samo vprašanje časa je bilo, kdaj ga bojo fasal. . .
so tko kvačkal, da je blo kar groza
jezen.gif

mislim, da je cela ekipa igrala slabo in ni bil samo golman krivec včeraj. . . .
upamo na zmago v petek
cheer.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
No, "zasluge" gredo tudi sodniku, ki je priznal zadnji gol. Tisti tip, ki mu je kazal posnetke, je pa tudi deloval zmedeno kot kura, pol minute nazaj ni bil sposoben pogledati. Kolikor se je videlo iz TV kamer, je imel Fikret pak pokrit.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ok, je gdo gledal na reportažo zadnje tekmo Olimpije. Pa od kje je un pek penal piskal
bonk.gif
Al jaz slučajno česa ne razumem, ker je zame gladko to 2min za haklanje.

Evo link:

Graz:Olimpija

BTW: bravo Pinta
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja malo čudno ja. Ampak jim je pa spregledal prosti strel v prvi tretjini, tako da recimo da ni naredil prav hude napake
smile-1.gif

Ampak to je pač razvidno iz posnetka, kaj je piskal za olimpijo nebi vedel.

LP

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Ok, je gdo gledal na reportažo zadnje tekmo Olimpije. Pa od kje je un pek penal piskal
bonk.gif
Al jaz slučajno česa ne razumem, ker je zame gladko to 2min za haklanje.

Evo link:

Graz:Olimpija

BTW: bravo Pinta
zmaga.gif

vidu ja... to se lahko samo proti olimpiji pa jesenicam dogaja...

tko kot kazen mustonenu na prejšnji domači... kako lahko trener kliče sodnika po 1 minuti in mu pove, naj da nekomu kazen, ki jo nobeden ni videl?!?! in še to 5 min + 20... potem pa na drugi strani (naključje da glih pred mojimi sedeži) en zahakla panceta st. po obrazu pa nič... pa ne me basat no pa tako sojenje...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Dobro da me celo ni bilo na tekmi. Baje res komedija, kazen na pobudo nasprotne klopi ob udarcu pa naj bi pokazal OK, igra lavfa.

Je sodnika pa en navijač med tretinama dobro pretresel
hysterical-1.gif
si to videl?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja saj jeseničani pa izgubil, no sojenje je bilo dokaj normalno nekaj prekrškov jim ni piskal pa pri tretjem golu se je folk nekaj drl bi moral pogledat posnetek ker v dvorani se itak nič ne vidi
smile-1.gif

So pa dobro igral ni kaj, ampak nemoreš se samo na en napad zanašat nažalost. S tako igro, končnica utopija.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pa mislim da ni utopija, medvede bi se dalo ujeti.

Pika bi ostala, če ne bi bilo smole pri zadnjem golu..