(hokej) DP

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Itak, da je normalen pojav po svetu, še bolj se pa to odraža v športno zelo razvajeni Ljubljani. Pa kle ne govorimo samo o obisku tekem, ampak o splošnem podpiranju svojega kluba. Če vsaj malo spremljaš šport ne morš kr za vsakogar navijati, ki pač v trenutku dobro igra. Men je čist logično, da ob slabih igrah ne spremljaš pogosto kluba, s tem na nek način tudi pokažeš svoje mnenje klubu. Samo si pa ne predstavljam, da bi takrat začel za kakšen drug (rivalski) klub navijat, samo zaradi tega ker lepše igra. No vsaj tako je moje mnjenje.

shift

Guru
20. jul 2007
9.916
2.321
113
za šankom
ksz...

folk a vi še vedno verjamete da je westlund poškodvan
hysterical-1.gif

lahko bi branil že zadnji dve tejmi v finalu EBELa.mislimd a to lahko potrdi tudi kak formuaš ki ima malo več vez.westlund ni poškodvan.

pa nazaj v DP

pričakoval sem malo več olimpijinih navijačev na jesenicah.ene 15 jih je bilo na drugi strani tribune.pa folk kaj vam je.a res hodte na tekme samo ko so karte free
evil.gif
saj GDji bi lahko prišli.glede na to da nimate več ne vrhunske košarke kaj šele nogometa vam je zgleda ostal samo vrhunski hokej pa še tisto ne hodite več podpirat

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

hysterical-1.gif

lahko bi branil že zadnji dve tejmi v finalu EBELa.mislimd a to lahko potrdi tudi kak formuaš ki ima malo več vez.westlund ni poškodvan.

Jest tut tako mislim. Fant je podpisal pogodbo z drugim klubom in se mu hebe za olimpijo...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sej košarka bo počasi, crveno zvezdo so čist lepo doma pustili.

shift

Guru
20. jul 2007
9.916
2.321
113
za šankom
košarko pa res privoščim nazaj na staro slavo.matr že 4 leta nisem bil na tekmi prej pa vsako domačo tekmo v EL.
kje so časi ko so puščali srce na igrišču in smo prišli na FF
cheer.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

hysterical-1.gif

pa nazaj v DP

pričakoval sem malo več olimpijinih navijačev na jesenicah.ene 15 jih je bilo na drugi strani tribune.pa folk kaj vam je.a res hodte na tekme samo ko so karte free
evil.gif
saj GDji bi lahko prišli.glede na to da nimate več ne vrhunske košarke kaj šele nogometa vam je zgleda ostal samo vrhunski hokej pa še tisto ne hodite več podpirat

Itak golman je ok, pač ne igra. Zakaj, pa nimam pojma..

K. olimpijini navijači gor ali do, tut jst sm pričakoval da boste gor na gorenskem sposobni halo napolnt, pa zgleda ni zanimanja
grin1.gif

Drgač pa kart je še ene 700, drugače bo spet RUPA v golu, ampak j. ga bo vsaj vzdušje po tekmi pa
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Jacky pravi:
.....Meni naprimer se zdi umazano to, da je Polončič pljunil Groznika. Potem bi se pa čudili in zgražali če bi ga ujel.

Navijači so čakali vaš spopad z Boštjanom Groznikom.

"Pred začetkom finala mi je trener Doug Bradley zabičal, naj se ne tepem. Da sem pomemben člen moštva, mi je dejal, ampak ko igram, ne tedaj, ko se mikastim. Saj bi nas zmanjkalo, če bi nasedli vsem provokacijam in se pustili metati iz igre."

Zveni logično, ampak z Groznikom sta na prvi tekmi drug na drugega kričala kot obsedena.

"Razložil sem mu, da dobi pretep, če ga hoče. Ampak ko bo konec, ko bo na četrti tekmi vse odločeno, da ne škodujem moštvu. Naj fantje iz Olimpije raje pokažejo več hokejskega znanja kot pretepaške volje."

Ko postanejo prvaki, se bo rade volje zmlatil
stupid-1.gif

nahrung002.gif

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Westlund ne brani (ker) ima v pogodbi, da NE sme priti poškodovan v Linz, sicer ima penale. Bo pa branil, če bo Mohorič poškodovan. Ravno zaradi tega razloga tudi Petrilainen ni igral prvo tekmo
confused-1.gif
, kar je škoda. Danes zaradi istega primera ne bosta igrala Felsner in tudi ne Mccarthy.
Olimpija je padla v drugi tretjini in na obeh tekmah isto
redface-1.gif
...se je poznala ustujenost...

Danes pričakujem manj pretepov in pa zmago enih ali drugih do največ enega gola razlike. Upam, da rdečih ....
evil.gif
..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:
Še ena cvetka od Groznika.
uf-1.gif
....

Po napovedi.........(bodočega udeleženca ptertepa) pričakujem zadnjo tekmo "orng" pretep Polone in Groze.....

Ma Groznik
bonk.gif
No sej vse si nis am kriv, če so že doma mal zmešani (mat poglejte)

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sigurno je boljši kot Groznik, samo še vedno, vsaj zame pol k. vreden napadalec (statistika pove vse). Škoda ga je, sam kaj češ če ni nič u glavi.
BTW. Groznik nej raj Mohoriča polom, da bo treba menjat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
baje bo na pol prazna dvorana danes. . . kart še več kot preveč . . . baje
rolleyes-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
baje bo na pol prazna dvorana danes. . . kart še več kot preveč . . . baje
rolleyes-1.gif

?? Če je bilo za dons navoljo le še 700 kart. In šele danes so na voljo karte za tiste brez sezonskih..

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Pri Olimpiji so zares bedaki.
Mohorič je itak poškodovan, še kakšna dodatna poškodba, pa bo imel trajne posledice. Z Westlundom se medsebojno zayebavajo in tako je pe vedno "poškodova". Hkrati ima Olimpija 2 (dva) vratarja v mlajšem klubu, ampak jih bebci pred 31.01. niso registrirali za Olimpijo.

Tako je sedaj stanje, da imajo na klopi dva vratarja, ki ne moreta/nočeta dati vsega od sebe in dva, ki ne smeta igrati. Olimpija se je letos pokopala sama, najprej napačen izračun točk, nato pa še blamaža z neregistracijo golmanov.