Hej,
Ali kdo po izkusnjah ve, kaj, ce sploh vzeti v Hofru na temo suha salama.
Doma je zacelo zmanjkovati za naseckat salame, pa si bom pac pomagal v Hofru, ko sem bil ze tam,
ker mi je stacuna naceloma kar ok. In res najdem stalazo s temi stvarmi.
Slikca lepa in podobna tej domaci......, pa naj gre z menoj, tale Furlanska salama.
Doma pa shok.
Najprej cudnen vonj, ko sem jo hotel olupit se mi vse popa na otip, cisto premehko za suho salamo,
vonj pa u MP3, DJJM, dobesedno nagnusno smrdi.
Sej cena je bila nizka, ampak v njihovem rangu, kjer je na stalazi vse od 4-8 eur, kar je malo manj kot pol,
kot bolj domace pri poznanih, samo na tej salami pise,
da je to SLO kakovost iz Slovenije, firma Peloz - Nova Gorica pa naj bi to furlansko kvazi-kvaliteto delala.
Pa sem bil vcerej spet tam in grem malo bolj pogledat se ostalo na tej stalazi suhih mesnin.
Cel kup nekih lepo pakiranih stvari, celo savinjski zelodec opazim nenormalno poceni ... (dober je menda cca 30eur, tukaj 7)
dokler jih ne primes v roko, ko dobis obcutek, da so vse to neke gel hrenovke.
Vse premehko ze na otip, odpreti tam pa itak ne smes, no madzarska se mi je pa zdela nekako primerna na otip,
samo lacne oci niso bile zadosti.... bejzi proc.
Kaj tam sploh vzeti na to temo, ce imate kaj osebnih testov,
ker tale slovenska NEkakovost od furlanske salame me je pa podrla.
Pa se luksus, da gor pise da je uporabna najmanj do 6.3., torej en mesec najmanj......za suho salamo
Sem imel v zadnjem casu moznost uzivat nekaj res normalnih in dobrih takih izdelkov po raznih kmetijah,
zato ne rabim nobenih dodatnih razlag na temo pranja mozganov o kvaliteti okusa, pocutja ipd,
pa tudi tisto o denarju in muziki ne pije vode, in me bolj zanima:
Kako naj clovek to sranje sploh reklamira ?
Vcasih so znali povedati, da olupek sadeza ni za jesti,
danes so pa smeti ocitno tako drage, da nam jih raje zmeljejo med hrano, pa z E-ji prodajo pod bio-local oh in sploh.
Se mal, pa bo na jogurtih pisalo, da je to mleko v prahu in da so frisne hrenovke suhe klobase.
Bojda smo slovenci nadvse pridni in posteni, samo ne vem v kateri sloveniji
Ali kdo po izkusnjah ve, kaj, ce sploh vzeti v Hofru na temo suha salama.
Doma je zacelo zmanjkovati za naseckat salame, pa si bom pac pomagal v Hofru, ko sem bil ze tam,
ker mi je stacuna naceloma kar ok. In res najdem stalazo s temi stvarmi.
Slikca lepa in podobna tej domaci......, pa naj gre z menoj, tale Furlanska salama.
Doma pa shok.
Najprej cudnen vonj, ko sem jo hotel olupit se mi vse popa na otip, cisto premehko za suho salamo,
vonj pa u MP3, DJJM, dobesedno nagnusno smrdi.
Sej cena je bila nizka, ampak v njihovem rangu, kjer je na stalazi vse od 4-8 eur, kar je malo manj kot pol,
kot bolj domace pri poznanih, samo na tej salami pise,
da je to SLO kakovost iz Slovenije, firma Peloz - Nova Gorica pa naj bi to furlansko kvazi-kvaliteto delala.
Pa sem bil vcerej spet tam in grem malo bolj pogledat se ostalo na tej stalazi suhih mesnin.
Cel kup nekih lepo pakiranih stvari, celo savinjski zelodec opazim nenormalno poceni ... (dober je menda cca 30eur, tukaj 7)
dokler jih ne primes v roko, ko dobis obcutek, da so vse to neke gel hrenovke.
Vse premehko ze na otip, odpreti tam pa itak ne smes, no madzarska se mi je pa zdela nekako primerna na otip,
samo lacne oci niso bile zadosti.... bejzi proc.
Kaj tam sploh vzeti na to temo, ce imate kaj osebnih testov,
ker tale slovenska NEkakovost od furlanske salame me je pa podrla.
Pa se luksus, da gor pise da je uporabna najmanj do 6.3., torej en mesec najmanj......za suho salamo
Sem imel v zadnjem casu moznost uzivat nekaj res normalnih in dobrih takih izdelkov po raznih kmetijah,
zato ne rabim nobenih dodatnih razlag na temo pranja mozganov o kvaliteti okusa, pocutja ipd,
pa tudi tisto o denarju in muziki ne pije vode, in me bolj zanima:
Kako naj clovek to sranje sploh reklamira ?
Vcasih so znali povedati, da olupek sadeza ni za jesti,
danes so pa smeti ocitno tako drage, da nam jih raje zmeljejo med hrano, pa z E-ji prodajo pod bio-local oh in sploh.
Se mal, pa bo na jogurtih pisalo, da je to mleko v prahu in da so frisne hrenovke suhe klobase.
Bojda smo slovenci nadvse pridni in posteni, samo ne vem v kateri sloveniji
Nazadnje urejeno: