{Hokej}Liga EBEL 2010/11

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
včeraj zaspal,. je sedaj gor
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36

Princeskama bi ocitno krona z glave padla, ce bi se morali normalno obnasati. 20 let ze poslusam o tem kako je tainta "ovca", kar naj bi bilo po nekaksni logiki, katere ne opazim, normalno, silno zgrazanje pa povzroci, ko par tovrstnih "pogumnezev" (ki se upata dreti s tribune, dokler je ograja vmes, nista pa toliko, da bi tipu rekla to pred tekmo ali po njej, vmes pa navijala za svoje) dobi po goflji.

Ce bi se zabarji ukvarjali s sabo, namesto z "opicami", "ovcami" in kar se najde drugega v zivalskem vrtu (ki je, mimogrede, v Ljubljani
wink-1.gif
), tudi tovrstnih pripetljajev ne bi bilo. Tako pa "navijajo" tako, da nasprotnike imenujejo "k*rac", spiker v dvorani (...) pa to vzpodbuja, seveda spet izza varne ograje.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ni opravičila, da se zaradi verbalnega žaljenja v žaru tekme potem nekoga fizično napade, se ga podre na tla in zbrca

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se pravi v zaru tekme sem jaz lahko k*rac, ovca, opica in podobno ter so OK pozivi, da se ubije [vstavi vzdevek za skupino navijacev], ce te pa po tekmi za to prilepim okrog uses, ko nisi vec za ograjo, pa ni vec tako zelo v redu ?

Ali morda raje ne bi zmerjal, pa te ne bi nihce na gobec ? Zanimivo je, kako se to vedno dogaja takim, ki "samo" druge zmerjajo, ne pa vsem ostalim (kakrsnih je na tekmi precej vec), ki lepo normalno navijajo za svoje mostvo, se po koncani tekmi vsedejo v avto in odpeljejo domov.

Zanimivo je tudi, da se po tekmi ni zdelo nikomur smiselno opraviciti, ce naj bi res bilo vse skupaj "v zaru tekme", kakor bi ti to rad predstavil, ampak se je drugi se veselo [pred mnozico] pohvalil, da je Sabolica on zmerjal. Jebiga, ce si toliko junaka, da izzivas, bodi junak se potem, ko nekdo tvoj izziv sprejme. "Se opravicujem za moje vpitje in zmerjanje, to res ni bilo primerno" ? Boze ne daj ...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Če si opazil ga ni zmerjani okoli ušes (to bi mu še opravičil), ampak so ga zbrcali horda huliganov ki naj bi bili navijači in so se zaradi poraza znesli nad vsem kar ima odtenek zelene barve

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Radirko to se vidi, da nisi športnik, da nisi nikoli videl kako zadeve potekajo na tekmah z nasprotniki in gledalci. ( provokacije prihajajo z vseh stvari in nisi samo ovca, ampak si vse ostalo samo človek ne). In to, da s seboj neses tekmo po koncu tekme in da si zaradi verbalnih zaljivk nekega nepomembnega gledalca, ki je prišel sprostiti odvečen adrenalin sposoben pretepst, na podlagi tega ker si zgubil je zalostno. In kot profesionalen sportnik bi moral to igralec jesenic vedeti. In glede nato, da je zgled nevem koliko mladim športnikom in se spusti na tak nivo je enostavno žalostno.

In ja, sem navijač Olimpije ( sem si pa želel remija, da bi obe ekipi dobili vsaj točko) in ja sem profesionalni športnik in vem kako se stvarem streže. In to 100% ni način kako se odzvati na provokacije, kljub težkem porazu. Seveda ob predpostavki, da je res to kar piše v članku!

Lp

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Se vidi da si navijač olimpije ker ti malo pameti manjka
evil.gif

Kaj ima sabolič s tem, da ga je neki glupi novinar verbalno napadal? A ha je sabolič namlatil? A je sabolič komu rekel naj ga namlati??

Daj mal preber upam da si v športu kaj boljši kot branju in dojemanju.

Sicer pa, kdor išče ta najde. Batine dobijo in jeseničani in ljubljančani če izzivajo na "tujem" ozemlju, tokrat je dobil po pi*ki novinar zato je pa vse objavljeno.

LP

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Kolkr sem prebral piše, da mu je zraven navijačev grozil da mu odprl glavo in vem kaj se vse - pac eno dejanje pa sledi drugemu. Ni treba lih dobesedno brat, razen če nočeš temu verjeti in bereš dobesedno. Verjetno je malo tudi napihovanja tega z radia, vendar vseeno je hokejist pobudnik pretepa, ki pa ga ni bilo težko izvesti razočaranim in verjetno pijanim navijačem.

In pa itak bo vsak po svoje tumbal, vi za svoje mi za svoje. Upam, pa da oboji pridemo v končnico
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik gpirman23 pravi:

In pa itak bo vsak po svoje tumbal, vi za svoje mi za svoje. Upam, pa da oboji pridemo v končnico
smile-1.gif

Ja to je glavno, da vsaj malo več sponzorskega denarja pride v klube
smile-1.gif

Sem pa prej namerno malo provociral, da vidim kako športniki to prenesete hehe
smile-1.gif

Jah uglavnem ljudje zdaj prav tako pišejo kot da ga je sabolič nalomil
bonk.gif

Je bil pa pravi derbi včeraj, borba, izenačena igra...., pa glupa raja - namreč kupovali so karte za SEDIŠČA, ampak so vsi rinili na stojišča, tako je bilo sedišče napol prazno, stojišče pa nabasano do konca (vem ker sem bidel ljudi s sedišča na stojišču)

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma dej publiciteta pa provociranje s strani Pečota. Kr neki vse skupaj.

BTW: Kaj pa ima iskat na službenem izhodu?
bonk.gif

Se pa tudi strinjam ker jih ogromno poznam, staro gardo, maljšo, hokejisti so v 90% vsi mal primitivni. Imajo kompleks da bi se stepli za vsak k.

Pošteno rečeno se niti ne čudim ker jih pol komaj srednjo šolo skup sprav.

Umetnost športa pa je itak, da se boš na ledu stepel, po tekmi pa greš skupaj na pir. Žal pa to redki znajo ločit.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Oba s predhodnikom sta napisano razumela narobe. Jaz sem napisal z vidika gledalca - ce me zmerjate, mi ne potem jokati, ce dobite za to tudi kaksno "zahvalo". Ni vsak dalajlama, da bo prenasal kako mu en bebcek po glavi serje, kadar mu zapase.

Tisto o "hordi huliganov, ki se je znasala nad vsem zelenim" je pa sploh smesno. Ce bi bila kaksna "horda", si predstavljam, da bi dva gobezdaca lahko resno poskodovala ... npr. tako, kot to pocnejo med sabo huliganske horde vijolicne in zelene barve, ko pojejo nozi, koli in podobno
grims-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...
tisti ki pozna pečota ve da ni nič čudnega če pride do česa takega.mislim da bi navijači olimpije storili enako če bi kdo od rdečih take zganajl po tivoliju.kar je do neke mere tudi prav.sicer pa stanje kakršno je danes je napram 20let nazaj kot da bi bili pri maši ne pa na hokejski tekmi

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Če ne bi Olimpiji izključil Hebarja, Jesenice še dodatno ne bi mele šans. Itak je pa vodstvo EBEL naperjeno proti slovenskim klubom. Smo videli finale pred dvema letoma, ko bi Olimpija morala postati prvak, samo kako bo Olimpija avstrijski prvak! Nemogoče za vodstvo!!

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Pomoje so Jesenice že nekaj let najboljše drsalno moštvo lige, samo zgleda to ni dovolj. Večina moštev proti vam igra malo bolj zadržano in čaka na napake, ki jih pa nažalost ni malo. Seveda bi se vse lahko drugače obrnilo, če bi šel kakšen na začetku not, samo tako pač je.
Predvsem pa vidim problem v preslabih tujih okrepitvah, ker samo en napad ne zmore vsega sam.

Sej bomo mi medvede razbil, tako da vam ni treba skrbet.
wink-1.gif