Hofer Slovenija - Austrija

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Podaljša pa čakalne vrste pri zdravniku in poveča število ljudi na zavodu za zaposlovanje.

Mi pač nismo kot Danci ali Norvežani.
S temi tvojimi nakladanji o postenosti ze rahlo.....
Poglej tu na spisku kaj nam daljsa cakalne vrste in kaj je vzrok da smo stali brez zdravstva in zakaj nam morajo zdravniki predpisovati cenena zdravila ....
http://e-uprava.gov.si/ispo/javneplace/urejenSeznam.ispo?num=all

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
bigMIKE: a ti si en tistih ki ob dvigu ddvja, trošarin in podobnega praviš da bo pač eno pivo na mesec manj?

Me ne gane, ker to konzumiram redko in mi ne načenja proračuna. Ste pa eni res fcuking malenkostni in se bojujete z mlini na veter. Če vam na mesec finančno ne znese je predrkavanje z Hoferjeve štrukle sem in tja po SLO in A res prava rešitev ja.
uf-1.gif

Pred leti so bili novi BMW 3 karavani po 23.900 EUR, akcija pa to. Kriza je že klestila in BMWji so šli v promet vsi, hitro. A je kakšen od teh avtov v lasti vas, price hunterjev
grims-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.665
4.384
113
Jap moj šef je tri kupil za službene avte.

Pa še malo manj je dal ker so šli export.

Pa ima revež kar dost denarja.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
Najbolje da se odpre posebej tema price hunters kjer se beleži kje se splača kupit identičen izdelek
cheer.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Že pri gorivu se povrne pot: prazen avto + 20l kanta v prtljažniku za kosilnico, ostalo domačo navlako, ali rezervo, prinese 10-15EUR prihranka glede na SLO.
A ni 20l že preveč in gre za trošarinski prekršek?
Nekje imam v spominu, da lahko čez mejo pelješ le 10l.
Kakšno mejo?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Vsakič, ko prečkam mejo med Avstrijo in Slovenijo me najprej avstrijec vpraša, koliko bencina švercam nato pa isto naredi še slovenski carinik...

sad

Guru
24. avg 2007
21.220
9.853
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Vsakič, ko prečkam mejo med Avstrijo in Slovenijo me najprej avstrijec vpraša, koliko bencina švercam nato pa isto naredi še slovenski carinik...
Fak, kaj si me zdejle zabil.
priden.gif

Upam, da se prec boljš počutiš.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.122
113
Pri nas se Hofer mora prilagajati "najnižjim" cenam "najboljšega" soseda. V Avstriji pa pač cenam kakih drugih trgovin.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Fak, kaj si me zdejle zabil.
priden.gif

Upam, da se prec boljš počutiš.
Se, hvala.
Še nasvet: ko te naslednjič kdo vpraša, koliko bencina tovoriš iz Avstrije, mu povej, da si ga nalil doma in pozabil zložiti akntice ven... Zahvali se mu, ker te je na to spomnil in jih boš zložil ven takoj, ko prideš spet domov.

sad

Guru
24. avg 2007
21.220
9.853
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še nasvet: ko te naslednjič kdo vpraša, koliko bencina tovoriš iz Avstrije, mu povej, da si ga nalil doma in pozabil zložiti akntice ven... Zahvali se mu, ker te je na to spomnil in jih boš zložil ven takoj, ko prideš spet domov.
Probaj v praksi in nam povej, kako je šlo.
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zahvalo bo ovrednotil v evrih. Bodisi kot trošarinski prekršek ali pa po zakonu o transportu vnetljivih snovi.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.647
3.117
113
v lokalni ostariji
trošarinski prekrški so jeba... in ni to simpl... konc koncev tud če najde sled indikatorja v tanku te kaznujejo... pa lahk rečeš da si parmescov nazaj nalil 2 litra da si do črpelke pršu... a mislš da bo pomagal?

in cariniki so zdej dejavni... jih redno videvam na AC nm-lj

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Nasa drzava kot zgled urejenosti in spostovanja pravil €U igre bi morala torej zakonsko prepovedati tankanje tujcev na nasih crpalkah , vseskupaj razumem kot spodbujanje tujcev v kriminal, ce mene sprasujejo koliko sem pripeljal iz Avstrije njim pa dovoljuje neomejeno polnenje kant in rezervoarjev

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.368
309
83
39
Ljubljana
KSZ:

kokr vem so delavci v Hoferju v SLO zaposleni za polovični delovni čas, izjema je le vodja poslovalnice.

Kako je pa v Avstriji?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A niso ravno jodlarji pred časom (al so bli to tebi ljubi polentarji) gnojili da kamionarji (ko je bila pri nas cenejša nafta) v tankih ne smejo imeti več kot nekih 25 litov nafte ob vstopu v državo?
Tako sa STFU, oboji znajo dobro zaščitit svoje interese, državljani pa še zdaleč niso taki pizdeki kot smo mi (sosedovo je zmeraj nartabulš, domače sux).