Hilda!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Hilda je kupila nove orglje za cerkev v Mislinji...
Vir?
sprasujem se.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Sej ti je napisal da v Mislinji, ne pa na Viru ... ti pa ga sekaš.

evil.gif

ON: menda gre za sarsacm on ... dvomim, da bi ona kupila nekaj za "družbeno dobro"

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Hudiča zadaneš bisvo v prvem odstavku, v drugem pa vse podreš.

PR je v bistvu velik problem v tako imenovanih demokracijah. Je samo strokovni izraz za metanje peska v oči.
Bistvo mora postati transparentnost. Vsem lobijem, strankam in ostalim političnim dejavnikom je potrebno vzeti možnost do PR-a(Finančno in drugače).

Mislim halo... Ali bo človek "tvoja kuzla" , če te bo po PR-sko peljal žejnega čez vodo, ali ko bo naredil nekaj dobrega zate.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pričevanje domačinov, obiskovalcev cerkve.
smile-1.gif
To seveda ni bilo med tem tednom, ampak že pred časom. Redno je tudi obiskovala cerkev, pa so ji to domačini poskušali preprečiti, je moral župnik posredovati, da je še naprej lahko hodila k maši. Pa rada ga je dala na zob. Pa še eno zgodbico vem, skrbnik njene kmetije je njena domača kurja jajca obdržal za sebe njej pa dajal poceni kupljena jajca.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pobegnila je tok, da iz offshore računov nakaže par mio na prave račune, da jo bodo potem res spustili.

Jaz pa mislim da se je "vrnila" zato, ker je šlo vse skupaj v za ene zelo neprijetno smer. Recimo Fišer, ki so ga določeni krogi in stranke tako podpirali, je izpadel totalen bebec oziroma aparatčik.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
ksz.....

In kakšne so lahko posledice za Tovšakovo, glede vsega tega direndaja?
Najbrž nobene. Pravno formalno sploh ni bila na begu, saj ji niso vročili poziva. Izgovarjala se pa seveda bo, da ni spremljala medijev.
grims-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ravno to sem hotel napisat - nihče ji nič ne more, odšla je prosto, potem pa ker je ni bilo doma, da bi ji vročili poziv, pač 'ni vedela' za vse skupaj, po tednu dni pa je 'slučajno vklopila radio' in slišala, da je iskana.

Skratka nihče ji nič ne bo mogel zaradi tega enotedenskega izleta. V tem času pa je šla mogoče kam v gozd, kjer ima zakopan denar in ga dala možu, skrila kam drugam...

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
malo na znanje

V našem pravosodju se od leta 2004 ni nič spremenilo, razen sodniških plač, ki so trikrat višje. Nemški sodnik Norman Doukoff, ki je pred letom 2004, tri leta in pol živel in delal v Sloveniji kot predpristopni svetovalec slovenskega pravosodnega ministrstva je pred koncem mandata na novinarski konferenci ugotovil, da se sodniki pri nas ukvarjajo s ščitenjem svojih privilegijev in plačil, da slovenski sodnik hitreje kupi hišo, stanovanje ali forda mondea, kot nemški sodnik...in še in še . Takrat ga je Zalar prav hudo napadel. Zakaj sploh potrebujemo 44 okrajnih sodišč? Imamo 11 okrožnih sodišč, 4 delovna sodišča, 6 višjih sodišč. Na portalu sodstvo je na seznamu izpisanih cc. 57 različnih sodišč!!! Imamo še 55 sodišč za prekrške, ki zaposlujejo 150 sodnikov za prekrške!!! Še upravno sodišče, vojaško sodišče, vrhovno sodišče, ustavno sodišče, računsko sodišče...Toliko sodnikov in tako malo pravne države.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Skratka nihče ji nič ne bo mogel zaradi tega enotedenskega izleta. V tem času pa je šla mogoče kam v gozd, kjer ima zakopan denar in ga dala možu, skrila kam drugam...

V vsaki slabi stvari je tudi kaj dobrega. Če bo zaradi tega odletela kakšna prenapihnjena, morda celo skorumpirana glava, bo izkupček Wanted Hilda kar dober.
grin1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Če se navežem na včerajšnjo izjavo njenega sina (Hildinega, ne maminega
wink-1.gif
), sem pričakoval, da so jo našli nekje obešeno ...

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Pa še to: so orglje ali pač orgle?

Razen, če si mislil, da je plačala za orgije ...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Če se navežem na včerajšnjo izjavo njenega sina (Hildinega, ne maminega
wink-1.gif
), sem pričakoval, da so jo našli nekje obešeno ...

Kar bi bila čista škoda. Lepo bi bilo, da bi začela vsaj malo čivkati, koga vse je podmazovala.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To, da se je vrnila ne popravi ničesar. Vseeno so na tožilstvu ZAJEBALI.

bodo pa verjetno pometli pod preprogo.

Se popolnoma strinjam; vendar ima Ibiza verjetno prav. Preveč prahu se je dvignilo; ni se dalo pomesti pod preprogo - vsekakor pa ne sme ostati pri tem, da je sedaj vse dobro.

Če ne drugega, karkoli si že mislimo o Hildi, v priporu je bila NEZAKONITO 28 dni (ali nekaj takega). Mislim, da si nihče od nas ne želi, da bi mu za en mesec protipravno odvzeli prostost. Tukaj bo padla odškodninska tožba s strani Hilde, država (se pravi mi) bo plačala in če to ni neposredna krivdna odgovornost...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če ne drugega, karkoli si že mislimo o Hildi, v priporu je bila NEZAKONITO 28 dni (ali nekaj takega). Mislim, da si nihče od nas ne želi, da bi mu za en mesec protipravno odvzeli prostost. Tukaj bo padla odškodninska tožba s strani Hilde, država (se pravi mi) bo plačala in če to ni neposredna krivdna odgovornost...

Točno tako - in debilen folk bo zopet skočil v luft, češ '[cenzura] sedaj še toži državo'. Krivdo tožilstva pa se bo gladko pometlo stran.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

V vsaki slabi stvari je tudi kaj dobrega. Če bo zaradi tega odletela kakšna prenapihnjena, morda celo skorumpirana glava, bo izkupček Wanted Hilda kar dober.
grin1.gif

Upanje umira zadnje. Če se tale fiasko s Hildo pokaže kot kaplja čez rob nezadovoljstva z neučinkovitostjo sodstva, lahko pričakujemo precej sprememb v pravi smeri. Upam, da mediji ne bodo pozabili, čeprav...

Citat:
"Prišli so k meni v Aleksandrovac. Eden izmed njih je bil Italijan, ki je govoril razumljivo srbščino. Rekel mi je, da garantiranega ni ničesar, da pa je treba Furlanu plačati 300 tisoč evrov. Odgovoril sem, da ne bom ničesar plačal in da bom počakal na zaključek procesa. Takrat bom tudi javno povedal, da so hoteli denar. Toliko o njihovi poštenosti."

Harij Furlan je do nedavnega opravljal delo mednarodnega tožilca v posebnem oddelku za kriminal in korupcijo tožilstva v Bosni in Hercegovini.
http://www.zurnal24.si/dodik-obtozil-furlana-clanek-146913

Tudi tale zadeva dobiva drugačno luč. Kresalkin kader...