(hokej) DP

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Jst sm šel po karte danes, pa je bil ob 12 bolj ali manj prost samo še sektor kjer so ponavadi jeseniški navijači (dokaj logično glede na to da se karte prodajajo samo pred Halo). Polno verjetno ne bo, prazno pa tut ne. Upam da bojo vsaj Dragonsi pršli v popolni zasedbi kot za EBEL.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Me je kar presenetlo, da je bila že včeraj ob 11ih skoraj cela zahodna tribuna polna. Sem dobil samo še čist pri dragonsih (kar mi je v bistvu ql). Tako da to, da je dvorana napol prazna so navadne buče. Sicer čist nabito verjetno ne bo, kar tud ni nič slabga. Sem raje v dvorani, ki je napol polna pravih (glasih) navijačev, kot v dvorani, ki je nabito polna kravatarjev.

Če bi karte na pumpah prodajal, bi verjetno bila hala razprodana... ampak se mi zdi prav, da je tak sistem prodaje. Upam da drugo leto ne bodo spreminjali sistema.

Pa upajmo dons na lepo predstavo.
grin1.gif

Olimpija! Olimpija!
cheer.gif

p.s.: Pride kateri od jeseničanov dons dol?

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Zdajle nekaj preučujem spored (interne, ttx in pisno čtivo) pa nikjer ne piše, da bodo prenašali tekmo.
Pa da jim jebem mater, ertevejevcem. Da so zdej dokumentarci (Slovenska Ljudska Glasbila In Godci: Žvegla, Glasbeno Dokumentarna Serija, 2/9 (Vps 19.25)) bolj pomembni kot tekma...

A kdo ve, če je kak športklub mogoče v igri? TV3? Sponka TV?

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Maš pa tut ponovitev na SLO2 ob 21:55
hysterical-1.gif
Pa to ni res. Včasih je bilo tako na TV Koper. Najprej na SLO prenos, potem pa čez 20 minut na Kopru posnetek.
Žalostno.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
pridem jutr v ljubljano.
upam da dans zgubimo
evil.gif

v petek bi res sedl par priov po grlu zvrnt na jesenicah in praznovati naslov DPja
cheer.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Po dveh tretjinah vodijo presenetljivo jesenicani, ker olimpija je precej neucinkovita kljub boljsi igri, res pa je da so jesenicani polovice prve in polovico druge tretjine igrali z 4imi igralci.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
hm
jeseničani prevezeli sistem igre od olimpije.malo strelov na gol vendar so doseženi.rešuje jih kristan z izvrstnimi obrambami.upam da jutri zgubimo.da bomo v petek lahko rajali
tongue-1.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Danes je Mohorič preprečil ponovitev prejšnjih dveh tekem.

Drugače pa BRAVO NAŠI!!!

In ne upam na jutrišnji poraz naših ampak , da bi potolkli Olimpijo, kot na prvih dveh tekmah.

Naj zmaga hokej, ta pa vemo kje se igra najboljši!!!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No dons je vsaj branu tako kot je sposoben, čeprav un drug gol mi je bil mal sumljiv, je pa res da na zaslonu se ni dobr vidl..
Dons je bila Olimpija boljša, sam j ga, goli štejejo, Lix je pač suvereno branu, Olimpija pa zapravla svega in svašta..
Sploh se mi ne da več pisat da če ne daš pr PP 5:3 gola da ne morš zmagat
grin1.gif

Pa k je bil kreg glede umazane igre, samo en nej mi še en joka da samo Olimpija igra umazano
bonk.gif