(hokej) DP

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Stari se bojo pa izprsli...
bonk.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Btw nism nič gledal (sm zdele šele dam uletu). A un Mohorič sploh misl kej brant??
bonk.gif
Ne morš jih 5 požret od 20tih strelov.. Bolj da bi dal gajbo pira v gol

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Po videni zadnji tretini, lahk rečem, da največja razlika je v suverenem Kristanu (naprom našmu) in v sami precej boljši disciplini jesenic. Olimpija daleč od borbenosti v Ebel, učinkovitost je bla pa tut bolj
bonk.gif

Realno če Mohorič še jutri brani, bo 2:0, pol pa upam da se kej spočijejo in najdejo motiv.

BTW: bedarija z strani Posem, da ima Westlunda na klopi in tako finec ni igral (zarad kvote tujcev)
bonk.gif

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
To okoli Westlunda tudi mene čudi. Tudi nekatere druge menjave so čudne.Drugače pa Jesenice niso bile toliko bolše kot kaže rezultat.
Bojim se pa, da ne bo kar 4:0.

BTW: Kaj je hotel sodnik na koncu tekme
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Najvecja razlika je v tem da so jesenicani hitro drsali. Elik je vec ali manj spal na ledu (leta se poznajo). Mohoric je danes mogoce kaksen gol ali dva zahebal, nekajkrat je dobro ubranil, ostalo je bilo pac neubranljivo. Ce so podaje diorekt pred gol in drugi igralec preusmeri ploscek nimas kaj. Kristan je tudi dva taka dobil. Ostali streli olimpije pa so bili vec ali manj neucinkoviti. Olimpija je utrujena, jesenice neuigrane.

Nic, danes zasluzena zmaga jesenic. Danes so bili jesenicani presenetljivo ucinkoviti. Zalosti me pa res umazana igra olimpije, ampak tako je ze leta in leta.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Aja pa menda je ze uradno, HEALEY gre v dunaj igrat. Skoda, mi je bil vsec ker zna zadeti ko je sam pred golmanom (protinapad) pa dost zivcen je hehe.

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
evo... zdle z Jesenic prletel.

Kot so že nekateri napisal, tako visok rezultat v prid Jesenic ni pravi pokazatelj stanja. Sicer so Jesenice zasluženo zmagale, je pa sigurno za vsaj tri zadetke Mohorič zajebal z začetniškimi debilizmi. Nevem kaj mu dons ni blo jasno.

Prvo tretjino je bilo stanje kar izenačeno, se mi je na trenutke zdelo da je celo Olimpija bolj pritiskala. Pol je začel pa Mohorič "blestet" je pa Olimpiji čist morala padla in niso nč kej pametnga skup spravl. Če bi imel Jeseničani kakšnega podobnega kot je Mohorič v vratih, bi mogoče še kaj šlo notr... Kristan je pa predobr bil tokrat.

Jutr če ne bo Westi branu, bo v zmagah skor zihr 2:0... pol pa mal počitka, pol pa lahko začnemo pričakvat zmage Olimpije
grin1.gif
Upam da jih je tale polom mal napalu, da bodo se mal streznl pa pokazal igro kot so jo v končnici EBEL lige.

Polonca pa Groznik sta se nakonc neki zapela.... se mi zdi, da bo jutr druga runda
grin1.gif

Dragonsi in ostali Ljubljančani so pokazal, da je še vedno najbl fino hodt samo na najpomembnejše teme, da se lahko pol pohvaljo. To, da nas je blo na Jesenicah vsega 15 navijačev Olimpije je sramotno. Kje so zdej vsi tisti, ki so tako zagreti rinli na tekme, ko je Olimpija začela zmagvat? Peezda no... da se jih vsaj za en avtobus ne more nabrat
crazy1.gif
Sem bil kar presenečen, da dvorana tud približno ni bla polna.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja vsi so mislili da bodo jesenice izgubile sploh po slabih zadnjih predstavah se v ebel ligi. Pa tudi tako so ljudje zaposleni. Mislim pa da bo jutri dvorana razprodana, prvic zaradi dobre igre danes pa se ker je sobota (vec ljudi ima prosto).

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Tega jst nikol ne bom zastopu ... "so mislil, da bodo izgubil" ... ja sej greš hokej gledat. Kje je fora, če skos eni zmagujejo
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nevem, jaz bi sel samo sem delal. Jutri sem pa fraj
wink-1.gif

Na jesenicah je problem tudi v pijaci, ki jo strezejo na stojiscu na 2 metra dolgem sanku in to zunaj, tako da dosti ljudi ze zaradi tega ne hodi ker se ene pijace nemores popiti, tako da ce ni dobra tekma res ni filinga. Se napit se nemores da bi ublazil poraz
tongue-1.gif

LP

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Hehe, Intranovo
bonk.gif
Vsaj nekaj pametenga za videt od tega hokeja.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Dobr se je tepu, he, he. Dve sekunde, pol je pa rit nastavil. Ima srečo, da so prekinili ta fajt.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Utrujenost gor ali dol, ne da se jim igrat.. Škoda ker bi lahko mel lep finale..
Mohorič je pa tut tak RUPA da je za znort..

Pa Groznik, sm neki skače itd. zgleda je tolk glup, da bi se rad tepu, sam ne ve kako..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Če je to zate dobr hokej, pol moje sožalje..
grin1.gif

Sploh ni probelm da bi moral zmagat, sam vse skupaj ni nič od igre. Drsanje gor pa dol za brezveze, preveč pakov na pamet z obeh straneh..
bonk.gif

Nazadnje urejeno: