Hofer PC?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Foh? Se profesionalno ukvarjam s tem? Ne. Ima kdo dokaz, da sem jaz kaj namescal? Ne. Sem racunal komu? Ne. Sem izkljucno vsem nalozil gusarsko edicijo? Ne.

Ampak ti kar prijavi, ni panike, samo da ti polepsa dan..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Za 70€ je pa ze dober nakup, ni kaj, posebej, ce je F3 prisoten.

Saj nikjer nisem rekel, da je slab PC ali slaba cena.. Moti me edino, pomanjkljivo napisana konfiguracija. Pa za 500€.. ce malo presurfas in se ti da igrati s ceniki, se da dobiti tudi zmogljivejse konfiguracije.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Konfiguracija moram priznati je OK....sam vprašanje zaloge? LOL?
smile-1.gif

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
pa tudi plata/chipset mora biti pravi, mislim da je intel H55, da podpira to opcijo. To je v bistvu namesto onboard graficne.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem tudi kupil PCja v hoferju med žemljicami.
Zaenkrat (par mesecev) zadeva deluje brezhibno in tudi igrice normalno igram, kar pač igram. Tudi je bil okoli 500 EUR.

Sicer če ne bi igral tudi takšnega ne bi rabil, mam v službi enega iz bigbanga za 280 eur in dela ko sneta sekira.

p.s. seveda pa to niso pcji za ultra gamerje, ki jim je pomembno da je 120fps in je 110fps že premalo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Ali mogoče veš kaj pomeni to, da je v procesor i3 vgrajen grafični čip?

To zate ni aktualno, ker ima racunalo vgrajeno drugo (boljso) garficno. Je pac tam in je za brezveze in podrazi vse skupaj po nepotrebnem, ampak brez tega ne gre, ce zelis imeti tak procesor (in ta Medion/Hofer ocitno zeli imeti tak procesor v svojih racunalnikih).

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Nič ne podraži, ker za to ceno ne dobiš taki CPU.

No, ce bi imel dve moznosti:

jedro i3 + prilepljen naslednik GMA (fizicno locen substrat)

ter

jedro i3

bo z vidika proizvajalca (Intel) cenejse slednje. Trenutno cesa takega (jedro i3, brez grafike) ni, morda tudi ne bo nikoli (sicer mocno dvomim), bo pa zato AMD imel nekaj vec prometa v nizjem segmentu - morajo ga pustiti pri zivljenju, da ne bodo spet tozbe pa kazni ...

Saj za pisarnisko rabo je taka grafika vrh glave dovolj, ampak ce potem nek Medion vtakne zraven drugo graficno, je to tista vgrajena grafika samo dodaten proizvodni strosek, ki ne doprinese nic.

@AvtoFun: ce imas averzijo do sestavljanja svojih skatel in raje vidis ze zapakirano celoto, potem se po mojem mnenju splaca. Ce bi raje vedel kaj konkretno je notri (predvsem disk !), potem je po mojem mnenju boljse za isti denar sestavljati nekaj na AMDjevi platformi. Za teste procesorja si oglej recimo www.anandtech.com (so primerjave frisnih AMDjevih in teh i3/i5 procesorjev z graficno). Ta ocena je sicer pavsalna in bazira na mojem vzorcu uporabe, ki ni nujno enak tvojemu.