Hofer Slovenija - Austrija

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ksz...

evo, iz prve roke, tudi hofer AT, tako kot lidl AT, je dražji, kot pa so pri nas cene, oz vsaj enaka je cena, če ne višja za: losos, mascarpone, kapučino, banane...

Ne nasedat, ljudje.

Nasedat? Jebene fotke maš gor, ki dokazujejo, da so določeni artikli cenejši v avstriji. Ti si pa samo nekaj nakvačkal.

Kot da ni že vsakemu jasno, da so določene zadeve cenejše, druge pa dražje.
rolleyes-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Ja izdelki ki jih verjetno nihče ne kupuje, razne čokolade, etc, v akciji...akcije so itak same sebi namen in v hoferju se zelo rado zgodi, da akcijski artikli hitro zmanjkajo...le zakaj
wink-1.gif

Jaz gledam to, kar mi pride prav, ne bom zaradi tega šel čokolade kupit, samo da bom potem bentil po državi, kako je pri nas vse v k..

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.812
389
83
Vipavska dolina
ksz
Sej razlika v ceni je itak povsod, eno tu dražje, drugo tam. Sej to je marsikje tudi pri nas.
Posebno za Avstrijo ne vem ker je predaleč, se pa po nakupih občasno zapeljemo v Italijo, tudi v Lidl kjer nakupimo določene zadeve, katerih pri nas ali ni (so drugačne) ali je cena višja. Je pa marsikateri izdelek (isti, včasih so tudi podobni akcijski izdelki) pri nas cenejši, tko da...

Vzameš kar ti je ceneje oz. ti je bolj všeč okus ali kaj podobvnega.

PS
se oproščam ker sem dal primerjavo z Lidlom namesto Hoferjem, je pa res da slednjega (kot takega) v Italiji še nisem zasledil