Citat:
Uporabnik blazrib pravi:
Misliš tega http://www.hofer.si/si/html/offers/58_14630.htm?WT.z_src=rss&WT.mc_id=rss
Izdelke imajo pod rss objavami, tako da lahko malo pobrskaš.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In ima tvoj cenejši računalnik vključen operacijski sistem? Enako grafično? 1,5TB disk?
Recimo če bi posebej naročeval vse kar je v hoferjevem sistemu pri jadovem comshopu bi me vse skupaj prišlo minimalno 788€
A to je bilo potem to? Jaz sem pa debelo gledal kaj je zdaj to zaena zadeva.Citat:
Le montirani sta bili "na glavo"-obrnjeni za 180 stopinj.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In ima tvoj cenejši računalnik vključen operacijski sistem? Enako grafično? 1,5TB disk?
Recimo če bi posebej naročeval vse kar je v hoferjevem sistemu pri jadovem comshopu bi me vse skupaj prišlo minimalno 788€
Ja in ti VEŠ, da imajo notri sranje od matične ane?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
važn da ima hofer sranje od matične notr, pa bogsigavedi kake rame itd.....so ugodni, normalno, da so če naročijo na tisoče pcjev za nemški trg.....če bi slovenija premogla tako količino, bi tudi pri nas dobili podobno ceno.
dej ne komentiraj bedarij. me zanima če bi ti imel trgovino kakšne cene bi dal..
Citat:
Uporabnik Jado pravi:važn da ima hofer sranje od matične notr, pa bogsigavedi kake rame itd.....so ugodni, normalno, da so če naročijo na tisoče pcjev za nemški trg.....če bi slovenija premogla tako količino, bi tudi pri nas dobili podobno ceno.
dej ne komentiraj bedarij. me zanima če bi ti imel trgovino kakšne cene bi dal..