Vir?Citat:
Uporabnik titov pravi:
Hilda je kupila nove orglje za cerkev v Mislinji...
Vir?Citat:
Uporabnik titov pravi:
Hilda je kupila nove orglje za cerkev v Mislinji...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pobegnila je tok, da iz offshore računov nakaže par mio na prave račune, da jo bodo potem res spustili.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Skratka nihče ji nič ne bo mogel zaradi tega enotedenskega izleta. V tem času pa je šla mogoče kam v gozd, kjer ima zakopan denar in ga dala možu, skrila kam drugam...
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Če se navežem na včerajšnjo izjavo njenega sina (Hildinega, ne maminega), sem pričakoval, da so jo našli nekje obešeno ...
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Pa še to: so orglje ali pač orgle?
Razen, če si mislil, da je plačala za orgije ...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To, da se je vrnila ne popravi ničesar. Vseeno so na tožilstvu ZAJEBALI.
bodo pa verjetno pometli pod preprogo.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če ne drugega, karkoli si že mislimo o Hildi, v priporu je bila NEZAKONITO 28 dni (ali nekaj takega). Mislim, da si nihče od nas ne želi, da bi mu za en mesec protipravno odvzeli prostost. Tukaj bo padla odškodninska tožba s strani Hilde, država (se pravi mi) bo plačala in če to ni neposredna krivdna odgovornost...
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Skratka nihče ji nič ne bo mogel zaradi tega enotedenskega izleta. V tem času pa je šla mogoče kam v gozd, kjer ima zakopan denar in ga dala možu, skrila kam drugam...
V vsaki slabi stvari je tudi kaj dobrega. Če bo zaradi tega odletela kakšna prenapihnjena, morda celo skorumpirana glava, bo izkupček Wanted Hilda kar dober.
http://www.zurnal24.si/dodik-obtozil-furlana-clanek-146913Citat:
"Prišli so k meni v Aleksandrovac. Eden izmed njih je bil Italijan, ki je govoril razumljivo srbščino. Rekel mi je, da garantiranega ni ničesar, da pa je treba Furlanu plačati 300 tisoč evrov. Odgovoril sem, da ne bom ničesar plačal in da bom počakal na zaključek procesa. Takrat bom tudi javno povedal, da so hoteli denar. Toliko o njihovi poštenosti."
Harij Furlan je do nedavnega opravljal delo mednarodnega tožilca v posebnem oddelku za kriminal in korupcijo tožilstva v Bosni in Hercegovini.