(hokej) DP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Pri vsej tej debati prosim ce VSI upostevamo poste napisane na TEM forumu, ne pa iz rtvslo in podobnih bednih zadev
smirk-1.gif

Tukaj ni nihce rekel da navija za salzburg, nihce ni rekel da sodniki dobro sodijo, prav nasprotno! In podtikanje takih stvari uporabnikom alterja se mi ne zdi fer.

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
V EBEL ligi, iz katere je bila statistika, so predvsem v končnici padale kazni za brezveze... pri takem sojenju izključitve niso podatek na katerega bi se ravno zanašal. Žal ... seveda se je nekaterim Jeseničanom to zdelo še posebaj fino. No ampak to je že zgodba o navijačih, kateri ne prenesejo poraza
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Nisem nikjer napisal, da karkoli leti na uporabnike tega foruma. Tukaj je bilo stanje (v večini) korektno in nimam pripomb.... Sem pa odgovarjal na post v katerem smo bili navijači Olimpije označeni za primitivne in da ne znamo prenašati poraza. A je to tud na uporabnike foruma letelo?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Glede izkljucitev je se bolj zgovorna naslednja lestvica -

http://www.erstebankliga.at/ed5c93045926905bb2b077630f02c1c5.html

In sigurno v koncnici niso mariboru (
tongue-1.gif
) nabili 100 minut kazni za brezveze. Bodimo realni.

In nevem kaj jokate za ebel, olimpija je izgubila ravno zaradi svoje agresivnosti. Groznika so poslali na led da bi nekoga pretepel, to je najbolj podla stvar kar jo lahko naredis, tisti supak je pa povrh vsega se nekoga napadel z hrbta - brez jajc da bi ga izzval! In takrat se mi je to govedo zamerilo kaksno umazano igro igrajo. In ravno groznik jih je stal naslova - ZASLUZENO!

Saj je kar nekaj kul igralcev pri olimpiji (recimo kar vecina) vendar ostali pokvarijo povprecje in to precej!

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
To ti je napisal ljubljancan ne pa jesenican! Nevem kaj imajo sedaj jesenicani z tem, da vas ljubljancan qrca?

LP

Pisal sem za navijače Jesenic nasplošno. So tud na Jesenicah navijači Olimpije in v LJ navijači Jesenic
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Glede izkljucitev je se bolj zgovorna naslednja lestvica -

http://www.erstebankliga.at/ed5c93045926905bb2b077630f02c1c5.html

In sigurno v koncnici niso mariboru (
tongue-1.gif
) nabili 100 minut kazni za brezveze. Bodimo realni.

In nevem kaj jokate za ebel, olimpija je izgubila ravno zaradi svoje agresivnosti. Groznika so poslali na led da bi nekoga pretepel, to je najbolj podla stvar kar jo lahko naredis, tisti supak je pa povrh vsega se nekoga napadel z hrbta - brez jajc da bi ga izzval! In takrat se mi je to govedo zamerilo kaksno umazano igro igrajo. In ravno groznik jih je stal naslova - ZASLUZENO!

Saj je kar nekaj kul igralcev pri olimpiji (recimo kar vecina) vendar ostali pokvarijo povprecje in to precej!

LP

Pusti zdaj Grozo in tisti napad. Vsi vemo, da je to ena od "taktik" katero se pač izvaja pri hokeju. Žal Groznik ne zna čist nič zakamuflirat in je izpadlo tako kot je. Nima veze... tisto tekmo smo zmagal. Glede izgubljene zmage zad zeleno mizo tud brezveze da razpravljamo... zdej je kar je.
Glavna svinjarija je bila sojenje skozi praktično celo končnico.

Drugače pa sem mnenja, da je finale odločila poškodba Westlunda... če bi takole na golmana eden od Olimpije nabasal mu ne uide izključitev...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Dobro to je tako kot da bi jesenicani rekli da ce se mathiasson nebi poskodoval bi bili najmanj v finalu. Saj v DP mohoric niti ne brani tako slabo, slaba je obramba. Sigurno bi westi vec ubranil, samo veliko vec pa niti ne. Ker mohoric je od 12ih goloh dobil mogoce ene 3 poceni gole, drugo je pa vecina preusmerjenih plosckov in se ce pogledas je vedno eden od jesenicanov v "njegovem prostoru" (pred golom). Tako mu onemogoca pogled.

LP

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Slabi so Jeseničani, recimo 36. in 54. mesto, nižje pa sploh nisem šel gledat. Olimpija pa vrh zavzema, samo niso grobi in umazani.
cool-1.gif

Poškodba Westlunda oziroma prekršek nad njem: igralec Salzburga je bil porinjen čez Westlunda, če sem slučajno isto tekmo gledal...

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
spet smo zgleda gledali dve različni tekmi... kakšen prekršek nad westlundom avstrijca so porinli čez njega

in ko je že govora o navijanju za salzburg... iskreno sem navijal za njih ker hokej ki so ga igrali je bil svetlobna leta pred olimpijinim na žalost s slabo realizacijo v prvih tekmah... ampak njigova igra je imela rdečo nit olimpija pa je srečno odbite pake pošiljala v mrežo...
seveda olimpijini navijači nikoli ne boste razumeli tega ampak nekateri smo pač za hokej ne pa za neko kultno navijanje za nekoga, ker je to fino al pa ker pač moreš če si ljubljančan... zarad mene lahko pridejo iz zgornje kungote in bom navijal za njih če bojo igrali hokej olimpija pač ne igra za moje oko in tudi za oko marsikoga drugega zato posledično pride do tega za vas paradoksa ko začente metat holcerje in še koga

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
wacko: se ti kaj sanja kaj je blo s tistim tipom ki se je slačil po tribuni?

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
A pol si na koncu rednega dela EBEL navijal za Olimpijo, ko so igrali proti Jeseničanom, ker so takrat igrali svetlobna leta boljši, lepši in bolj učinkovit hokej??? Mislm, kr neki.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ne to je tipični primer navijača kot so bli uni kravatarji v tivoliju ko smo z salzburgom igral. Ko se igra lep hokej in se zmaguje se navija za ekipo, ko ne gre, se pa po vetru obrne in začne za drugo ekipo navijat .. Zato pa mamo tak. sr v ljubljani ko je hala polna samo ko zmagujejo
bonk.gif

Men je tut tole sramota od igre (olimpija), pa kaj čmo, še vedno se bo šlo ta taden v halo, zarad vzdušja
zmaga.gif
bomo pa pač skadil, smola..
Itak je ogrevanje za grupo A
evil.gif

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
To je normalen pojav povsod po svetu. Bolje kot ekipa igra, več gledalcev oziroma navijačev bo hodilo na tekme. Recimo, da se začne propad Bayerna ali kake druge ekipe (ki ima sedaj redno poln štadion). Razprodajo se igralci, klub pada iz lige v ligo, na koncu igra v kakšni občinski ligi, igra pa smrdi, tako zanič je. Misliš, da bo še kar poln štadion? Isto je z Olimpijo (ali Jesenicami...). Če igra ne bo dobra, bo tudi upad obiska na tekmah. Ostanejo fanatiki, ti pa tako ali tako samo zdraho delajo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No pa vendarle če ostanemo pr hokeju, jeseničani bodo vedno vsaj mal halo napolnil, pa če jim gre še tako slabo. Tle u Lj maš pa pol 300 folka
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Slabi so Jeseničani, recimo 36. in 54. mesto, nižje pa sploh nisem šel gledat. Olimpija pa vrh zavzema, samo niso grobi in umazani.
cool-1.gif
to da ma vidmar 12 tekem manj kot recimo yarema je itak nepomembno...
priden.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik gas pravi:

Tukaj je bla napak sodnikov da niso Lobode potegnili preč ko je Stromberg padel na tla. Ponavi je tako da ko je igralec na tleh se jih loči.
tako kot so terlikarja ko je na kolenih klečečega intranuovota ropotal? mal poglej kdo jih je dal narazn (ps ni bila zebra)...

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Umazana igra pa se ne meri samo po izključitvah ...

Po čem pa še?

Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sicer pa nevem od kje tebi ideja da Olimpija slabo prenaša poraz.

Že to da na koncu nasprotniku ne dajo roke pove dosti.....

Ne vem zdaj, ali prav mislim, ampak je razlika med umazano in grobo igro. Za grobo igro si pač kaznovan, umazane pa nihče ne vidi. Meni naprimer se zdi umazano to, da je Polončič pljunil Groznika. Potem bi se pa čudili in zgražali če bi ga ujel.

Roke si pa po severnoameriški navadi ne dajo do konca serije!!

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik netko pravi:
spet smo zgleda gledali dve različni tekmi... kakšen prekršek nad westlundom avstrijca so porinli čez njega

in ko je že govora o navijanju za salzburg... iskreno sem navijal za njih ker hokej ki so ga igrali je bil svetlobna leta pred olimpijinim na žalost s slabo realizacijo v prvih tekmah... ampak njigova igra je imela rdečo nit olimpija pa je srečno odbite pake pošiljala v mrežo...
seveda olimpijini navijači nikoli ne boste razumeli tega ampak nekateri smo pač za hokej ne pa za neko kultno navijanje za nekoga, ker je to fino al pa ker pač moreš če si ljubljančan... zarad mene lahko pridejo iz zgornje kungote in bom navijal za njih če bojo igrali hokej olimpija pač ne igra za moje oko in tudi za oko marsikoga drugega zato posledično pride do tega za vas paradoksa ko začente metat holcerje in še koga

Ti, kot vse kaže, nisi gledal cele tekme! Prav ves čas so ti tvoji lepi, čisti, genialni, svetlobni Salzburžani namerno naletavali na Westlunda in kasneje na Mohoriča z namenom da ga izločijo! Toliko o tem.
Kar pa se tiče lepote igre, sicer malo oftopic ampak vseeno: Ko je Slovenska reprezentanca zmagovala v nogometu, si sigurno navijal za nasprotnike, saj je zmagovala na sistem borbenosti, zagrizenosti in na trenutke tudi umazanosti (Pavlin). Pa seveda sama igra je bila več ali manj obrambna in grda.