Hilda!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.912
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pravna drzava deluje! Vse interne preiskave lahko ustavijo zdaj in pometejo pod preprogo.

Cestitke policistom. Tozilci in sodisce so se vedno odgovorni za nastalo situacijo.

verjetno jim je poštar povedal kje je, je mela paket z dx.com
hysterical-1.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pravna drzava deluje! Vse interne preiskave lahko ustavijo zdaj in pometejo pod preprogo.

Cestitke policistom. Tozilci in sodisce so se vedno odgovorni za nastalo situacijo.
Ma kakšne čestitke le. Če ne bi javnost "pritisnila", se ne bi nič zgodilo.
Verjetno so ji najprej rekli, naj gre, saj da se bo izšlo, sedaj so ji pa naročili naj se vrne, ker se pač ni izšlo. Too hot.
aplauz.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Vaščini so jo videli v nedeljo pri maši, niti eden od njih pa se ni spomnil poklicat policije.
bonk.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.974
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Naj jo zaprejo skupaj z delavci, sem prepričan, da ne bo rabila dilda....
shocked-1.gif

Ne nakladaj, se je videlo kolk imajo bosanci jajc, jih je tako lepo scat peljala da je joj, edino Slovenec si je upal nekaj narediti in postavil oziroma vrgel bombo. bosance so dobri le v gofljanju, zato pa jih dobijo povsod po piskru.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

Vaščini so jo videli v nedeljo pri maši, niti eden od njih pa se ni spomnil poklicat policije.
bonk.gif

To bi bil greh.
priden.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.017
11.142
113
bom vprašal vaščene..spet nek BS, sem slišak jo je videl, pa v keniji je bila, pa v USA pa v Srbiji in Skopju, pa v 3 dneh okoli sveta. Dajte malo mislit, ne samo tipkat.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

bonk.gif
Zakaj le?

Tiralica zanjo je bila razpisana v ponedeljek. V nedeljo je bila svobodna oseba.
Je pa res, da bi jo lahko kdo na gobec ...
10.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.974
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

bonk.gif

Zakaj pa bi? Ko bo vsaj pol sodne veje oblasti sedelo za zapahi, razni Jankovič, Janša, Šrot, Bavčar, večina iz PS, SDS, SLS, Zaresa, LDS, Zidar, polovica odvetnikov, del visokega vrha RKC, gospodarstveniki, sindikalisti...potem bomo govorili o pravni državi!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
Verjetno je tudi kaj vegrad pomagal z raznimi deli na cerkvi, pa se tetira zenska, kot angelcek

sad

Guru
24. avg 2007
21.177
9.814
113
Če sem prav prebral novice se je Hilda sama predala, tako da ne pripisovat preveč zaslug naši ultra dobri policiji.
Drugače z mojega vidika: to kar je naredila bi naredila le umsko bolna oseba. Če je že spiz... naj bi vsaj odšla nekam, kjer bi v miru živela naprej s svojimi milijončki. Ne pa, da spiz.. za en teden in si s tem izniči vse možnosti za milejše sodbe, itd...

Na pamet mi prideta le dve logični razlagi za to:
- glede na vsa darila in dokumente je v tem tednu uredila, da bodo prave osebe v prihodnosti naredile prave zadeve in je potrebovala ta teden, da se je o tem zasigurala
- pobegnila v afektu in potem po enem tednu pogruntala, da to ni bilo najbolj pametno (isto kot tisti varnostnik, kao).

Nazadnje urejeno:

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
pa še res je

Res je problem pri nas, ker se funkcionarji - ljudji, ki imajo pač vodilne funkcije znotraj sistema - obnašajo, kot da smo mi tu zaradi njih in ne onti tam zaradi nas. Pozabljajo , da so V SLUŽBU JAVNOSTI in da so dejansko oni naše "kuzle" in ne mi njihove. Da imamo mi pravico njih j...i v glavo, če slabo delajo ... in ne oni nas, ker jih kritiziramo.

Ta vzvišenost funkcionarjev bi morala biti poglavitni razlog za takaojšnji odstop. Tako v kulturnih državah je. Če gre nekdo od funkcionarjev pred mikrofon kot kakak napihnjena žaba in zaničuje medije in javnost, bi moral že zaradi nesposobnosti kulturnega komuniciranja odstopiti. Fišer je tak primer. Lahko je super tožilec in šef, a če ne zna z javnostjo komunicirati, naj odstopi - ali pa vsaj najame PR trening ali pa pošlje piarovca v ogenje, ne da sam tam vzvišeno in užaljeno palamudi pred kamerami. Totalno neprofesionalno!

Halo, da reče novinarjem, da sedijo na ušesih. Pa kaj misli da je? Učitelj v 2. razredu, novinarji pa šolarčki? WTH?