HOFER - zakaj NE grem več !!!!

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
837
47
28
Citat:
[iNIKOLI VEČ ME NE VIDIJO !!!!!!!!!

Nisem tam zaposlen in ne kupujem v Hoferju ampak komentiram pa lahko samo - hvala bogu da te ne bodo več videli
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.446
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ker v drugih trgovinah je na blagajni treba čike iskat po treh blagajnah (ker hoče nekdo šteko), plačevat s pikami, štet Šrek magnete, preverjat 10 najljubših, iskat odlepljeno ceno (preko mikrofona ''oddelek športa na blagajno 13''), ročno vpisovat bar kodo in izdajat darilne bone
bonk.gif

wooord
uf-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
men so pa čudni.. neko čudno sladilo imajo notr... čez ljubljanske mlekarne al pa lučke jih ni........ Res pa da majo kdaj pa kdaj zanimive akcije, najbolj pa je odfukana njihova garancija, prineseš nazaj, te pogleda in ti da keš na roke..... tud mal ne vpraša, al bi slučajno hotu isti izdelek, ali pa popravljenega...

zanimivo...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Nisem kompliciral..., ampak enkrat sem kupil uro, k je mela višinomer in mi je bila všeč... pričakoval sem zamenjavo ali pa popravilo.., samo to..

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Meni je pa malo smešno, da oglašujejo to, da lahko plačaš s karticami...

Sicer pa ne hodim tja, odkar nimamo več mačka, ki je jedel samo njihove konzerve.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Kak mesec nazaj sem bil nazadnje v hofru. Pridem na blagajno in začnem zlagat kramo na trak. Pred mano je ravno zaključevala eno stranko in ko sem skoraj vse že zložil gor, mi reče da je kasa zaprta in naj grem na drugo.
Ko sem tam spet zložil vse gor, je že po mikrofonu gospodična, ki me je odslovila pred 5 minutami, oznanila da je blagajna odprta.
priden.gif

Verjetn sem ji bil antipatičen
tongue-1.gif
No, jaz bi pustil robo na traku in odšel s kakim sočnim komentarjem v stilu razmnoževanja vrste. (aka "jebite_se", za zabite)

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
In stem boš izpadel totalni frajer, ker si o*****al sočloveka. Definitivno pa tak odnos prodajalke ni primeren. Sicer pa ko pridete v trgovino si poglejte malo odnos strank do prodajalcev pa vam bo vse jasno.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Tisti HOfer v šiški je res včasih katastrofa kar se vrst tiče, je pa pol do 2x cenejši od Mercatorja in se splača 2 min dlje v vrsti čakat. :)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Še moja zgodba iz Hoferja........
Ponavadi uletim zadnjo minuto preden grem v službo, da si kupim malico.
Včasih je res zadnja minuta in ni časa čakati 10 ljudi na blagajni.

Pridem jaz noter pogledam na blagajno vrsta
uf-1.gif

Ok sem si rekel poberem par mojih stvari do takrat se bo spucalo. Pridem na blagajno oziroma v vrsto.
Čakam minutko, dve....pred mano jih je bilo 17!!!
Stopim iz vrste pa rečem blagajničarki če lahko pokliče še koga da je gužva
smirk-1.gif

Pa mi osorno odgovori:'' ni nobene ena pa dela naročilo!''
Četrtek je akcijo mate vi pa mate sam eno za blagajno!? Spustim moje 3 izdelka na sosednji trak in grem
tongue-1.gif

Ampak meni žilica ni dala miru!
Grem na spletno stran napišem situacijo da tako pač ne gre in bla bla bla.
Čez 3 dni dobim mail da bi radi mojo GSM cifro
shocked-1.gif

WTF bodo pa rabli mojo cifro ? OK jim odpišem še cifro.
Naslednji dan me kliče področni vodja trgovine se mi opravičuje in opravičuje.
Pa za vse nevšečnosti vas bo čakalo v naši trgovini ena pozornost.
Jaz ne rabim pozornosti sem rekel; dajte poštimat raje blagajne
cool-1.gif

In pridem jaz v hofer čez par dni..........pa mi reče na blagajni. Če se ne motim vas čaka ena vrečka v pisarni (ja ja zgleda da se je spomnla komu je zabrusila da ni nobene
evil.gif
)
Tako sem dobil eno vrečo hoferjevih izdelkov
hysterical-1.gif

Pa sedaj ko pridem do blagajne in da me vidijo je kot elektrika. Če so več kot trije v vrsti že pritiska na zvonec
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
V naših krajih velja, da si za mercator moraš vzeti čas za stati pred blagajno, tudi če je samo en pred tabo. Verjamem, da ni povsod tako, ker izhaja iz tega kako podjetje je mercator prevzel. Za hofer nimam take slabe izkušnje, res pa je tudi, da nisem pogosto tam.
(fork...)

No ja, saj folk je tud isti. Zadnjič na avtomatski blagajni:
- med izdelki v košarici po razmisleku izvleče artikel
- počasi ga premakne preko senzorja (bog obstaja in senzor "prime" iz prve)
- potem model zamrzne in bulji v stroj
- stroj zdrdra ime oziroma ceno artikla
- model še počaka kako sekundo, za primer, da bo stroj še kaj zanimivega povedal
- no, ker ni več nič, mirno "bez žurbe" položi kos v vrečko
- preveri, če je vse v redu, vmes na brzino razmisli o smislu življenja
- ponovi postopek z naslednjim artiklom

V tem času seveda normalni zaključijo celoten postopek, vključno s plačilom.

cry12bpy.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pri samopostrežnih blagajnah bi moralo pisati "pod 20 izdelkov" in "pod 60 let".

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
V naših krajih velja, da si za mercator moraš vzeti čas za stati pred blagajno, tudi če je samo en pred tabo. Verjamem, da ni povsod tako, ker izhaja iz tega kako podjetje je mercator prevzel. Za hofer nimam take slabe izkušnje, res pa je tudi, da nisem pogosto tam.

x2
smile-1.gif

V lokalnem mercu izveš na blagajni vremensko napoved za cel teden, vse osmrtnice, priporočila za frizerje itd.
bonk.gif

V lidlu pa še zložim ne dobro vse na trak, ko me že grdo gleda, kdaj bom plačal.
shocked-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik tado pravi:
In stem boš izpadel totalni frajer, ker si o*****al sočloveka. Definitivno pa tak odnos prodajalke ni primeren. Sicer pa ko pridete v trgovino si poglejte malo odnos strank do prodajalcev pa vam bo vse jasno.
BMK - prodajake so tam, da prodajajo, kupci zato, da kupujejo. Če me bo prodajalka zajebavala, ne bom v trgovini ničesar kupil in tudi nikoli več ne bom prišel tja. Ok?
Če prodajalko boli k za sočloveka, mene tudi. Pa nisem jaz začel.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
(fork...)

No ja, saj folk je tud isti. Zadnjič na avtomatski blagajni:
- med izdelki v košarici po razmisleku izvleče artikel
- počasi ga premakne preko senzorja (bog obstaja in senzor "prime" iz prve)
- potem model zamrzne in bulji v stroj
- stroj zdrdra ime oziroma ceno artikla
- model še počaka kako sekundo, za primer, da bo stroj še kaj zanimivega povedal
- no, ker ni več nič, mirno "bez žurbe" položi kos v vrečko
- preveri, če je vse v redu, vmes na brzino razmisli o smislu življenja
- ponovi postopek z naslednjim artiklom

V tem času seveda normalni zaključijo celoten postopek, vključno s plačilom.

cry12bpy.gif

V celotni sliki manjka še Benady, ki se je optimistično postavil v njegovo vrsto, ker je izgledalo da ima najmanj v košarici
hysterical-1.gif