pa še res je
Res je problem pri nas, ker se funkcionarji - ljudji, ki imajo pač vodilne funkcije znotraj sistema - obnašajo, kot da smo mi tu zaradi njih in ne onti tam zaradi nas. Pozabljajo , da so V SLUŽBU JAVNOSTI in da so dejansko oni naše "kuzle" in ne mi njihove. Da imamo mi pravico njih j...i v glavo, če slabo delajo ... in ne oni nas, ker jih kritiziramo.
Ta vzvišenost funkcionarjev bi morala biti poglavitni razlog za takaojšnji odstop. Tako v kulturnih državah je. Če gre nekdo od funkcionarjev pred mikrofon kot kakak napihnjena žaba in zaničuje medije in javnost, bi moral že zaradi nesposobnosti kulturnega komuniciranja odstopiti. Fišer je tak primer. Lahko je super tožilec in šef, a če ne zna z javnostjo komunicirati, naj odstopi - ali pa vsaj najame PR trening ali pa pošlje piarovca v ogenje, ne da sam tam vzvišeno in užaljeno palamudi pred kamerami. Totalno neprofesionalno!
Halo, da reče novinarjem, da sedijo na ušesih. Pa kaj misli da je? Učitelj v 2. razredu, novinarji pa šolarčki? WTH?