evo... zdle z Jesenic prletel.
Kot so že nekateri napisal, tako visok rezultat v prid Jesenic ni pravi pokazatelj stanja. Sicer so Jesenice zasluženo zmagale, je pa sigurno za vsaj tri zadetke Mohorič zajebal z začetniškimi debilizmi. Nevem kaj mu dons ni blo jasno.
Prvo tretjino je bilo stanje kar izenačeno, se mi je na trenutke zdelo da je celo Olimpija bolj pritiskala. Pol je začel pa Mohorič "blestet" je pa Olimpiji čist morala padla in niso nč kej pametnga skup spravl. Če bi imel Jeseničani kakšnega podobnega kot je Mohorič v vratih, bi mogoče še kaj šlo notr... Kristan je pa predobr bil tokrat.
Jutr če ne bo Westi branu, bo v zmagah skor zihr 2:0... pol pa mal počitka, pol pa lahko začnemo pričakvat zmage Olimpije
Upam da jih je tale polom mal napalu, da bodo se mal streznl pa pokazal igro kot so jo v končnici EBEL lige.
Polonca pa Groznik sta se nakonc neki zapela.... se mi zdi, da bo jutr druga runda
Dragonsi in ostali Ljubljančani so pokazal, da je še vedno najbl fino hodt samo na najpomembnejše teme, da se lahko pol pohvaljo. To, da nas je blo na Jesenicah vsega 15 navijačev Olimpije je sramotno. Kje so zdej vsi tisti, ki so tako zagreti rinli na tekme, ko je Olimpija začela zmagvat? Peezda no... da se jih vsaj za en avtobus ne more nabrat
Sem bil kar presenečen, da dvorana tud približno ni bla polna.