Hilda!

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Našli smo Hildo Tovšak, skriva se na Japonskem pod imenom Takura Fejstkrade...
evil.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.571
3.935
113
Hilda je policiste čakala v zapuščeni hiši blizu doma
- Virant je že čestital policiji za dobro izpeljano akcijo.

Nisem vedel da taksist vedno, ko me pobere izpelje akcijo. Mogoče avtobusi LPP tudi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Naj mi nekdo razloži tole. Ne dojemam več sistema.

Citat:
Hilda Tovšak se je ponoči v Mislinji predala policistom . Po neuradnih podatkih se je skrivala na bratovem posestvu. Minister za notranje zadeve Gregor Virant je po aretaciji pohvalil policiste: sanirali so napako, ki jo je naredilo pravosodje. Medtem pa je 78 poslancev po sinočnjem dogovoru parlamentarnega vrha podprlo vpis fiskalnega pravila v ustavo. Premierka Bratuškova obljublja: Slovenija bo ostala socialna država.

sprasujem se.gif

Nekdo se sam preda, nakar se pohvali tiste, ki so prišli na "primopredajo". Ja pa kakšen svet je to pri nas.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Citat:
Hilda Tovšak se je ponoči v Mislinji predala policistom . Po neuradnih podatkih se je skrivala na bratovem posestvu. Minister za notranje zadeve Gregor Virant je po aretaciji pohvalil policiste: sanirali so napako, ki jo je naredilo pravosodje. Medtem pa je 78 poslancev po sinočnjem dogovoru parlamentarnega vrha podprlo vpis fiskalnega pravila v ustavo. Premierka Bratuškova obljublja: Slovenija bo ostala socialna država.

sprasujem se.gif

Nekdo se sam preda, nakar se pohvali tiste, ki so prišli na "primopredajo". Ja pa kakšen svet je to pri nas.
Medalja za intenzivno delo: http://libertarec.blogspot.com/2013/05/intenzivno-delo.html
hysterical-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ. Danes ko sem šel iz preiskave iz Topolšice so ravno snemali tisto pri tisti hiši Čas...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Citat:

sprasujem se.gif

Medalja za intenzivno delo: http://libertarec.blogspot.com/2013/05/intenzivno-delo.html
hysterical-1.gif

Dobra
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Citat:

sprasujem se.gif

hysterical-1.gif

Dobra
hysterical-1.gif
Pa to niti ni več smešno, to je za
uf-1.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Čist možno. Mal nazaj sem komentiral na en drug njen člank v tej temi. Verjetno sem jo dal na ignore al pa čist izbrisu iz spomina , pa se bojim nazaj boleče spomine priklicat.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
ka se to dogaja?, že dva-tri dni nazaj sem začel opažat neko pomilovanje gnojhilde, kao je, čist sesuta duševno in fizično, vsi so jo zapustili, družina razpadla, prijatelji nož v hrbet, ubogo žrtveno jagnje tapravih lopovov, sj denarja nima tolk velik, ker je morala vse drugim nakazovat..............kr zjoku bi se
se vam tudi kej smili?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
se, ja.

kučan in ostala elita so jo izkoristli, sama pa očitno ni imela nič od tega.