Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tole imaš pri 100€ nakupu 10€ profita, bencin plačan do gor.
upoštevaj še cenejši bencin folku se tud po 10km v eno smer splača vozt nam iz okolice LJ ne.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tole imaš pri 100€ nakupu 10€ profita, bencin plačan do gor.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Zanimajo me poslovalnice od Šentilja pa do Graza, bom probal nekje najt poštne številke, da vidim če je kak Hofer tik ob meji.
Citat:
Če greš po res velik nakup in če upoštevaš, da je čez mejo še cenejši bencin se ti vsekakor splača ta pot in prihraniš več kot 10€.
Ena od možnosti je tudi, da se recimo nakup naredi za sebe in še za kakega sorodnika in potem je prihranek še večji.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zadeve, ki so narejene v avstriji je treba nekako do nas spravit, potem pa pri nas še večji DDV plačat.
Hm... niti niso smešne cene, pač pa realne.Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Oni s 1600 evrov plače v žepu so tele cene prov smešne, kt da bi šel pri nas v trgovino in dal za 1kg štruco 30 centov.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Moja draga, ki ima precej razdelan sistem nakupovanja mi je obelodanila, da sva za asortima (fasungo) izdelkov ki jih redno kupujemo v Hoferju plačala skoraj do centa enako v Kranju in v Celovcu. So pa določeni artikli bili cenejši, a so bili določeni tudi dražji in zadeva se pogliha...
Potem je zavila še v DM zraven in ugotovila isto... Edino kar je res je da je asortima v prodaji večji v Avstriji kot v Sloveniji...
In še enkrat... Če bi se moral odločiti ali grem po robo 10 km na sever ali 10 km na jug od doma, potem ni debate kam. Da pa moram narediti še 50 km dodatno... E, potem pa ni več tako ugodno, kot bi radi nekateri tu prikazali...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Če greš po res velik nakup in če upoštevaš, da je čez mejo še cenejši bencin se ti vsekakor splača ta pot in prihraniš več kot 10€.
Ena od možnosti je tudi, da se recimo nakup naredi za sebe in še za kakega sorodnika in potem je prihranek še večji.
Lahko greš tudi s šleparjem v romunijo, pa nakupiš za celo vas!